Sabina Ddumba Familj

Sprid kärleken
Sabina Ddumba Familj
Sabina Ddumba Familj

Sabina Ddumba Familj – Sabina Ddumba, född i Stockholm den 23 februari 1994, är en svensk singer-songwriter mest känd för sin låt “Not too young”. Sabina Ddumba växte upp av ugandiska invandrare i Nackasamhället Fisksätra.

När han gick i gymnasiet gick han på Södermalmkyrkans Kristna skola. Bland annat började hon sjunga i kör vid 14 års ålder och fortsatte att göra det under hela sin vuxen ålder, bland annat i Tensta Gospel Choir, som hon gick med vid 15 års ålder.

Han har arbetat med svenska artister som Mohammed Ali, Looptroop Rockers, Adam Kanyama, Danny Saucedo och Lorentz & Sakarias, och han har till och med samarbetat med Katy Perry i låten “Walking On Air”.

Ddumba har också uppträtt med Katy Perry. Warner Bros. i USA har ett kontrakt med henne.Från och med 2014,Ddumba har medverkat i tv-program som X Factor Sverige (2012) och Moraeus med mer (2014), samt på Grammisgalan (2015).

Under hösten 2017 medverkade hon i tv-programmet S mycket bättre, där hon prisades för sina tolkningar av andras verk. Efter programmets tv-sändningar var Hennes version av Uno Svenningssons “Vgorna” den populäraste på Spotifys streamingtjänst.

Tv:4:s program “S mycket bättre” 2017 medverkade Sabina Ddumba, en 23-åring född den 23 februari 1994, och en av deltagarna. Hon växte upp utanför Stockholm i Fisksätra och gick i Södermalmkyrkans katolska grundskola.

Sabina Ddumna har varit medlem i Tensta Gospelkör de senaste 14 åren. 2016 släppte hon albumet “Homeward Bound”. Jag har vunnit priset ELLE-galan för årets bästa klädda. 2016 är året för Vanns nyårslöften för P3 Gulf of Georgia.

Sabina Ddumba har också medverkat i säsongen 2012 av tv-talangprogrammet “X-Factor. Filmad 2014 och vann ett pris på Grammisgalan 2015.Det har gått tre år sedan Sabina Ddumbas debutsingel, “Scared for life”, släpptes. 2015 följdes den av låten “Effortless” och den tredje låten, “Not Too Young”, som tillsammans fick 10 miljoner Spotify-streams.

Sabina Ddumba har också gjort slut med Kate Perry, 33, och har skrivit på ett filmavtal med Warner Bros. i USA. Looptroop Rockers, Adam Kanyama och Seinabo Sey har alla arbetat med Sngerskan tidigare. Sabina Ddumba och musikern Rikard de Bruin har dubbats till Sveriges svar på Mary J Blige. Hon har tre distinkta system. Sabina Ddumba bor i Vrberg, Norge.

När jag vaknade var sömn det sista jag tänkte på. Jag var ett barn med mycket energi som gjorde många saker. Basket och fotboll var två av mina favoritsporter. Mitt i dammen, sjöng i kören. Hon säger i ELLE: “Men dansen var min grej”, säger hon.

Jag har blivit lite distraherad av programmet. Det är ett fantastiskt koncept, och jag gillar tanken på att titta på det, men jag gillar också tanken på att läsa andras tankar och sätta ihop en grupp främlingar. Jag såg mig dock inte direkt gå med dem.Jag var rädd för att ens titta på den”, erkänner hon för Metro.

Sabina Ddumba Familj

Sabina Ddumba tog mycket tid till MTV och med sin egen grupp The 90’s Squad uppträdde hon på olika evenemang.När Sabina Ddumba var ett litet barn tog hennes mamma henne till Uganda och skickade henne iväg.

Min mamma lade en hand på mig. Om du vill veta varför, fråga henne. Bara hon har makten att förändra händelseförloppet. Ddumba har en fantastisk röst och hennes 24-åriga liv har härjats av svrigheter efter “S mycket bättre” och Spotify-hits.

Det är deprimerande att höra om hur hans mamma återvände från en termin utomlands i Uganda under Ddumbas barndom och upptäckte att han och hans familj hade blivit strandsatta på Arlanda för att han var övertygad om att hans mamma hade övergett dem.

Som ett resultat av mänsklighetens svek har Ddumba transporterats till idag, där han står i universums centrum. Mannen som flög Idi Amin på 1970-talet efter att han misslyckades med att återvända med sin teatergrupp efter att deras flyg ställdes in på grund av dåligt väder är stjärnan i denna sommarsaga.

När han inte spelade på teatern arbetade han på Patent- och registreringsverket i Fisksätra, Sverige.I början av millenniet var hans livshistoria så extraordinär att den blev en dokumentär. Det var vid denna tidpunkt som Ddumba insåg att hans upplevelser hade varit helt skeva.

Sättet hon utför morgonrutinen i “talform” tilltalar mig verkligen. De flesta sommarskribenter läser från huvudet. Detta gör också att Sabina blir givetvis, men hon får också “typ” och “liksom” i. Det känns spontant och nära, som att hon återberättar sin egen historia i timmar i taget.Kom in, följ magkänslan och hjärtats leden.

Sabina Ddumba Familj
Sabina Ddumba Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!