Prins Oscar Sjukdom

Sprid kärleken
Prins Oscar Sjukdom
Prins Oscar Sjukdom

Prins Oscar Sjukdom – Prinsessan Estelle återhämtar sig just nu från en förkylning hemma, bara veckor efter att hennes kungliga kusiner prins Carl Philip och prinsessan Sofia insjuknade i covid-19. Parallellt med detta finns rapporter om ett coronautbrott på prinsessans skola, som Expressen förutspått. Domstolen har äntligen kommit med bevis som rör barnen.

Margareta Thorgren, hovets informationschef, berättade att prinsessan varit sjuk några dagar.
Hon tillägger i en lugnande ton: “Efter att familjen fått informationen från skolan kontrollerades familjen idag.” Som ett resultat blev alla tester negativa.

Thorgren kan inte berätta när prinsessan Estelle senast såg de sjuka eleverna i klassen.Hon har heller ingen aning om prins Oscars utseende.Du har just ställt en fråga som jag inte kan svara på. Du bör hålla utkik efter det. Sjukdomar har drabbat kungafamiljen nyligen, som jag nämnde.

Kungaparet Prins Carl Philip av Sverige och Prinsessan Sofia av Sverige bekräftades ha coronaviruset den 25 november.Men varken prins Alexander eller prins Gabriel, parets avkomma, kom till skada.Chefen för hovets informationsavdelning, Margareta Thorgren, har uppgett att ingen av prinsarna uppvisar några sjukdomstecken.

En som är olik alla andra.Prins Daniels symboliska gester mot sin son prins Oscar förmedlar hans djupa tillgivenhet för honom.Liv och död står på spel.Tyvärr för prinsen har hans dödliga sjukdom gjort honom benägen att få utbrott. För tio år sedan donerades Olle Westlings (numera 74) njure till en svårt sjuk medlem av kungafamiljen.

Och prins Daniel kommer aldrig att bli sig lik igen efter detta. Datumet den 27 maj 2016 valdes inte slumpmässigt för prins Oscars dop. Den utmanande njurtransplantationen på prins Daniel genomfördes den 27 maj 2009.

Efter att ha fått en andra chans i livet såg Daniel Ockelbo till att hans förstfödde sons dop ägde rum den 27 maj. När nyheten kom att prins Daniel hade skaffat en ersättningsnjure , försökte palatset tona ner betydelsen av händelsen.

Rapporter från Svensk Damtidning citerar Nina Eldh, 73, som då var domstolens informationschef, som bekräftar att transplantationen var regelbunden och hade planerats ganska länge.Domstolen avslöjade också:Enligt dåvarande informationschefen gick allt smidigt och både Daniel Westling och hans pappa mår bra med tanke på omständigheterna.

Det har dock sedan dess stått klart att prins Daniel var ganska sjuk och att han var dålig där; den unika gåva som Olle Westling gav till sin son under grevens regeringstid var verkligen en välsignelse.Förutom att det är krångligt är det också helt tråkigt.Prins Oscars död har ödelagt Victoria, kronprinsessan.Kungafamiljen har svåra tider framför sig.

Prinsessan Victoria, nu 42 år gammal, har flera gånger vittnat om Sollidens betydelse och landsomrarna i hennes liv. Dessutom hedrades den stilige prinsen för bara två år sedan som öns “årets landsman”.

Prins Oscar Sjukdom

Oscar Carl Olof är hertigen av Skne och arvprins av Sverige. Han föddes den 2 mars 2016 i Solna. Med prinsessan Estelle som sitt yngre syskon är han son till kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Sedan födseln har han varit tredje i raden för att lyckas som kung av Sverige, efter sin syster och hans farbror, prins Carl Philip. Officiell bekräftelse på parets andra graviditet kom från Kungliga Hovet den 4 september 2015.

Han föddes på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna klockan 20:28 den 2 mars 2016.Han var 52 centimeter lång och 3 655 gram när han kom in i världen. Lennart Nordström, som också var med vid prinsessan Estelles födelse, var överläkare som ledde förlossningsteamet.

Hertigdömet Skne skänktes Oscar Carl Olof vid ett koncilium som hölls av kung Carl XVI Gustaf den 3 mars 2016, och då avslöjades prinsens namn. Samma dag avlossades en 21 skotts salut från salutstationerna i Boden, Härnösand, Karlskrona och Göteborg samt Skeppsholmens salutstation.

Den närmaste familjen, representanter från riksdagen, regeringen och det officiella Sverige samt Hovets personal deltog alla i en Te Deum, en tacksägelseceremoni, i Slottskyrkan.Innan de gick upp till tronen var både Karl XV och Gustaf VI Adolf hertigar av Skne i Bernadottes linje.

Den 27 maj 2016, i Slottskyrkan, döptes prins Oscar. Ärkebiskop Antje Jackelén, biskop Johan Dalman och Michael Bjerkhagen, pastor i Kungliga Hovförsamlingen och ordinarie Hovpredikant, förrättade dopet.De danska och norska kungafamiljerna, samt prinsessan Madeleines faster, kusinerna Oscar Magnuson och Hans ström, är beskyddare. Familjenamnet Oscar har använts tidigare, särskilt av Oscar I, Oscar II och Oscar Bernadotte.

Den 27 maj 2016, i Slottskyrkan, döptes prins Oscar. Ärkebiskop Antje Jackelén, biskop Johan Dalman och Michael Bjerkhagen, Kyrkoherde i Kungliga Hovförsamlingen och ordinarie Hovpredikant, förrättade dopet.

De danska och norska kungafamiljerna, samt prinsessan Madeleines faster, kusinerna Oscar Magnuson och Hans ström, är beskyddare. Familjenamnet Oscar har använts tidigare, särskilt av Oscar I, Oscar II och Oscar Bernadotte.

Hans farfar, kung Carl XVI Gustaf av Sverige, var inspirationen till hans förnamn. Prins Oscars farfar, Olle Westling, och prins Daniel, som delar Olof som mellannamn, bär båda namnet Olof i olika former. Även tidigare svenska monarker Olof Skötkonung och Olof Hkansson, senare kung av Danmark och Norge, gick under namnet Olof.

Prins Oscar Sjukdom
Prins Oscar Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!