Robin Calmegård Sjukdom

Sprid kärleken
Robin Calmegård Sjukdom
Robin Calmegård Sjukdom

Robin Calmegård Sjukdom – En dag runt mitten av december började allt. Jag hade precis kommit hem och blev mysig i soffan med en filt. När jag först flyttade in i min nya lägenhet var det benhårt kallt, och jag kunde inte förstå varför elementen inte producerade någon värme även när de vrids upp hela vägen. Det enda de lyckades få fram var ett kluckande ljud som knappt gjorde mig varm utan snarare kissnödig och sömnig.

Som ett resultat blev jag tvungen att spendera min tid i de iskalla googlande fraserna som “kalla element” och “element som klirrar” samtidigt som jag verkligen behövde avlasta mig själv. Mina beståndsdelar, visade det sig, behövde bara lite frisk luft.

Visst, om du är en normal människa, men inte om du är en medianörd som är 27 och tror att ögonmätare bor i verktygslådan. Jag tittade på beståndsdelarna och letade efter ett lämpligt instrument, men utan resultat. Mitt problem kunde åtgärdas genom att köpa en elementnyckel, så jag gjorde ytterligare efterforskningar och försökte hitta en onlineåterförsäljare som sålde dem.

Ni kan säkert föreställa er min chock när jag fick reda på att den enda onlinekällan för en nyckel skulle kosta mig hundra dollar, exklusive frakt. Med bara en veckas varsel för frakt?! och det finns ett behov av att registrera dig?! Min önskan om ett mysigare hus förvandlades till en ny idé: “Det här MÅSTE göras bättre.” Det fanns egentligen inget annat sätt (om man inte ville armbåga sig igenom julhandeln på stan). Jag föreslår att vi provar något.

Färdigt sagt. Jag etablerade ett Tictail-skyltfönster och optimerade det för sökmotorer efter att ha registrerat domännamnet elementnyckel.se. Webbplatsen främjade snabb frakt utan kostnad, med möjlighet att betala med kreditkort eller PayPal.

Jag satte ihop allt på en natt, och inom 24 timmar hade jag fått mina två första beställningar. Besökare hade tidigare hittat webbplatsen genom att söka efter “elementnyckel” på Google; dessa människor, som jag kvällen innan, var förmodligen ihopkrupen inomhus i kylan och i behov av en paus på toaletten.

(Dessutom hade jag fortfarande inga elementnycklar hemma, varken för min egen eller kundernas. Problemet åtgärdades genom att ta en lång bussresa till en butik i utkanten av staden där saker och ting var mycket billigare. Jag köpte säkert tio till femton stycken, kände mig dum vid registret och undrade “vad gör jag

Det fanns bara 15 nycklar tillgängliga, och alla var borta till jul.Som väntat torkade verksamheten ut under de varmare månaderna vår och sommar. En månad efter lanseringen av den svenska versionen lanserade jag den danska versionen, radiatornogle.dk, och har sedan dess sålt ytterligare några dussin elementnycklar där.

Robin Calmegård Sjukdom

Lite framgång, men mycket mer än jag förväntade mig från mitt pilotprojekt. Tänk på att båda sajterna gick live mitt i vintern, långt efter att alla andra redan hade exponerat sina element, och att ingen av dem någonsin hamnat i toppen av Googles sökresultat.

Redan kan den svenska vinterns kyla kännas i kundvagnen. Mot bakgrund av den senaste tidens uppgång i försäljningen har jag undersökt potentiella nya leverantörer som kan tillverka nycklarna till en lägre kostnad.

Nästan hälften av besökarna gör faktiskt ett köp för att de vet vad de vill ha. Åtminstone har jag för avsikt att fortsätta det här experimentet under den pågående säsongen, och jag kanske till och med försöker lansera norska och finska motsvarigheter under de kommande kallare månaderna.

Oavsett hur många elementnycklar jag hittar tvivlar jag på att jag kommer att bli ekonomiskt framgångsrik. Men konceptet är så hemskt att jag kan skratta åt det ett tag. Uppenbar tillbedjan för World Wide Web. Startupgrundare, radiovärd och expertmupp inom teknikområdet.

Släkt med dig på något sätt: son, syskon, barnbarn, arbetskamrat, bekant, vän, pojkvän. Helt i onlinemedia, reklam, radio och musik. …och cheesy plot twists. Hemma hos Robin och Nicholine är flickvännen grundpelaren i inredningen.

Hon vet alltför väl att sambon inte ger hem några oväntade presenter, vilket är anledningen till att hon var det perfekta målet för denna roliga bluff.I ett samarbete som tar möbelköp till en helt ny nivå har Ikea och Apple varit med i tidigare artiklar i Expressen.

Appen “Ikea place” låter användare virtuellt prova butikens möbler i sina egna hem innan de gör ett köp.Ändå har den 31-årige radioprofilen Robin Calmegrd hittat ännu en användning för det.Robin fick en briljant idé när han pillade med sin nya mobilapp häromdagen.

Hans 22-åriga flickvän, Nicholine Olsson, sköter hemmets inredning, så han tyckte att den här appen skulle vara ett bra sätt att busa henne.Han hävdar att hon ser sig själv som husets dekoratör och är därför missnöjd när han tar med nya föremål in i utrymmet.Över 1 600 personer har delat inlägget när detta skrivs, så det är tydligt att det har gjort intryck på nätet.

Robin insisterar på att han inte hade för avsikt att något skulle gå bra när han testade den nya mjukvaran i sitt vardagsrum.Även om partnern uppenbarligen blev rädd, fortsatte Robin att skicka fotografier av allt mer färgglada möbler efter att han först skickat en bild på en gunghäst.

Nicholine bestämde sig för att ringa pojkvännen för att se vad han gjorde.Ingen, inte ens Robin eller hans fans, kommer någonsin att veta om hon låg bakom bluffen eller inte.Även om hon sa att hon inte hade varit där, tror han att hennes frånvaro bara var oavsiktlig.

Robin Calmegård Sjukdom
Robin Calmegård Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!