Roy Fares Pojkvän

Sprid kärleken
Roy Fares Pojkvän
Roy Fares Pojkvän

Roy Fares Pojkvän – Camilla Läckberg väckte uppståndelse när hon la upp en bild på Roy Fares och en annan man än hans pojkvän på Instagram, infringade with a hjärta. På kärleksfronten berättar Roy Fares hur det egentligen ligger till. Roy Fares, 33, och Johan Lundberg, 40, har varit tillsammans de senaste fyra åren.

De tänker ofta på sig själva som en enhet och visar sig vara det när de är tillsammans. På grund av detta blev många av Fares följare förvånade när Camilla Läckberg, 43, nyligen delade en bild på Roys tattande med Seán Canning, 27, som är vd för Mindmakers PR i Stockholm.

Det var inte bara det faktum att de stod bredvid varandra på samma bild som väckte reaktioner; Läckberg hade också ringt i dem med en innerlig suck och lämnat texten “Just gift” på plats.Många människor var förbryllade över hur Roys snabba och underhållande kärlek-och-vapen-på-en-annan-karl-anekdot kunde ha kommit över. Men de som tidigare var instängda kan nu dyka upp.

När Hänt frågade honom om tavlan fick han ett sms från kuratorn som sa: “Haha, det finns inget att säga.” Han skrev: “Det var bara en skoldag.” Seán har börjat arbeta som Roys pressekreterare, så det är klart vart deras relation är på väg.

I kölvattnet av att Roy Fares, 30, lämnade “rets konditor 2010”, gjordes betydande förändringar till den tidigare underklädesmodellen. I dag är han en välkänd svensk tv-karaktär. “Vinsten har vuxit rejält. Det har öppnat upp för många dörrar.

I “Dessertmästarna” på Kanal 5 dök han upp med sin tredje bok “Läckert” där han delar med sig av sina bästa recept för den som vill roa sig under den isiga vintern och våren.Han skriver om sina mest innerliga önskningar, “Och vi skulle vara lyckligare om vi kom överens bättre som ett lag”, när han frågas om sina mest innerliga förhoppningar. “Sveriges sexigaste konditor” var en titel han hade innan han blev utslagen av QX.

Men jag hoppas att min karriär inte beror på hur jag ser ut, utan snarare på att jag är tuff, säger han i en intervju med Expressen Söndag.Den vanligaste missuppfattningen andra har om honom är att han är svag och svag i sinnet.

Han gick in på Facebook förra året. Vi hade ungefär 70 av samma vänner, så jag sa “hej” och han skakade på huvudet. Roy, som är känd för sin vogueing skicklighet, förklarar att det inte finns något annat att göra än att jogga resten av vägen.

I flera år levde han öppet som homosexuell man utan att avslöja något för sina föräldrar. Så fort han berättade för världen om sin plats, mottogs det inte riktigt som han hade förväntat sig att det skulle bli. Den här dagen är föräldrarna dock stoiska. En stor bröllop är vad Mamma Silvy hoppar på, men hon vill ändå ge sig själv en fru och många barn.

Roy Fares Pojkvän: Johan Lundberg

Ja, barn kan vara bedrägliga, men han har tidigare sagt till QX att situationen med bullpen gör att hon kan lösa sina egna problem.Det är givet att Roy kommer att bidra till bröllopstrtan.Roy Fares uppmärksamhet är nu föremål för en fram och tillbaka-tävling.För några månader sedan svällde kändiskonditorns hjärta av extra kärlek till Johan Lundbergs nya pojkvännen.

Roy Fares Pojkvän

“Go’kväll” och “Dessertmästarna” har gjort Roy Fares, 29 år, till ett känt namn i hela Sverige.Roy, en mångårig medlem i Stockholms gaycommunity trots att han är öppet gay, har länge varit utstött. Under en tid dök han upp som gogo-pojke på olika nattklubbar över hela Europa. Nu har han dock hittat kärleken. Han berättar om Johan Lundbergs nya roman, 37, i Se & Hör. Enligt honom har vi varit ett par de senaste fem åren.

Pojkvännen Betalos betalningshandläggare, Johan Lundberg, arbetar som VD. Han var tidigare MasterCard-marknadsförare i Norden. Enligt de äldre är det dags för gruppen att gå samman och skapa ett sammanhållet hem. “Jag tror att de är säkra på att de ska kasta ut sina psars genom fönstret”, säger en av Se & Hör-anställda.Roy Fares avslöjar att han också har ett antal härliga studiogäster.

På semestern stampar Roy med fötterna. Och om du vill tro honom, så är det så. Gå till bokhandeln och få tag på några böcker. På de övre hyllorna hittar du tränings- och bakmanualer. Det är viktigt att vi förstår vad folk vill och inte vill när det kommer till hav.

Roy Fares Pojkvän
Roy Fares Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!