Sofia Rågenklint Sjuk

Sprid kärleken
Sofia Rågenklint Sjuk
Sofia Rågenklint Sjuk

Sofia Rågenklint Sjuk – Profil av SVT Sofia Rgenklints bagage innehåller en hel del tumultartade år. Dels var kopplingen till den svenskfödde konstnären Patrik Isaksson orolig. De gifte sig, skilde sig, knöt samman och fick sitt första barn inom fem år efter varandras födelse. Partnerskapet upphörde 2011.

En kvinna lämnades kvar för Sofia Rgenklint. Efter några år var värden sjuk och fick läggas in på sjukhus. Sedan Sofias fall har vi fått följa upp henne igen. Sofia berättade för media ett år efter att hon och Patrik separerade. Det tog lång tid att komma över min exman. Det krävdes ungefär ett år.

Enligt Topphälsa handlar det om en form av sorgearbete. Det tog inte lång tid för Patrik att visa upp sin nya damkärlek. Sedan hon splittrades med sin pojkvän sa Sofia till en lokaltidning att hon kände sig mer självsäker. Allt fungerar för mig nu, och jag är säker på det. Hon tror att det viktigaste i livet är att.

Uppfostra sina barn. Under Sofias mammas långa kamp mot lungcancer ägnade programledaren mycket tid och energi åt att ta hand om henne. Hon hade också ett heltidsjobb som var extremt krävande. Sofia var förkrossad över sin mammas död. Att vara stark medan någon du älskar mår dåligt kan.

Vara en svår uppgift, men ändå lyckas du göra det. Sofia har dock tidigare erkänt för Aftonbladet att hon efter sin mammas död “kraschade” både fysiskt och psykiskt. Stress gjorde att jag tappade mitt korttidsminne och inflammerade halva kroppen. Jag ville bara sova, sova och gråta. Efter sjukdomen fortsätter.

Sofia Rgenklints kamp. Sofia började träffa en psykoterapeut och fick veta att hon hade förirrat sig ner i avgrunden. Under tiden hade arbetsveckan krympt i intensitet. Som ett resultat kunde jag inte slutföra projektet i tid. Men jag gick till en psykolog, gjorde avslappningsövningar och mediterade, har Sofia.

Sofia Rågenklint Sjuk

Tidigare berättat för Aftonbladet. Sofias tillstånd började gradvis förbättras. Hon är fortfarande stark ett och ett halvt år senare. Till vardags bor hon tillsammans med sin älskare Jonas och deras två barn, Tim och Alex. Sofia började nyligen ett nytt jobb som programledare för det populära SVT-programmet “Fråga doktorn”.

Som hon kommer att vara programledare för inom kort. Till slut har Sofia Rgenklint, 48, kommit i dubbel bemärkelse, efter år av pendling mellan Stockholm, jobbet på Sveriges Television i Umeå, fästmannen Jonas i Skne och hennes svårt cancersjuka mamma i Dalarna. Hon och Jonas Nemeth har bott.

Rydebäck, söder om Helsingborg, med sina barn i mer än två år. Suzanne Axells avgång från Ask the Doctor gjorde att hon tog över för henne. Det här är ett av de bästa jobben jag någonsin haft. Det är mycket mer än så. Hon tillägger att hon har möjlighet att träffa intressanta individer och delta i fängslande berättelser.

Mellan inspelningarna av ett framstående tv-program presenteras Sofia för oss. Hon kommer tillbaka till Ume några dagar efter vår intervju. Var tredje vecka spelar vi in ​​tre avsnitt i följd, vilket gör resan mellan Skne och Norrland mindre belastande, enligt henne. Innan dess var saker och ting annorlunda sedan.

Sörjade hon lida av utmattningen av regelbundna resor. Mellan Stockholm, Ume och Helsingborg var det mycket bilkörning. Som en bonus skulle jag transportera mina söner till deras fritidsaktiviteter, vilket de skulle trivas. Det var mycket rörelse. Under 2017 visade det sig att hennes mamma också.

Hade lungcancer, vilket förolämpade skada. Sofia strävade efter att spendera så mycket tid som möjligt med henne och återvände ofta till sin hemstad ppelbo, Dalarna. Sofia bodde hos sin mamma på Falu lasarett och transporterade henne till Akademiska sjukhuset i Uppsala för vård vid olika tillfällen.

Även om jag visste att hon hade en dödlig form av cancer, tillägger hon, “hoppet är det sista som lämnade oss, och därför kom det fortfarande som en chock för mig när min mamma dog”. Hon hade precis tagit beslutet att flytta från Stockholm till särbo Jonas i Skne, där hon bott det senaste året ett.

Flöde av sorg utbröt efter hennes mammas död. Jag hade ingen aning om att jag hade gått igenom väggen först. Samtidigt som det var praktiskt att gå igenom insåg jag att mitt minne började försvagas och jag kände inte igen mig själv några månader efter min mammas död. Hon hade aldrig tidigare kunnat. Glömma barnens aktiviteter. Jag har å andra sidan varit väldigt stolt över att jag har haft full kontroll över mitt liv och mina beslut. Då kunde hon för första gången inte komma ihåg vilken dag det var.

Sofia Rågenklint Sjuk
Sofia Rågenklint Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!