Anton Körberg Föräldrar

Sprid kärleken
Anton Körberg Föräldrar
Anton Körberg Föräldrar

Anton Körberg Föräldrar – Dan Anton Fabian Körberg är en svensk DJ, musiker och skateboardåkare. Han föddes den 19 september 1977. Premiär för Anton Körbergs film i Stockholm, 2012, på filmstaden Sergel.Han är bror till Aviciis pappa och mamma, Tommy Körberg och Anki Lidén.

Han har varit värd för tv-program som Pussel och medverkat på Kanal Lokal STHLM, och han spelade Adam Frick i serien Vita lögner 1997–1998. Tim Bergling, mer känd som Avicii, är Anton Körbergs halvbror genom deras mamma.

Countryrockbandet “Boots On”, med Ryan Roxie på gitarr (tidigare Alice Cooper och Electric Angels) (tidigare Happypill).Han var programledare för morgonprogrammet Morronrock på den svenska radiostationen Rockklassiker mellan 2009 och 2015.

2011 var han showrunner för TV 11:s All World’s Reclamation. Han har även gjort framträdanden i TV6-serien Karatefylla.Körberg spelade svenskt horn för vikingen Snor-Per i Draktränaren och för P.H. i filmen Hopp.Under inspelningen av Space Jam: A New Legacy stod Körberg även för den svenska voiceoveren för Snurre Sprätt.


Anton Körberg har följt i sin pappa Tommys fotspår samtidigt som han slagit ut på egen hand.Här är fem fakta om Anton Körberg, Tommys son, som du kanske inte visste.Efter att de medverkande artisterna i Så mycket bättre 2020 avfärdades stod det klart att Tommy Körberg, då 72 år gammal, var en av dem.

Tommy har en framgångsrik karriär inom musikbranschen och ett händelserikt personligt liv. 2007 gifte han sig med sin nuvarande fru, Ann-Charlotte Nilsson, som är 51. De delar vårdnaden om Elvira, en 11-årig flicka.

Tommy Körberg har dock även två ytterligare barn som har fötts sedan dess: Anton Körberg (numera 43) och Erlend Körberg (numera 24). Anton är ett bekant ansikte för många tittare eftersom han ofta dyker upp i tv-program. Vad som följer är allt du någonsin velat veta om Anton Körberg, Tommys son.

Anton föddes den 19 september 1977 och är för närvarande 43 år gammal. Dan Anton Fabian Körberg är hans fullständiga namn, och han har ärvt en del av sin fars snygga utseende. Anton är i själva verket programledare, musiker och skridskoåkare.

Den svenska såpoperan Vita sändes i TV3 från åren 1997 till 2002. I serien skjutsades tittarna till den påhittade staden Strömsvik. Det fanns ett sjukhus och en strandbar där mycket action kretsade kring personalen.

Anton Körberg spelade en central roll i denna tv-serie. Han var där varje säsong och spelade snygging i Adam Fricks bar.Det är också möjligt att ha sett Anton på TV när han var showrunner för den svenska varietéen Pussel, som sändes på den lokala svenska kanalen Kanal Lokal Sthlm.

Anton Körberg Föräldrar: Tommy Körberg,
Anki Lidén

Tillsammans fick Tommy Körberg och Anki Lindén en son som hette Anton. De är inte ett par idag. Istället för att bo hos sin pappa bor Anki nu med Klas Bergling och hennes son, Tim Bergling, mer känd under sitt artistnamn, Avicii. Avicii och Anton var bröder, verkar det som.Anton spelar trumpet i banden Boots on, en countryrockoutfit, och Roxie.

Anton Körberg Föräldrar

Till vardags visar det sig dock att Anton är hänförd av radion. För att vara specifik övervakade han programmeringen för morgonshowen Morronrock på Rockklassiker mellan 2009 och 2015.Han fungerar för närvarande som stationens programchef för Star FM (103,8 MHz).

Pappa Anton och sönerna Avicii!Anton Körberg och hans fru Kajsa Beusang är nyblivna föräldrar till en pojke som heter Walter.Vi är utmattade men glada, säger den nyfödda bebisens pappa.Programledaren Anton Körberg, 37, och hans fru Kajsa fick en flicka i natt.

Walter, Antons son, såg solen för första gången den dagen och Tim “Avicii” Bergling, världens största DJ, la upp en bild på de två på Instagram.Jag är så glad för din skalle; grattis till min bror Anton till Walters födelse. Avicii skriver på Instagram, “Detta är ett gott tecken inför kvällens Ultra.”

När Nöjesbladet närmar sig den nyfödda bebisen på fredagseftermiddagen har han precis levererat en macka och en amningskudde till sin fru. Trots att vi är utmattade är vi glada. Min kära vän är väldigt trött och det var en kort stund av hysteri innan allt kom igång. Allt har i alla fall varit bra, säger han.

Walter vägde in på 3990 gram och mätte ut till 53 tum.Han är vältränad, kraftfull och modig, enligt Anton Körberg.Som programmets ledare var det en djup känslomässig upplevelse att se sin son komma in i världen.

Att vara pappa är en enorm ära, och jag är otroligt stolt över min fru. Jag har begravt mammas skeva känslor och allt jag gör nu är att grymta samtidigt som hon är den pålitliga, starka Värmlandstösen, säger han.Sångfågeln Tommy Körberg har tre barn med tre olika kvinnor, och här är Anton, Erlend och Elvira som gör det idag.

Tommy Körberg, sångare, hockeyspelare och familjefar, är en stolt trebarnspappa. Han och hans nuvarande fru Ann-Charlotte Nilsson har en 12-årig dotter som heter ElviraTillsammans med sin exfru Kirsti Skavberg Roaldsen fick Erlend Körberg, 25, en mellangraben.

Och hans äldsta son, Anton, 44, har ett förhållande med ishockeyspelaren Anki Lidén. Anton Körberg, äldste sonen, har följt i sin pappas fotspår genom att göra en framgångsrik karriär som skridskoåkare. Han medverkade i TV3-kultsuccén Vita Lögner från 1997 till 2002.

Anton Körberg har även blomstrat i andra TV-sammanhang, framför allt som programmets programmerare för Pussel, som sänds på kanal Lokal Sthlm. När Tommy Körbergs son Anton föddes var han 29 år och helt fördjupad i sitt yrkesliv. Tommy har berättat att han då visste att det var svårt för honom att vara så nära sin nyfödde son Anton som så långt.

Anton Körberg Föräldrar
Anton Körberg Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!