Peter Lemarc Sjuk

Sprid kärleken
Peter Lemarc Sjuk
Peter Lemarc Sjuk

Peter Lemarc Sjuk – Peter LeMarcs syster var nära att dö av mobiltelefonförgiftning.
Nu på sitt nya album, “Den tunna trden”, sjunger musikern om de tuffa tiderna och sorgen han känner över att nästan förlora sitt livsverk.

En lördagskväll red jag in på en biltjuv till Södersjukhuset. Han sa till Aftonbladet att upplevelsen var väl värd frukten. Peter LeMarc, en artist, fick diagnosen cancer vid 57 års ålder 2009. Fem år senare, innan sitt sista liveframträdande på Stockholm Music & Arts Festival, berättade han för tidningen Aftonbladet att även hans syster Monika hade dött av samma sak. sjukdom.

Ett nytt album med titeln “Den tunna trden” kommer snart att släppas och låtarna kommer att handla om de svåra tider som paret har haft de senaste åren. Titelspåret har bland annat en gömd vers “Det var en regnig oktobernatt, och när regndropparna föll, kunde du höra en nål falla under stjärnhimlen. Jag höll dig hårt, som om jag skulle kunna återuppliva dig, som isand sanning drack som en rysning inom mig.Allt jag sa var “allt skulle vara okej”, men det var en lögn.

Det var bara en tidsfråga innan presenten rann genom dina ådror. Och jag ropade till den gud som jag hade förolämpat med min nyss: “Låt henne inte dö!” “. Peter LeMarc berättar om natten som inspirerade versen i en ny intervju med Aftonbladet. Den kvällen var han övertygad om att han skulle dö i en obotlig sjukdom.

Visst ryckte jag versen från en kväll när jag gick in med Monika. Den cellulära gåvan var sannolikt dödlig och kostade henne livet. Hon fick feber och de sa åt mig att komma in direkt. Jag åkte in på en biltjuv in till Södersjukhuset vid halv fem-tiden en söndagskväll.Han berättade för tidningen att det var en upplevelse värd sin vikt i frukt.

Peter Lemarc Sjuk

Medan LeMarc framförde sin avskedskonsert 2014 satt hans fru Monika i stånden bakom scenen för att få cancerbehandling. Artisten avslöjar i en intervju att hans hopp om att sjukdomen kan spridas eller återkomma aldrig riktigt är över.

Det här har varit en svår tid. Dessutom har det inte tagit slut än. Som ett kollektivt substantiv omfattar “cancer” en mängd olika sjukdomsklassificeringar. Men det finns också uppföljande sjukdomar. Biverkningar av mediciner som kvarstår över tid, vilket gör att man undrar om det någonsin kommer att bli ett slut på lidandet.

Och det är så man alltid vet om det spred sig eller kom tillbaka. Jag försöker tänka på det klassiska uttrycket “en dag i livet”, men så enkelt är det inte, sa han till Aftonbladet. Peter LeMarc och hans syster Monika har gått igenom mycket under de senaste åren, men de verkar fortfarande inte se öga mot öga. Konstnärerna berättar hur deras gemensamma erfarenhet av sjukdom förde dem närmare varandra.

Om det hade en effekt på vårt förhållande, skulle det vara så att vi är ännu närmare nu. I slutändan, sa han till Aftonbladet, har vi bara varandra att lita på. Det handlar inte bara om cancer, säger Peter LeMarc; det finns utrymme för skratt också på bandets nya skiva.

Det handlar inte om cancer; snarare handlar det om när livet börjar stå på egna ben, och det kan gälla hur många olika omständigheter som helst. Efter att äntligen ha diskuterat saken kan jag intyga dess allvar. Enligt hans kommentarer till Expressen finns musiken tillgänglig på Spotify för alla att lyssna på.

Det har beskrivits som en “brutal svek.” Många människor och organisationer undrar hur en av världens rikaste nationer kunde skära ner så drastiskt på sitt bistånd i en tid då behovet är större än någonsin. Att inte nå enprocentsmålet är att passera en solidaritetsgräns som har haft ett utbrett politiskt stöd under lång tid.

Vi pratar inte om Sverige här; snarare handlar det om våra farfarsföräldrars hemland Norge. Det råder nu ingen tvekan om att den S-ledda regeringen i landet kommer att minska sitt mål för 2023 till 0,75 procent av BNI som ett resultat av avsevärt ökade oljeintäkter.

Det betyder att Sverige kommer att passera Norge i det kommande årets givarliga. Sverige kommer bara på andra plats efter Luxemburg i OECD:s ranking över världens mest generösa utdelningsbetalare, med en utdelning på 0,88 procent av BNI.

För mer bakgrund har FN satt som mål att alla länder ska ha 0,7 procent av sin BNI i form av en fast insättning. Men bara fem västländer har hittills uppnått detta mål. Finland investerade extremt låga 0,47 procent förra året.

I ärlighetens namn är det enda bilaterala område där Sverige har underordnat sitt stöd till Ukraina. Men kanske kommer detta att leda till förändringar inom en snar framtid.Det verkar finnas en viss sanning bakom ryktena om att den nya regeringen i toppen kan bryta återvändsgränden.

Att vinna kampen om verklighetens beskrivning är nyckeln till politisk framgång. De många kritikerna av Tidövatale har varit anmärkningsvärt framåtsträvande i sina ansträngningar att föra in romanens berättelse i den pågående debatten.

Svärtan har svävat nära det maximala möjliga. Om man ska tro de hårdaste kritikerna kastas oberoende, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter under bussen. Och låt oss nu titta närmare på några fler detaljer: Kvotflyktingarna.

Den svenska FN-kronan har sänkts från 5 000 till 900, vilket är en enorm förändring. Även den här bilden behöver ett nytt lager färg. Hittills har bara 23 länder över hela världen tagit emot flyktingar genom UNHCR:s program, varav två är EU-medlemmar.

Sverige accepterade de flesta andra fackliga medlemmar vid den tiden, även i absoluta tal. Är det ett rimligt arrangemang, med tanke på vår massiva flyktingbefolkning och exceptionellt höga andel asylacceptans genom historien? I slutet av augusti i år hade EU accepterat 7 800 kvotflyktingar.

Peter Lemarc Sjuk
Peter Lemarc Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!