Rolfö Partner

Sprid kärleken
Rolfö Partner
Rolfö Partner

Rolfö Partner – I det svenska damlandslaget fotboll är Fridolina Rolfö en av de klaraste stjärnorna. Hon är också medlem anrika FC Barcelona. Nedan listas fem saker du bör vara medveten om innan du möter spelaren. Det är omöjligt att överskatta framgångarna för Sveriges damlandslag i fotboll vid olympiska sommarspelen 2016.

De slog Australien 10 på måndagen och är nu med i mästerskapsspelet. Fridolina Rolfö, en av lagets starkaste spelare, gjorde det enda målet i tävlingen. Här är fem intressanta fakta om toppfotbollsspelaren från Nyheter24. Ellinore Andersson och Lars-Inge Rolfö, hennes föräldrar, uppfostrade henne kungsbacka.

Daniella, hennes äldre syster, är sex år äldre och Julius är sex år yngre. Rolfö har tidigare sagt till Expressen att hennes storasyster var den som först fick henne att intressera sig för fotboll och uppmuntrade henne att driva det vidare. Strax därefter kom hon till seniorlaget på Jitex BK Sverige där hon spelade fram till 2013.

I UEFA Women’s Champions League spelade Rolfö för Linköpings FC, där hon var enastående mot Liverpool. Linköping gick vidare till nästa omgång efter 30 minuter när hon gjorde ett hattrick mot Liverpool oktober 2014. Enligt hennes syster Daniella, som pratat med Expressen om uppropet, blev hon inkallad till.

Landslaget efter den matchen. Mellan 2017 och 2019 spelade Rolfö för Bayern München Tyskland. VfL Wolfsburg, en tysk klubb, var nästa lag hon gick med. Rolfö var med och ledde Wolfsburg till Champions League finalen på sensommaren 2020. Hon blev dock skadad och fick en fruktansvärd hjärnskakning under sista matchen.

Hennes oförmåga att spela i flera månader var resultatet av detta. Fotbollsgalan “Fotbollsret 2020” valde hennes Årets forward eftersom hon kom tillbaka i höstas. I en intervju med Daily News diskuterade hon sin svåra höst, då hon var sängbunden. Det har varit svårt; Jag har missat mycket tid och haft veckor.

Där jag inte kunnat göra någonting alls. Hon uttryckte sin tacksamhet och glädje en intervju över att hon kunde spela fotboll igen efter att ha tillbringat månader sängen. Han har dejtat Simon Skott ett tag nu. Innehåll som inte enbart handlar om sport kan hittas på Instagram kontot som tillhör 27 åringen.

Under de två första spelen OS har det svenska damlandslaget presterat heroiskt. Stina Blackstenius, 25, är en framstående spelare truppen. Nyheter24 har sammanställt en lista med fem intressanta fakta om Stina. Från och med idag är Stina Blackstenius 25 år. Hon föddes den 5 februari 1996 Vadstena.

Magnus Blackstenius och Lena Wiberg är stolta föräldrar till denna underbara unga dam. Halvsystern Nina Koppang spelar handboll i det svenska landslaget, liksom hennes storebror Oscar. I en intervju med Expressen berättade Stinas pappa att han såg nästan varenda en av sin dotters matcher.

Stina fick priset “Årets genombrott” på Fotbollsgalan 2015. Hon nominerades till “Årets forward” vid samma gala 2016, 2017, och 2018. Philip Hman är Stinas pojkvän. En av de viktigaste spelarna den svenska fotbollslandslaget är Caroline Seger. Några av de vanligaste frågorna om veteranen storspelare har besvarats av Nyheter24.

Caroline Seger har varit med det svenska landslaget sedan 2005 och har varit kapten sedan 2009. Gantofta Helsingborgs kommun är platsen där segern är säkrad. 2002, när Caroline Seger var medlem Stattenas damfotbollstrupp, flyttades laget upp till damligan. Bestämde hon sig för att gå till Linköpings FC efter.

Att ett antal klubbar uttryckt intresse för henne. Seger valdes till landslaget året därpå. Sedan dess har hon kunnat hålla en plats mitten. Seger har varit medlem FC Rosengrd sedan 2017. Hon har tidigare spelat för både Lyon och Paris Saint-Germain de franska ligorna. Ledde hon Sverige till en VM bronsmedalj som toppspelare för damlandslaget.

Men hon jonglerar mycket mer än så. Kosovare Asllani, en professionell fotbollsspelare, är ett föga känt faktum. Asllani föddes den 29 juli 1989 i Kristianstad, Skne, till föräldrar från Kosovo. Kosovoborna har en stark anknytning till Kosovo på grund av sina förfäders rötter landet.

Som ett exempel genomförde hon målfirandet “Albansk dubbelhövdad örn” efter en match mot Ukraina. En dedikation till mitt hemland, Kosovo, var inspirationen till designen. För mina syskonbarn som redan har hämtat den. Det fanns lite något för dem också, eftersom dekollade hemma.

Detta hade inget med politik att göra, men det var anmärkningsvärt på grund av vem de ställdes mot under VM. Jag skrev detta som en hyllning till mina syskonbarn och för att säga hej. Dessutom har fotbollsspelarens hemland Sverige en speciell plats hans hjärta. Det är svårt att ignorera den stolthet hon har över.

Att vara en del av det svenska landslaget. Min familj och Sverige är två saker som jag värnar om. Som ett resultat av deras ansträngningar blev jag välsignad med möjligheten att födas detta land. I en intervju med svenska tidningen Expressen sa Asllani: “Jag är väldigt stolt och glad över att få spela för Sverige”. Atervände Kosovare till Sverige efter en tid England med Manchester City. Att återvända var ett stort beslut.

Rolfö Partner
Rolfö Partner

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!