Stina Wollter Vikt

Sprid kärleken
Stina Wollter Vikt
Stina Wollter Vikt

Stina Wollter Vikt – Stina Wollter, som heter Stina Margareta Ulrika Wollter, föddes i Sollentuna, Sverige, den 24 maj 1964. Stina Wollters längd vid 56 års ålder är fortfarande okänd. Så snart det är möjligt kommer vi att revidera Stina Wollters statur.

2018–19 har hennes förmögenhet skjutit i höjden. Med andra ord, hur mycket är 56-åriga Stina Wollter värd idag.Att vara en framgångsrik artist är den främsta inkomstkällan för Stina Wollter. Hennes anor kan spåras tillbaka till Sverige. Vi har gjort en kvalificerad gissning om Stina Wollters förmögenhet. Hon deltog i TV4:s säsong 2017 av Let’s Dance, en kändisdanstävling.

Wollters huvudsakliga sysselsättning är att vara konstnär, men han gör också illustration, talar inför publik och radiovärdskap. Hon är programledare för Söndagarna med Stina Wollter, som sänds i P4 Stockholm för Sveriges Radio på söndagar. Karlavagnen, ett svenskt radioprogram, leddes också av henne. Hon och hennes pappa är SVT-show P spret-tävlande. 2014 skapade hon countrybandet Stina Wollter Band, där hennes man, Micke Olsson Wollter, spelar gitarr.

Wollter gick på Göteborgs konstskola KV Konstskola 1980 och 1981, och Konstindustriskolan 1981 till 1983. Därefter gick hon på Gerlesborgsskolan i Bohuslän, Sverige, från slutet av 1984 till 1987, efter att ha studerat 1984 på Finlands konstskola och 1984 på konstskolan i Finland.

Stina Margareta Ulrika Wollter är en svensk artist, TV-värd och romanförfattare; hon föddes den 24 maj 1964. Hon är Sven Wollters dotter. Det är dags att sluta kämpa mot din kropp.Enligt en ny bok av konstnären Stina Wollter och forskaren Erik Hemmingsson gör varken smalhet eller fetfobi oss till friskare, gladare människor.

I skolans hallar, i rasterna på jobbet och i kommentarsfälten på olika sociala medier. Vilka typer av kroppar som bör ätas, de som anses vara näringsrika och de som är värda att äta är alla välkända.Konstnären Stina Wollter och eugenikern Erik Hemmingsson är två som har kritiserat samhällets sätt att behandla sexistiska män. Tillsammans skrev de boken “Kriget mot kroppen”, som ger en fredsförklaring för våra kroppar och ett utsträckt finger till den utbredda maktrörelsen.

Stina Wollter Vikt

Omkring 946 miljarder dollar genereras årligen av livsmedels- och dryckesindustrin. Människor är inte mycket lättare, gladare eller friskare här. Stina Wollter insisterar på att något är fel. Stina blev en av de mest välkända fysiska artisterna i Sverige efter att hon lagt upp en dansvideo på Instagram med bara en bh och trosor på sig.

Även nu, sju år senare, strömmar meddelandena fortfarande in i hennes inkorg. Hon tycker att det är absurt att den typ av aktivism hon främjar behöver existera, men i dagens samhälle, när en nedsmutsad kropp ses och hörs, har det en radikal effekt.

Barn begår hellre självmord än att gå med i raden av dem som identifierar sig som ligister. Folk förstår varför jag pratar om det, gör mig uppenbar och visar mig i bikini. Genom att inte slåss mot sin kropp sparar han den energi som krävs för att växa och mogna till en man. Barn ska inte sätta sig på knä i rädsla och oro, som Stina uttrycker det.

Men att eliminera negativa tankar om sin kropp är en ständig utmaning. Även en fysisk aktivitetsentusiast som Stina påverkas av den vanliga uppfattningen att man inte blir älskad förrän man är ett barn. Stina fick smeknamnet “Tjocken” av sin pappa och har blivit avstängd flera gånger. Han sa åt dietisterna att dra åt helvete idag.

Tack så mycket för detaljerna i författaren Erik Hemmingsons bok “Slutbantat”, men hon har också själv sett hur skadligt det kan vara att slåss mot sin egen kropp. 1992, bara några dagar innan hennes 30-årsdag, gick Stinas syster Ylva in i en djup depression och blev anorektisk.

Stina, som inte bara berättar sin egen historia utan tusentals andra, förklarar att de män som har dött runt henne har lett henne dit hon är idag, och att Ylva är en del av den grund hon står på i livet och i hennes värld när hon funderar över denna fråga.

Hon tycker att det vore synd att inte dela deras berättelser nu när hon har den plattform hon har.Någon sa en gång att det bästa sättet att berika sig själv är att ta del av världens enorma ackumulerande ansträngning. Nu tar jag upp en liten skiff och försöker hjälpa till med healing samtidigt som jag erkänner att det finns något inom mig själv som behöver helas.

Jag kan göra klart för Ylva att det fanns någon slags mening bakom hennes död. En av Sveriges främsta experter på fetma, Erik Hemmingsson, tycker att det är “syndigt” att våra kroppar, som i grunden är underbara, har blivit en källa till svårigheter till följd av vår kulturs besatthet av smalhet.

Uppenbarligen skulle män bli avsevärt förbättrade om de inte var besatta av sitt fysiska utseende. Jag hävdar inte att storleken på din midja eller maten du äter har en direkt inverkan på din hälsa, men skulle du och jag kunna ha det bättre om vi slutade ständigt straffa oss själva för hur vi är byggda.

Som han förklarar har vissa människor relativt lätt att bli framträdande medan andra tycker att det är mycket svårare på grund av sin genetiska sammansättning och de miljöer där de växte upp. Eftersom svält är ineffektivt bygger även kostkultur på en enorm chansning.

Hormonerna som styr aptit och mättnad förändras när vi går ner i vikt, enligt studier. Det gör oss mindre mätta efter måltider och hungrigare överlag. Kvinnor som missbrukar substanser förlorar en del av sin makt, men återtar den så småningom, och du riskerar att fastna i självbeskyllning, depression och andra negativa känslor om du tror att din olycka beror på ditt beslut att använda dessa substanser.

Stina Wollter Vikt
Stina Wollter Vikt

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!