Sarah Dawn Finer Sjukdom

Sprid kärleken
Sarah Dawn Finer Sjukdom
Sarah Dawn Finer Sjukdom

Sarah Dawn Finer Sjukdom – Tyvärr har Blixten & Co. tvingats ställa in Sarah Dawn Finers “Vinterland”-turné och alla andra engagemang under resten av höst- och vintersäsongen på grund av hennes sjukdom. Sarah har tömts på stämbandspolyper och sjukskrivit av läkare. Köp återbetalningsbara biljetter i biljettkassan på Lorensbergsteatern. Under dagen kommer vi att ha kontakt med alla våra kunder som vi har mailadresser till.

När jag skriver till dig är det med stor omsorg. Jag är, som ni kan föreställa er, helt dränerad av tanken på att passa in denna turné och mina andra åtaganden i höst och vinter i mitt schema. Jag är inte säker på om jag någonsin har lagt ner något i min karriär, men om jag har gjort det var det för att jag och bandet eller besättningen såg fram emot möjligheten att spela för dig. Jag är så frustrerad över att det här inte fungerar längre.

För mig är min passion mycket viktigare än min karriär. Det finns inget jag kan göra om jag inte kan göra musik med den eller använda den på ett hälsosamt sätt just nu på grund av stämbandspolyper som har skadat signalöverföringsledningarna.

Läkaren har nu sagt nej till att vända för trots våra bästa ansträngningar är skadan fortfarande inte helt läkt efter en veckas rehabilitering. Det är svårt att acceptera att din professionella framtid hänger på två tunna trådar, men i slutändan måste du bara acceptera att det inte kommer att fungera. När det kommer till prioriteringar kommer hälsan alltid först.

Jag är glad att så många människor ville komma och se oss uppträda i vinter, och jag hoppas verkligen att jag snart kan träffa och sjunga för er alla igen.I sin memoarbok “Renées brygga” öppnar Sarah Dawn Finer upp om att ha fått diagnosen uppmärksamhetsstörning och hyperaktivitet.

När hon äntligen fick det var det som om myggorna hade slutat surra runt henne.Hon säger i programmet att lika skönt som det var att förstå sig själv för första gången, lika oroande att det tog så lång tid.Sarah Dawn Finer, en 39-årig artist, beskriver hur hon fick sin diagnos i en uppriktig och öppen intervju i TV4:s “Renées brygga”.

Som nybliven mamma vet hon bäst hela tiden, och hon tog en tur för att försöka få ihop sig själv igen. Sarah Dawn Finer berättar en dag för en vän om sin ADHD-diagnos. Vi sitter och småpratar och jag hör bara mig själv, men i en lite mindre, lite äldre och helt annan sorts man. Samma monster, som Sarah Dawn Finer berättar i showen. Hon frågade sin vän om personer med denna diagnos “är helt hyper” och “inte kan sitta stilla”. Vännen hade sagt “fast i hjärtat” på den tiden.

Jag är en sluten man med en terapeut för mamma. Jag var säker på min kunskap om vad ADHD var. Så direkt efter det gick jag in på nätet och fick en paus och en utbildning och… ingen är förvånad… Jag hade verkligen mycket ADHD.

Sarah Dawn Finer Sjukdom

Och hur skönt det än var att förstå sig själv för första gången, lika oroande att det tog så lång tid. Jag har inte kunnat hitta något… Jag har inte kunnat få någon hjälp. Det var ett känslomässigt tomt ögonblick på bron, och Sarah Dawn Finer satte på sina facklor.

Det finns ingen sjukdom; den stora majoriteten av män runt om i världen lever så här utan att någonsin bli diagnostiserade; man kan klara sig ganska skickligt. Men det är inte lätt om du inte har något emot det. För jag är verkligen kapabel närhelst jag är kapabel. Jag är optimistisk även när jag känner mig svag.

Det var så fantastiskt. Det var s skönt. Precis när jag trodde att det inte kunde bli värre gjorde det det. I efterdyningarna, säger hon, reflekterade jag bara över vad som hade hänt. Inte ens en dag innan Andres direktsändning kunde hon inte tala utan att dra fram orden. Han blev skaka på grund av de extrema biverkningarna av medicinerna.

Jag sov gott och tillbringade totalt fyra timmar i fosterställning. Jag kände mig som om jag var inne i en låda. När hon hörde “Moving on” för första gången, uttryckte hon sin förvåning och lättnad över låtens framgång. Hon bara stod där och pustade ut sig.

Naturligtvis gjorde det ont att sjunga, och det lät hårt. Några gnistor här och där är inte så mycket. Sarah Dawn Finer gömde sig i artistens logg efter att ha blivit förhörd om huruvida hon skulle fortsätta till andra dueller eller inte.

Jag tog av mig tröjan och drack lite vatten tills jag bara var genomvåt av svett. Det krävs många djupa andetag för att jag ska få ett hälsosamt hjärtslag. När du är värd för så mycket som jag gör, blåses dina antenner ut av vattentrycket.

Jag kommer att ta mig igenom den här sjukdomen; det är inget allvarligt. Det är inte matförgiftning; du tar inte penicillin för att behandla det. Det var förmodligen någon slags bakterier. Tycker du inte att det är mirakulöst att du kunde sjunga så vackert trots din isolering.

Nej, och vi pratade inte om några skott eller nålar heller. Penicillin, värdmedicin och en uppsjö av homeopatiska lugnande medel, inklusive ingefära, är bland mina basdieter.Även om hon fortfarande var ganska ung när hon vaknade i gr morse, var hon fast besluten att inta scenen.

På dagens genre snoozade hon igenom uppspelningen och slumrade till igen några timmar innan direktsändningen.Kråkan kommer definitivt att vara borta på morgonen. Det har slagit ut. Jag måste kämpa. Jag är blåst; det kunde inte ha blivit bättre. Det var inte mitt val – jag är inte typen som smyger in i sista minuten – utan SVT:s.

Sarah Dawn Finer Sjukdom
Sarah Dawn Finer Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!