Shoka Åhrman Familj

Sprid kärleken
Shoka Åhrman Familj
Shoka Åhrman Familj

Shoka Åhrman Familj – Shoka hrman föddes den 11 juni 1980 i Shiraz, Iran. Han är en svensk författare och ekonom som har bidragit i tidningar som SvD Näringsliv, ExpressenAftonbladet och Dagens Nyheter. Hon har även kommenterat ekonomiska nyheter för SVT och TV4.

HR Specialist börjar på SPP Pension & Försäkring 2021 som Sparkontoansvarig.Jag är tvåbarnsmamma som älskar ekonomi och har skrivit flera böcker om att spara pengar och budgetera. Efter att ha tillbringat flera år i en mansdominerad sektor inom finansbranschen bestämde jag mig för att flytta mitt fokus från rådgivning till att kommunicera och arbeta som sparekonom.

Dagligen analyserar och diskuterar jag ämnen inklusive säkra investeringar, pensionsplaner, aktiemarknaden och andra ekonomiska händelser som kan påverka din budget på tv, radio och tryckta medier.

I bloggen kan du hitta snabba och enkla råd om hur du bättre sköter din privatekonomi. Du kommer att få en inblick i mitt arbete och mitt dagliga liv, och jag hoppas kunna inspirera dig och ge dig en djupare förståelse för hur ekonomi kan bana väg för ökad självkännedom, personlig agency och ekonomiskt välbefinnande.

Just utifrån dina värderingar och perspektiv, vad som utgör ett givande liv för dig som kvinna.Låt oss säga hej till livet med Shoka Herman. Eftersom Shoka har varit anställd i finanssektorn i över två decennier diskuterar vi ekonomisk psykologi, konkurrenskraft och strategier efter sommaren för att lansera en framgångsrik ny karriär. Studier har visat att en av fem kvinnor saknar självförtroende att prova något nytt.

Tyvärr är det inte helt ovanligt att ekonomiska svårigheter gör det svårt att avsluta en dålig relation. Så det borde inte vara fallet. Jag har tillbringat hela mitt yrkesverksamma liv i finansbranschen, inklusive mina collegeår i Sverige och Madrid. Jag tillbringade många år på en bank med människor som brydde sig om ekonomi, pension och liknande. Som ett resultat av de många olika typer av möten jag har haft med kunder i mitt liv, har jag byggt upp ett stort socialt engagemang.

Shoka Åhrman Familj

Från och med nu är jag anställd som sparkonsult för SPP Pensioner. Mitt ansvar som personlig finansiell rådgivare fokuserar på kommunikation, analys och tillhandahållande av en mängd olika utbildningssessioner på expertnivå. Så det är ett stimulerande yrke med högt tempo, då händelser i vår miljö påverkar ekonomin och det arbete jag utför.

Min nyfikenhet har alltid varit en naturlig del av vem jag är när jag har utvecklats. Mina föräldrar insåg tidigt behovet av att ge sina barn en gedigen förståelse för ekonomi och de verktyg som krävs för att uppnå ekonomisk trygghet. Min far delade också med sig av sin kunskap om aktiemarknaden med mig, så jag har en del tidig erfarenhet inom området. Under åren växte min nyfikenhet och kompetens inom ekonomi, så jag tappade inte mark när jag började arbeta inom området.

Jag tycker att det område som kallas beteendeekonomi är riktigt intressant, och jag kom i kontakt med det för första gången för många år sedan när jag skrev min avhandling om finansiella kriser och flockbeteende. Efter många år som guide och i ständig kontakt med män som fattade olika ekonomiska beslut och diskuterade riskerna blev bilden tydligare. Ämnen ekonomi och investeringar samt rationellt beslutsfattande och modellering får mest uppmärksamhet, men en lika stor del av samtalet handlar om mekanismer från beteendeekonomins område.

De psykologiska grunderna för ekonomi (eller “psykonomi”) är ett område som jag har en genuin passion för, och jag föreläser ofta om ämnet i ett försök att sprida denna kunskap till så många människor som möjligt.

Detta ökar inte bara chanserna för människor att förstå sina egna preferenser och, ja, sin egen irrationalitet, utan det ger också möjligheter att “nuffa” oss mot mer rimliga val genom tekniker som socialt tryck. Det sätt på vilket olika värderingsalternativ utpekas eller vår miljö kan påverka de bedömningar vi gör. Helt enkelt en fascinerande region!

Du spelar en betydande yrkesroll, engagerar dig i livlig debatt och visar ett betydande samhällsengagemang. Det stämmer, du är också mamma.I min position pratar jag ganska mycket om mångfald och inkludering i näringslivet. Jag har tillbringat hela mitt yrkesverksamma liv inom det traditionellt mansdominerade finansområdet.

På ett sätt har det gjort mig helt omedveten om allt utanför denna verklighet, eftersom det alltid har varit en del av min dagliga rutin. Däremot har jag jobbat hårt som kvinna och fått beröm för mina insatser många gånger för att uppnå samma status som mina manliga arbetskamrater.

Jag har haft turen att få stöd av många starka kvinnor och män genom åren, och jag tror att det är dags för oss att träffas ansikte mot ansikte och prata om investeringar och debattimport

Att vara mamma och karriärkvinna ställer mig inför samma utmaningar som andra kvinnor möter. Särskilt om höga förväntningar på tillförlitlighet ställs. Jag hoppas få visdomen att veta att inte visa den perfekta bilden för andra, särskilt andra kvinnor.

Det kräver noggranna förberedelser, en pålitlig medarbetare och en stark känsla av prioritet. Jag har länge vetat att strävan efter perfektion i alla aspekter av livet är ohållbart. Istället väljer jag de segment under vilka jag ägnar 100 % av min uppmärksamhet, ansträngning och tid. Barn, familj och nära vänner är vanligtvis högst upp på listan. Vad som än är kvar, antingen ignorerar jag eller accepterar som tillfredsställande.

Shoka Åhrman Familj
Shoka Åhrman Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!