Rickard Söderberg Sjuk

Sprid kärleken
Rickard Söderberg Sjuk
Rickard Söderberg Sjuk

Rickard Söderberg Sjuk – Operastjärnan Rickard Söderbergs karisma och livskraft har vunnit svenska folkets hjärtan. Men för ungefär två år sedan började hans hälsa att sjunka, och han tog beslutet att drastiskt förändra sitt sätt att leva. Han berättar om händelserna under natten innan han fattade sitt beslut till M’Bra: Allt var väldigt uppenbart för mig på Victoriadagen 2019, från mitt inre mörker till det kungliga glitter.

Något behövde ske här, och jag blev fysiskt sjuk, så mina möjligheter var begränsade. För att kunna fortsätta leva, fortsätter han, var jag tvungen att vidta drastiska åtgärder. Ilska och sorg var två känslor som Rickard bestämde sig för att äntligen erkänna och hantera. Jag visste att jag var tvungen att skapa en förändring som började med mig, genom att utforska frågor om identitet och ursprung. Mina år av att undertrycka mina känslor kom äntligen ikapp mig.

I ett samtal med Rickard Söderberg, som har gått ner en hel del i vikt, När Rickards inre värkarbete började bära frukt, genomgick han också en dramatisk förändring i sitt yttre: han tappade avsevärt mycket i vikt. Som svar på det utbredda berömmet för hans nyfunna snygga utseende, anmärkte han att han aldrig hade tänkt på sitt fysiska utseende när han tog beslutet att ändra sitt sätt att leva.

De kroppsliga effekterna var ett direkt resultat av mina beslut, det ena dåliga beslutet efter det andra. Men jag upptäckte att svaret på den stora frågan fanns inom mig själv. Han hävdar att det fysiska utseendet inte är viktigt. Rickard mår bättre nu än han har gjort på väldigt länge. Jag är på en mycket bättre plats mentalt och fysiskt än jag var för några år sedan.

Jag har lärt mig att vara mer snäll mot mig själv, att slappna av och njuta av mig själv och att släppa några av de restriktioner som hindrade mig från att spela tidigare. I sin bok med samma namn utvecklar Rickard Söderberg sin metamorfos. Enligt Rickard Söderberg “Det handlar inte om att gå ner i vikt” Efter år av att ha hanterat inflammationer gjorde Rickard Söderberg, 44, några förändringar i sitt sätt att leva.

Operastjärnan hävdar att hon bara ändrar sitt utseende för att förbättra sitt mentala tillstånd. För mig är den mest avgörande punkten att vi inte pratar om något ytligt här. Jag har varit riktigt upptagen, under stor press på jobbet och ätit dåligt. Då lider den fysiska kroppen, blir trött och nedsliten medan moraliska normer sjunker. Jag kände att det var något fel på mig förra sommaren, så jag gick till doktorn.

Rickard Söderberg Sjuk

Han säger nu till Aftonbladet, “Det visade sig att jag hade en väldigt dålig inflammation i kroppen.” Han fick nu chansen att göra något åt ​​det och under hösten studerade han mycket om att ta hand om sin kropp på bästa möjliga sätt. För mig är den mest avgörande punkten att detta inte har något att göra med hur saker och ting ser ut på utsidan. Vi pratar inte om ett viktminskningsprogram här.

Mätverktyg som linjal och måttband är irrelevanta. Det har gått 30 år sedan jag senast ägde en våg, och jag har inga planer på att börja nu. Det enda som spelar roll är hur man verkligen känner på insidan. Det handlar om hur du känner dig på insidan som betyder mest, och sanningen är att alla mår bra som de är. Han tycker att vi alla har “superkroppar” redan från födseln.

Titta på den här nya superkroppen jag fick eftersom jag definitivt är en av de få sakerna som gör mig mer ledsen än den redan är. Stärkt konditionen Han har tränat regelbundet och ätit vegetarisk kost de senaste 30 åren. Nyligen har han tagit bort vissa livsmedel från sin kost, inklusive vete och gluten, som han tror orsakar negativa reaktioner i hans kropp.

Istället har jag ansträngt mig i köket, både för att det är mer praktiskt och för att det finns ett visst lugn i att laga mat till ett stort antal människor de dagar jag har möjlighet till det. Jag tar därför med matsäck istället för att få snabbmat till lunch. Han hävdar att förvandlingen startade den 14 juli förra året, efter att han ställde sig upp för att fira kronprinsessan Victorias födelsedag och sedan åt en massa dessert vid kvällsmaten.

Eftersom jag har mediterat mer känner jag att jag har förbättrats på ett antal sätt: fysiskt, mentalt, känslomässigt och till och med möjligen när det gäller min förmåga att leva i harmoni med andra. Rösten och den övergripande livskraften är starkare, men styrkan är det som sticker ut för mig mest. För några år sedan genomgick Rickard Söderberg en djupgående förvandling.

I “Vinter i P1” beskriver han hur han och hans man Anders uppnådde harmoni i sin relation och i vardagen. Enligt Rickard Söderbergs bio var det bara Anders som kunde höra att min inre musik hade slutat. En av vintertalarna i år är Rickard Söderberg, en 46-årig operasångare. Hans föreställning på nyårsafton handlar om hur han upptäckte harmoni i sitt liv.

I de första minuterna av sitt vintertal beskriver Rickard Söderberg ögonblicket då han kände att något var fel. Året var 2019 och tillfället var födelsedagsfesten för kronprinsessan Victoria på Solliden. Medan hon kanske är detnjuter av en överdådig måltid med kungen, hennes vänner och hennes livs kärlek under landets mystiska solnedgång, allt jag ser är dysterhet. Inte för att det är så världen är, utan för att jag är en trött ande som tittar ut, säger Rickard Söderberg.

Det krävs ingen musik för att lysa upp mitt långt borta fäste. Dessutom har jag nått den punkt där jag inte längre kan upprätthålla charaden. Anders Söderberg, hennes man, var på plats och gjorde ett försök att trösta. Jag snyftade mig till sömns i Anders famn den natten. Enligt Rickard Söderberg var maken en stor kraftkälla under den utmanande tiden. Anders var den ende som märkte att mitt interna soundtrack plötsligt hade stannat.

Rickard Söderberg Sjuk
Rickard Söderberg Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!