Sebastian Siemiatkowski Familj

Sprid kärleken
Sebastian Siemiatkowski Familj
Sebastian Siemiatkowski Familj

Sebastian Siemiatkowski Familj – Den svenska banken Klarna Bank AB leds av Sebastian Marcin Siemiatkowski, som föddes den 3 oktober 1981 och fungerar som bolagets medgrundare, VD och koncernchef. 1980 lämnade Siemiatkowskis föräldrar Polen till Sverige.

På grund av sin uppväxt behärskar han två språk flytande. Efter avslutade studier på Handelshögskolan i Stockholm grundade han Klarna 2005 tillsammans med Niklas Adalberth och Victor Jacobsson. Den 25 maj 2022 hade Siemiatkowski samlat på sig en förmögenhet på 3,2 miljarder dollar, vilket placerade honom på nummer 913 på Forbes lista över världens miljardärer.

Värdet på Klarna, ett svenskt teknikföretag, var nära 300 miljarder kronor för en månad sedan. Kostnaden har halverats från och med idag. Förlusten av vd/grundare Sebastian Siemiatkowski är betydande.

Hans förlust på 16,4 miljarder svenska kronor (SEK) i Klarna-innehav inträffade på bara några månader.Hos Klarna börjar det spännas. Bolagets förluster under årets första tre månader uppgick till 2,5 miljarder kronor, en ökning med 250 procent från samma period 2021. Klarna sa i slutet av maj att företaget kommer att skära ner 500 av sina 5 000 anställda, eller 10 procent.

Den senaste tidens turbulens har lett till en hastig nedgång i aktiekursen på företaget. Bolaget var värt 300 miljarder kronor så sent som förra månaden. Som rapporterats av The Wall Street Journal är kostnaden nu cirka 150 miljarder kronor.

Sebastian Siemiatkowski och Victor Jacobsson, två av Klarnas medgrundare, förlorar vardera några miljarder dollar till följd av bolagets värdenedgång. Enligt Affärsvärlden är de två av de fem största ägarna i Klarna, med 7 % respektive 7,7 % av aktierna.

Enligt Affärsvärlden har Klarna ett börsvärde på 384 miljarder kronor den 29 mars. Cirka 26,9 miljarder kronor var värdet på Siemiatkowskis innehav, medan 29,6 miljarder var värdet på Jacobssons. Ja, det hände, men det hände.

För att uttrycka det på ett annat sätt är Siematowskis Klarnaaktier nu bara värda cirka 10,5 miljarder kronor, eller cirka 16,4 miljarder mindre än de var för bara några månader sedan, baserat på dagens totala värde på drygt 150 miljarder kronor. Jacobssons portfölj är nu bara värd 11,6 miljarder kronor, en minskning med 18 miljarder kronor från toppen.

Niklas Adalberth, den tredje grundaren av Klarna, har bara 0,08 procent av bolagets aktier. Hans portfölj var värd 280 miljoner svenska kronor i mars. Värdet har sjunkit med mer än 50% i dagsläget, till 120 000 000 kr. Centerns ledare Annie Lööf har försetts med en målsägandebiträde efter att den 33-årige Theodor Engström erkänt att han planerat sitt mord.

Jag kan bekräfta att hon har tilldelats ett målsägandebiträde, det vill säga ett brottsoffer, säger kammaråklagare Henrik Olin på rikssektionen för säkerhetsärenden. Uppenbarligen är det jobbigt, och det har en effekt på mig. Däremot “hatet får inte segra”, som Facebookanvändaren Annie Lööf uttrycker det.

Theodor Engström har erkänt två mord: den 64-åriga psykiatrisamordnaren Ing-Marie Wieselgren och den 66-åriga Annie Lööf. Båda brotten betraktades enligt svensk lag som terrordåd. Ing-Marie Wieselgren, samordnare för psykiatrin för Visby stad, dödades brutalt mitt under Almedalsveckan.

Det Theodor Engström gjorde var fel, och han erkänner det. Hans ursprungliga mordanklagelse ändrades till en “misstanke om ett terroristbrott genom mord” medan han var häktad. Dessutom misstänktes han för att ha planerat ett terrordåd genom att planera ett mord, med Centerledaren Annie Lööf som förmodat offer. Gotlands tingsrätt har förordnat henne med målsägandebiträde.

Enligt Henrik Olin kan jag bekräfta att hon har skaffat ett målsägandebiträde och det gäller att hon ses som målsägande, d.v.s. ett offer, angående den brottsmisstanke som gäller förberedelse till terroristbrott genom förberedelse till mord. I det här fallet ska jag bara verifiera relationen och namnet. Ge dock ingen mer information om detaljerna i planeringen eller misstanken. Jag kan dock generellt konstatera att det finns två faser i ett förberedelsebrott.

Sebastian Siemiatkowski Familj

Hans advokat vittnade i häktningsrätten förra veckan att han är villig att ta på sig ansvaret för brottsmisstanken mot sin klient, vilket inkluderar planering av terroristbrott. Henrik Olin tillägger, “Jag kan inte kommentera det ämnet utan att gå in på saker som kan underminera utredningen eftersom vi har en pågående förundersökning med förundersökningssekretess som pågår.” I ett Facebook-inlägg säger Annie Lööf:

Media har återigen fokuserat på den fruktansvärda händelsen i Almedalen idag. Mitt hjärta går ut till Ing-Marie Wieselgrens nära och kära, som måste sörja fruktansvärt. Du kanske redan vet att jag är målsägande i Almedalens förundersökning på grund av mediabevakning av min inblandning. Detta är korrekt, och jag har utsetts till ombud, som jag förväntade mig.

Jag kan inte dölja det faktum att detta är plågsamt och har en effekt på mig. För att uttrycka det på ett annat sätt: hat kan inte triumfera. Av sekretesskäl beträffande förundersökningen kommer jag som målsägande inte att utveckla närmare; i stället ber jag dig att rikta alla förfrågningar till min juridiska ombud.

Uppenbarligen har Annie Lööf också varit måltavla, och det bekräftar att hon är särskilt utsatt för högerextremister och främlingsfientlighet, säger Fredrik Furtenbach till Ekot, och fortsätter:- Det sätter fart på debatten kring partiledarnas säkerhet i valet kampanj.

Om samtalet över Almedalen är lika öppet som vanligt kommer vi sannolikt att ha ett nytt. Han hävdar att Annie Lööfs ångest över hennes Almedalstal delvis orsakades av Nordiska Motståndsrörelsen (NMR), en organisation som sympatiserar med nazisterna. Theodor Engström deltog en tid i NMR-forskning.

Man ska först ha ockuperat platsen med den specifika avsikten att bedriva brottet, och sedan haft en särskilt stark avsikt att utföra det. Ett mord som uppfyller mina kriterier för ett terrordåd. På grund av denna brottsmisstanke sitter han för närvarande häktad.

Sebastian Siemiatkowski Familj
Sebastian Siemiatkowski Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!