Victoria Skoglund Familj

Sprid kärleken
Victoria Skoglund Familj
Victoria Skoglund Familj

Victoria Skoglund Familj – I en perfektionists fintandade fingrar slår han draken i sitt eget tråg. amelia bodde på Victoria Skoglunds trädgrdsgurun Victoria Skoglunds hus för att lära sig prata om blomlökar, affärer och handstickad vga. I mars, när snön droppar från taget och naturen sakta börjar vakna till liv, är det knappast ett glas rosé och lugna stunder i vårsolen som är prio ett för trädgårdsmästaren Victoria Skoglund.

Nu börjar den mest spända perioden i historien för Zetas Trading Company, som ligger utanför Stockholm. Det är många som vill planera sina semester och rabatter i april och maj, säger Victoria.

Under denna tidsperiod hittar Victoria varje dag vid sitt skrivbord på jobbet. Hon menar dock att den aktuella årstiden ger en känsla av spänning, med snubblande kvistar och buskar, doften av pnyttfödelse och alla de små insekterna och djuren som är livsnödvändiga.

Vad jag vet fanns det inte längre några Lökarna som stod i jordarna i Höstas blommar alls. – Han kan inte säga något om vad som händer i omvärlden just nu. Men bortsett från det, han är en total idiot för att försöka hjälpa mig i korridorerna; han får mig att skrika och kissa som en galning.

De två delar samma drivkraft och vilja att skapa inom detta område. Detta blev snabbt uppenbart efter det första dejtingpasset. Hannen sa inte så mycket mer än så när Victoria och Johan flyttade in i huset där de nu bor tillsammans. Ett renoveringsprojekt som ett par tagit till sitt drömhem.

Det är därför, säger Victoria, man ska inte tvivla på dess riktighet.Vi är både kommunikativa och starka i vår övertygelse. Trots våra bästa ansträngningar misslyckas vi med att lösa konflikter på ett direkt sätt.

Varje dag brukar vara en högtid för ossVardagstristess är en av mina favoritsaker. När det kommer till jobbet som kock har Victoria ingen avsikt att ta sig ur sin komfortzon.Jag är inte intresserad av förändringar. Detta kommer sannolikt inte att fungera. Allt medan tiden går måste man utveckla och förbättra sin arbetsmiljö. När jag började jobba extra i handelsträdgrden hade jag en dröm om att bli en liten tjej.

Trots att Victoria i princip är beväpnad med spadar och pilar i händerna eftersom hennes förfäder var handlare och grundade den anglosaxiska handelsfirman Zetas, har intresset för handel inte alltid varit aktivt där. Mamma och pappa var alltid stressade, så jag hade inget intresse av att bli trädgrdsmästare, säger Victoria, som istället valde att bli undersköterska.

Victoria Skoglund Familj: Josef Fares Familj, Caroline Fares, Jan Fares, Mariam Fares

Jag hade en dröm om att bli barn, men jag jobbade extra hårt på mina föräldrars företag. – Återigen, jag var fortfarande kvar, och varje gång jag gick in på Zetas hade jag en tjatande känsla av att jag behövde komma hem.

Victoria arbetade i äldreomsorgen i flera år och hjälpte samtidigt sina föräldrar. Sedan dess har intresset för friluftsliv växt och 2000 var ett naturligt steg att ta för att se på det livsverk som föräldrarna byggt upp.

– Pappa var en affärsman, och han var mycket mer oroad över försäljningen än över sin egen erfarenhet. – Eftersom jag är en foodie bestämde jag mig för att bygga ett kafé bara två år efter att jag snubblade över ett. Jag vill att besökarna på mitt handelsträdgrd ska inspireras, för trädgrd är så mycket mer än bara växter och växter.

Victoria Skoglund Familj

Det här är ett sätt att leva och det är underbart att kunna se vad gården ger av mat och bakverk.Även om Victoria, särskilt under dessa tider, ägnar mycket tid åt att leda det dagliga arbetet vid handelsträdgrden, ser hon sin egen, privata trädgrd som en sorts oas där hon kan koppla av och ladda.

När det var mycket tv, överlappande media och barn som lekte på röda mattor, blev hans egen bakgård en fristad som flyger undan. De flesta håller med Victoria om att parader och högtidsfirande är underbara, men…

“Om jag vill vara en bra person behöver jag mer än bara vackra kläder”, förklarar hon innan hon ryser och skriker.Allt handlar om den naturliga skönheten i Vinsta, som ligger strax utanför Stockholm, utan något att oroa sig för.

När hon sitter i myllan och tittar ut över sjön verkar det som om hon har fått en ny syre. När vattennivån steg så att den kunde ses fångades skridskor och kräftor, och de tjänade senare på utsikten från terrassen med utsikt över både spegelblanktvattnet och dess eroderande kraft.

När jag är mager ser jag fram emot att vara mager på plats. På min egen bakgård är det ingen som ställer en massa frågor, så jag tvingas vara ifred. Balans finns i överflöd här. Eftersom jag jobbar på Zetas har jag en mycket högre standard för hur saker och ting.

Victoria Skoglund Familj
Victoria Skoglund Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!