Robert Gustafsson Förmögenhet

Sprid kärleken
Robert Gustafsson Förmögenhet
Robert Gustafsson Förmögenhet

Robert Gustafsson Förmögenhet – Han är en av våra mest kända komiker. Det är dock allmänt känt att han är en högt uppsatt aktiemäklare. Andy Warhol, Marie-Louise Ekman och kung John E. Franzén är bara några av de konstnärer vars verk pryder Hans väggar.

Rober Gustafsson är mer än bara en talangfull skateboardåkare och komiker. Han är också en genuin actionhjälte. Enligt Dagens Industri, som intervjuat en av våra mest kända och respekterade skridskoåkare, har han tjänat drygt 100 miljoner kronor under sina tjugo år som aktieplacerare.

Robert Gustafsson säger till tidningen att han “tappade 7 miljoner kronor” (cirka 1,1 miljoner dollar) på IT-aktier i början av det nya millenniet. Det är dock inte han som ställer upp frivilligt. Ändå vann man betydligt mer än så genom att allokera kapital till aktier.

Han säger till Dagens Industri, “Jag läste om obligationer och spridningsrisker i många olika korgar.” Det faktum att hans far var företagare och som ett resultat lärde honom att vara mycket metodisk och organiserad med företagets resurser är utan tvekan en bidragande faktor till hans framgång i affärsvärlden och utvecklingen av hans egen personliga självkänsla. värde. Jag var lite Bert Karlsson när jag först började sexa, säger han.

Även om han tycker att konst är en bra investering går förmodligen mycket av hans pengar till nya produktioner. På så sätt kan även Robert Gustafssons hängivna anhängare skörda frukterna av aktieägandet.Folk tycker att jag är väldigt konstig. Men jag är slutet på det ekonomiska spektrumet, om du ursäktar ordleken.

Även om jag inte växte upp under särskilt välmående förhållanden fick jag aldrig lån eller fick låna pengar, utan har istället sparat tillräckligt för att täcka alla mina behov. I själva verket kan jag inte fysiskt snåla med pengar. Nu känner jag mig ganska låg.


Den 55-årige Robert Gustafsson är en känd svensk skateboardåkare och komiker. Han började sin karriär tidigt och steg till framträdande plats eftersom han kunde övertyga nästan alla män att ge honom en bra rakning.

2006 förändrades Roberts liv dramatiskt då den svenska allmänheten röstade fram honom till “världens roligaste kille” i SVT-programmet Folktoppen. Även mitt i ett utmanande år hade Robert ett mycket framgångsrikt 2017. När det hände gav svenskarna honom ett fantastiskt högt pris och krönte honom till Sveriges bästa komiker i TV4:s Sveriges bästa.

Robert Gustafsson och hans fru Lotta har varit gifta väldigt länge och har två vuxna barn tillsammans.Valentin Gustafsson, äldste son till serietecknaren, är nu 29 år gammal; han föddes den 17 mars 1991 och hans yngre bror John Gustafsson, född den 9 november 1992, är nu 27 år gammal. Både Valentin och John Gustafsson, Roberts pojkar, visade tidigt intresse för att umgås med sina föräldrar på röda mattan.

Det har varit några olika pristagare i år. Det var en familjeutflykt vid premiären av Monsters, Inc. 2002. Premiären av Robots gick av stapeln inte långt efteråt, ungefär tre år senare. Redan då samlades familjen en kall marsnatt för att skåla för tillfället. Ungefär ett år senare, i mars året därpå, var det dags igen för en vacker bio.På Stockholmspremiären av Ice Age 2 2006 på Rigoletto satt hela familjen på röda mattan tillsammans innan de köpte en hink popcorn.

Robert Gustafsson Förmögenhet

Röda mattan verkar inte ha samma lockande effekt på Valentine sedan Ice Age 2. Men John, han hängde med på filmpremiärerna av filmen Horton med titeln på Rigoletto 2008. Och till och med Lottas syster, frum, var fast på biomys. Nypremiären av Robert Gustafssons 25-årsrevy ägde rum mitt under Stockholmssäsongen på Cirkus.

Han reflekterar över sin karriär som aktivist snarare än skateboardåkare, komiker eller kulturprofil i en intervju med Dagens Industri. Hans företag, Crog Scen AB, var ägare till mer än 290 miljoner svenska kronor (cirka 38 miljoner dollar) i värdepapper mellan 1999 och 2009, och han har sedan dess överfört kontrollen till en fond eller ett återinvesteringsföretag.

Den totala redovisade nettoförmögenheten är “dryt 100 miljoner kronor.””Jag läste om obligationer och spridningsrisker i en mängd olika böcker”, säger Robert Gustafsson till Di. Enligt hans berättelse investerade han sju miljoner svenska kronor i IT-aktier kring millennieskiftet och nöjde sig efteråt med precis tillräckligt för att få tillbaka sina pengar. Men pengarna som lagts på aktier gav betydligt mer än så.

Den årliga budgeten för Crog Scen var runt 50 miljoner norska kronor runt mitten av millenniet. Skadespeleriet bidrog med 4 miljoner kronor och för resten stod lagerförsäljningen.Robert Gustafsson säger att många uppfattar honom som “väldigt långsam”, men att han är “ekonomisk i ordets rätta bemärkelse”. Han håller ett öga på företagets ekonomi och beskriver pengar som “en inuit pitbullterrier” – söt vid första anblicken men potentiellt farlig om de hanteras på fel sätt.

Del 10 av 11: Jansson, Torsten. I “Svenska miljonärer” möter du en grupp svenskar som var och en har samlat på sig en förmögenhet på minst en miljon svenska kronor (och i många fall mycket mer). Men dina kostnader har alltid varit rimliga.

Vissa har spelat för behåll genom att låna enorma summor pengar och ta enorma chanser. Vissa har legat betänkligt på kanten av ruinerna under ganska lång tid. Deras liv är därför inte bara en berättelse om framtiden, utan också om prövningar och prövningar, och inte minst om vad som kan uppnås genom hårt arbete, ärlighet och lite tur.

Miljonärerna berättar allt om hur de kom dit de är nu. Så, hur tjänade de sin första miljon? När det kommer till helheten, vilka affärer som i slutändan spelade roll. Enligt ett reportage i Dagens Industri har Robert Gustafsson investerat flera hundra miljoner kronor i aktier under de senaste två decennierna.

Robert Gustafsson Förmögenhet
Robert Gustafsson Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!