Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt

Sprid kärleken
Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt
Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt

Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt – Operatenoren Rickard Söderberg är känd inte bara för sin fantastiska röst utan också för sitt långa hår och genomträngande ögon han sportar.På grund av detta kanske han inte längre känns igen av vissa människor! För att hjälpa barn med cancer växte han ut sitt hår långt i höstas och donerade det.

Dessutom har magen också försvunnit. På sitt senaste inlägg på Instagram berättar han om förändringarna han har gjort på sin kropp och säger att han inte var missnöjd med det tidigare:Under de senaste 43 åren har jag välsignats med en fantastisk kropp.

I en kropp som har gjort det möjligt för mig att njuta av livet i största möjliga utsträckning är jag tacksam “Hans meddelande är i form av ett mejl. När sångarens kropp plötsligt stängdes av inträffade en vändpunkt.

När jag gick till läkaren förra sommaren upptäckte han att jag var inflammerad och att mitt blod, lever och tarmar var ur funktion. Universum som är min kropp är inget jag skulle ha gjort rättvisa åt som Gud”, fortsätter han.

Rickard ser det som en möjlighet att göra en förändring i sitt sätt att leva. En ny diet, mer meditation och träning, samt några terapisessioner, har hjälpt honom att återfå sin hälsa. Och förvandlingen är obestridlig, vilket framgår av bilden som används för att illustrera detta inlägg. Han vill dock vara tydlig med att utseendet inte var i fokus.

Det har bara handlat om att ge kroppen lite extra kärlek genom att försiktigt klappa den”, tillägger han.När Rickard Söderberg fortsätter att sprida budskapet om självacceptans, skriver han om vikten av att acceptera sitt fysiska utseende som det är.

När vi är friska nog, låt oss fortsätta klappa våra mjuka vader, beniga vader, krokiga näsor och håriga axlar eftersom de tillåter oss att skratta och dansa och sjunga medan vi älskar livet och firar det. . Låt oss hålla det så medan vi är friska nog. Nu när jag är frisk nog att göra det igen, det är det som gör människokroppen så extraordinär!

Det handlar snarare om att insidan mår bra för honom, säger han till Aftonbladet. Han säger att han inte har ägt en våg på 30 år och kommer aldrig att köpa en. Samtidigt som han tränar och äter vegetarisk kost har han också minskat sitt intag av gluten.

Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt

Att laga mat åt mig själv är både nyttigare och mer fridfullt än att lita på att andra lagar mat åt mig, så jag har försökt göra det när jag har tid. Han säger till tidningen att han istället för att äta snabbmat till lunch packar en matlåda.

Tidigare har MBra skrivit om Rickard Söderbergs dramatiska viktnedgång. Ett läkarbesök var katalysatorn för skiftet.Han lade om sin kost och tränade mer efter att ha hört läkarnas råd och förändringarna har gett resultat.


Rickard öppnade upp om sin övergång till ett hälsosammare sätt att leva när han besökte Nyhetsmorgon under helgen.Antingen blir man sjuk eller så måste man jobba för att bli bättre, så det var inte svårt. Han hävdar att kostnaderna blir minimala då.

Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt

Du ser fantastisk ut!” Jag har alltid sett fantastisk ut. Han förklarar att allt beror på hur du mår på insidan. Han tycker att samhällets ideal spelar stor roll för hur människor interagerar med varandra.Som samhälle bombarderas vi hela tiden med en retuscherad och orealistisk bild av hur man ska se ut, säger han.

Rickard Söderberg anser att vi bör rikta vår uppmärksamhet mot något helt annat.Allt handlar med andra ord om att vara närvarande i och uppskatta sin egen kropp. Med oss ​​själva och andra, såväl som våra egna kroppar, måste vi leva våra liv. Många blev förvånade när Rickard Söderberg, 44, bestämde sig för att bli skallig efter år av att ha sparat sitt långa hår.

Söderberg å sin sida framstod som oförberedd på det oväntade. Detta är Rickards största förvandling, och han visar nu upp frukterna av sitt arbete.För att fortsätta sprida musik och kärlek runt om i världen behöver jag anstränga mig mycket mer och spela ”Söderberg skriver till sina följare och uppmanar dem att omfamna sina kroppar och älska dem som de är.

Rickard Söderberg, 44, ändrade sitt sätt att leva till följd av kroniska inflammationer i kroppen.Blod, lever och tarmar var alla stressade och obalanserade hos denna person.Universum som är min kropp hade helt enkelt inte varit en särskilt god Gud för mig.

Som ett resultat kunde jag göra en liten livsstilsförändring tack vare livet och läkarna “Söderberg lade ut meddelandet på Instagram. Det som fungerade för honom var att göra kost- och träningsförändringar samt lära sig att meditera.

Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt
Rickard Operasångare Gått Ner I Vikt

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!