Rickard Thunér Familj

Sprid kärleken
Rickard Thunér Familj
Rickard Thunér Familj

Rickard Thunér Familj – The Familj of Rickard Thunér / Rickard Karl David Thunér, tv-personlighet och antikvarie, föddes i Sverige den 20 juli 1979. På grund av sitt arbete inom tv har han fått ett stort erkännande. Sedan 2007 har han bidragit i den svenska tv-serien Antikrundan med sina kunskaper som expert på möbler från 1700-talet.

Dessutom har han varit en av seriens programledare för It Sits in the Walls ända sedan seriens premiär 2019.Thunér tillbringade sin barndom i Vadstena och tonåren i Linköping, där han också avslutade sin gymnasieutbildning. Lars Thunér äldre är antikhandlare, och han är son till en av dessa handlare.

Han lärde sig yrket som antikhandlare genom sin far, men han arbetade också på Bukowskis och blev mentor på Sotheby’s i London mellan 1999 och 2001.1980 grundade hans pappa Thunérs Antikhandel i Stockholm där han har arbetat som anställd sedan 2007. Sedan 2016 har Thunér gång på gång refererat till Vadstena som “hem”.

Rickard Thunér, 42 år gammal, har varit programledare för SVT:s succéprogram “Det sitter i väggarna” sedan programmets premiär 2015.SVT uttryckte tidigare år intresse för att pausa programmet trots miljontals tittare.För mig är “att lägga vad du vill på is” bara ytterligare en eufemism för att ta en paus, som SVT tydligen gjorde.

Det här är som när du var 15 och din älskare ville ta en paus; det brukar inte vara ett gott omen, sa Thunér i en intervju med Expressen I vras. Det är som när du var 15 och din bästa vän ville ta en paus.Efter ett pinsamt snedsteg i publiksektionen tvingades ledningen göra en del justeringar. På grund av detta beslut kommer samarbetet med Erika Berg, som också är anställd, att fortsätta, vilket kommer att göra dem båda nöjda.

Jag tror att vår starka arbetsrelation är en nyckelfaktor för vår framgång i framtiden. Enligt honom, även om det finns många sätt på vilka vi liknar varandra och ändå är olika, kan vi uttrycka våra övertygelser tydligt genom att uppmärksamma vad de människor som har mest gemensamt med oss ​​tycker.

2007 köpte han antikaffären i Stockholm som han grundade tillsammans med en grupp vänner 1980 och har varit ensamägare sedan dess. Thunérs huvudstad har benämnts Vadstena sedan 2016. Med större tillförsikt ser hon nu på sin roll som programledare och betydande bidragsgivare till SVT:s massiva och långsiktiga projekt.

Det råder ingen tvekan om att jag har blivit en mer engagerad back-bencher. Årets första säsong har precis avslutats, och sedan slutet av föregående säsong har det varit allt från sex och åtta hushåll. Du har vunnit spelet om du multiplicerar den siffran med hela antalet dagar du lagt ner på att spela det. Jag hoppas kunna starta många fler projekt inom en inte alltför avlägsen framtid.En annan betydande förändring är att spelplanen växer till sin nuvarande storlek.

Rickard Thunér Familj

Vi är alla glada över att fortsätta våra ansträngningar på programmet eftersom vi kommer bra överens med varandra och har byggt upp en fantastisk arbetsrelation.Djurriket är medvetet om att varje person är ansvarig för sina egna handlingar. Denna mask är extremt effektiv och effektiv. Otvivelaktigt. Att ha en pålitlig deltagare är också avgörande när man hanterar stora datamängder.

När vi landar kommer det att finnas en svärm av män som bär djurutrustning, spotlights och flera andra kameror som kommer att vara stationerade på olika platser.Även om det finns vissa mindre problem som naturligtvis måste åtgärdas på marknaden, är det viktigt att planet lyfter.

vi har inte tvingats till några “kontaktlösa möten” de senaste åren. Naturligtvis måste planeten resa sig. Dessutom var Knut Knutson ett gediget stödsystem. Det hade gått flera dagar efter att de anställdas system hade stängts av.

När vi kom tillbaka, var säsongen som hade börjat föregående år fortfarande i full gång. På alla tänkbara sätt hade han förändrats från sitt tidigare jag. Lars-Yngve var en äldre man med sin egen distinkta personlighet och humor. Han tycker om att spela rollen som mannen som avslöjar mord på helgnätter.

När ett år har gått är han dock inte längre tillgänglig för anställning. Att höra Knut Knutson berätta det går inte att överdriva betydelsen av detta.Rickard Thunér har blivit en fanfavorit bland tittarna tack vare sitt arbete som ankare i två av SVT:s populäraste program.

närmare bestämt Antikrundan och It Sits in the Wheels. Därför är det förståeligt att så många reagerade argt när SVT sommaren 2017 meddelade att Erika Berg, en 41-årig anti-ageist och en kollega till henne, inte skulle få spela i ännu en säsong av It Sitter på läktaren.På grund av dess höga tittarsiffror ställde hela landet in på SVT. Familj till Rickard Thunér; Rickard Thunér har länge funderat på att permanent lämna sin tjänst som programledare för kontrollen.

Rickard Thunér Familj
Rickard Thunér Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!