Stina Blomgren Familj

Sprid kärleken
Stina Blomgren Familj
Stina Blomgren Familj

Stina Blomgren Familj – Född 17 maj 1973, Stina Johanna Blomgren arbetar som journalist, utrikeskorrespondent, författare och dokumentärfilmare i Sverige.Blomgren är SVT u-svängreporter. Hon tjänstgjorde som SVT:s Mellanösternkorrespondent i Beirut, Libanon, 2016 till 2021.

Hon var SVT:s korrespondent baserad i Kairo, Egypten, 2013 till 2016. Stina Blomgren bevakar Mellanöstern och Nordafrika, och hon är mest aktiv på Sveriges Televisions Aktuellt, Rapport, Korrespondenterna och Morgonstudion samt societetshowen Agenda och historieshowen Faktum.

Hon har rapporterat som korrespondent och utrikeskorrespondent i länder i Mellanöstern och Nordafrika som Syrien, Saudiarabien, Iran, Qatar, Irak, Jemen, Egypten, Tunisien, Libanon, Jordanien, Israel, Palestina och Turkiet.

Hon har arbetat på SVT i en mängd olika roller, bland annat ekonomiredaktör, ekonomireporter och reseredaktör. Hon arbetade på Dagens Nyheter i många år som reporter och redaktör.

Blomgrens nominering till Guldspadenpriset för sin bok Black Note kom till 2008. Boken fick strålande recensioner och mycket beröm från en mängd olika publikationer och medier, inklusive tidningar, tidskrifter, webbplatser och radioprogram, och trycktes därefter med entusiastiska eftertexter.

Reportern Stina Blomgren och fotografen Pernilla Edholm nominerades till SVT:s “Röda Korsets Journalistpris” den 15 mars för sitt arbete med verket “S är livet I Douma – tv mnader efter misstänkta kemattacken.”

Stina Blomgren och fotograferna Tilo Gummel och Pablo Torres nominerades till Röda Korsets journalistpris 2021 den 29 mars för sin bevakning av den förödande explosionen i Beirut (2020). I september 2008 gav Atlas Förlag ut boken Svart notis som handlar om papperslösa invandrare i Sverige.Hennes dokumentär från 2004, Billiga människor, sändes i SVT. Den behandlade frågan om papperslösa migrantarbetare i Europa.

I februari 2010 framförde hon offentliga anklagelser om att Sveriges handelsminister Ewa Björling försökte sälja vapen till den repressiva regimen i Libyen. Rapporten distribuerades via SVT:s Korrespondenterna där den fick stor uppmärksamhet från kanaler som riksdagen, andra medier och en mängd bloggar.

Blomgren fick också en särskild utmärkelse av Röda Kronan för detta arbete vid en prisutdelning 2011. Stina Blomgren, vår oförskämda Mellanösternkorrespondent, åkte med hagelgevär i Iran.Om hennes barn ska gå i skolan i Libanon kommer hon inte att kunna träffa dem på minst två veckor efter hemkomsten.


“Så det här är kärlek under en monarks regeringstid. Att vänta på resultatet av ett test genom att isolera sig från sina nära och kära, skriver hon. Irans parlamentssession kommer att återupptas på fredag. Efteråt i veckan, rapporterar nyhetsrapporter om flera mord över hela landet. , och denna siffra fortsatte att stiga.

SVT Mellanöstern-korrespondent, Stina Blomgren, var i Teheran för att bevaka protesterna. Tillbaka i Beirut, Libanon, bestämde hon sig för att åka på en svensexkurs.Vid det här laget vet jag absolut ingenting. För att uttrycka det enkelt, jag mår bra och har inga symtom.

Men jag har bestämt mig för att gå vidare och ta testet ändå eftersom jag inte vill sätta mina nära och kära i fara. “, skrev hon i en koinonia som SVT sände. Stina Blomgren behövde inte söka läkarvård i Sverige eftersom hon inte visar några tecken på sjukdom, men klimatet i Libanon är annorlunda.

Stina Blomgren skriver att hon kan skjuta upp sina söners återkomst till skolan med två veckor om hon umgås med dem nu. Hon skriver till Expressen att hon inte har sett sin familj i Libanon sedan hon återvände från Iran.

Stina Blomgren Familj

Jag kan inte göra det på en vecka eftersom den libanesiske hälsoministern har beordrat barn till föräldrar som har varit i Iran att stanna hemma från skolan i två veckor och stanna i karantän. Jag vill inte utsätta min man och mina barn i fara genom att vara iväg på en anmälningsresa. Hon registrerar sina tankar i en journal oavsett hur lätt det är att undvika dem.

Hans blodprover visar inga tecken på att han slocknar, men Stina Blomgren måste ändå se upp för sig själv efter sin tid i Iran. Den 9 mars skriver hon i sin journal “Jag borde kunna röra mig som vanligt igen.”Irans utbrott av svininfluensa år efter coronavirusutbrott.

När hon såg sändningen av Danmarks VM-match mot Tunisien på tv fick Nadia Nadim beskedet att hennes mamma hade gått bort.Bara en vecka efter hennes död har danska stjärnan återvänt till tv-studion. Hon bestämde sig för att gå till gymmet tidigare samma dag på grund av OS, som Nadim sa på ITV.

Medan den brittiska sändningen av Danmarks VM-match mot Tunisien sändes fick deras expert Nadia Nadim beskedet att hennes mamma, Hamida Nadim, hade blivit påkörd och dödad av en lastbil i danska Udlum.Nu, bara en vecka senare, har danska landslagsstjärnan gjort sin första VM-sändning för ITV sedan deras ledare dog.

Hund på väg hem när Nadia Nadims mamma tittar på sin dotters VM-sändning i Qatar. Hon sa att hon skulle gå till gymmet tidigare samma dag så att hon kunde titta på tv, så Nadim säger: “Anledningen till att jag är här är för att göra henne stolt.”

De olympiska spelen ägde rum den dagen och hon sa att hon skulle gå till gymmet tidigare så att hon kunde titta på tv. Nu när jag har ett jobb och en passion för sport försöker jag göra något istället för att sitta hemma och tänka för djupt på mig själv.

Nadim har hyllat sin mamma på Twitter, där hon bland annat skrivit att Hamida var en krigare som spelade sitt liv för sin dotter två gånger: en gång under förlossningen och igen när de flydde från talibanerna i Afghanistan.

Stina Blomgren Familj
Stina Blomgren Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!