Skateboardåkare Död

Sprid kärleken
Skateboardåkare Död
Skateboardåkare Död

Skateboardåkare Död – En man, 25 år, dödades när han åkte skateboard och körde på en lastbil. Händelsen inträffade i Halmstad vid 11.30-tiden på fredagskvällen. För standardförfaranden har polisen upprättat en anmälan om vållande till annans död för att kunna titta på läget. Thomas Fuxborg, presstalesman för polisen, sa att både lastbilen och skateboarden hade omhändertagits.

En 26-årig kille dödades när han kastades från sin skateboard när han blev påkörd av en lastbil. Händelsen inträffade vid 11.32-tiden i närheten av Halmstadskorsningen Laholmsvägen och Wrangelsgatan. De anhöriga har kontaktats.

En åttaårig yngling har försvunnit från storstadsregion Gävle och polisen söker aktivt efter honom. Han måste ta på sig ett par svarta träningsbyxor med gröna bokstäver. Det betyder att pojken inte får bära skor. Har du några uppgifter eller ser pojken, kontakta polisen på 112.

En polispatrull hittade pojken klockan 00:21. Baserat på resultaten av en nyligen genomförd studie gjord av SVT/Novus har det uppskattats att 500 000 personer kan tvingas lämna sina nuvarande bostäder om låneräntorna skulle fördubblas från nuvarande nivåer . Stigande räntor kräver en minskning av konsumtionen med en tredjedel av alla svenskar.

Hur familjer klarar de ökade räntekostnaderna är ett öppet ämne. Fyra av tio personer sa att det skulle gå bra att betala en fördubblad ränta när Novus frågade dem.

Endast 7 % är optimistiska att de inte kommer att tvingas flytta. Enligt Novus vd Torbjörn Sjöström låter kanske “sju procent” inte så mycket, men det representerar faktiskt runt 500 000 vuxna svenskar. Eftersom den värsta ekonomiska nedgången ännu inte har drabbats, säger många att de inte förväntar sig att behöva ändra sina utgiftsmönster. Lördag morgon svarade poliser i Kramfors på en anmälan om en fyrhjulingskrock i närheten av Ullnger.

Enligt polismyndighetens hemsida var mannens död kopplad till händelsen i fråga. Familjen har underrättats. MICHELLE JOY SOMNELL 13.27 Som rapporterats av TT ökar antalet dödade under protesterna i Iran förra veckan. Irans nationella media sa att 35 personer har dött på måndagskvällen. Uppskattningar från andra partier skiljer sig dock från regeringens. Människorättsorganisationen Iran Human Rights, som ligger i Oslo, Norge, rapporterade 50 dödsfall från fredagskvällens protester.

Polisen har börjat skjuta mot en misstänkt. I ett inlägg på sin hemsida säger polisen att de kontaktades av en bensinmack i hjärtat av Lule som rapporterade en misstänkt person. Polisens presstalesperson Maria Linné säger att vittnen på macken rapporterat att mannen var hotfull och viftade med vad som såg ut att vara ett skjutvapen. Som ett resultat av händelser som inträffade under ingripandet måste poliser avfyra sina vapen.

Skateboardåkare Död

Människan är vid medvetande och samtalar medan hon får medicinsk vård. Det bör noteras att även en helikopter var inblandad. Ändringar har gjorts i texten. Lördag morgon är när orkanen Fiona förutspås landa i östra Kanada. Enligt BBC har Canadian Hurricane Center utfärdat en varning om att denna storm har potential att bli en “historisk, extrem händelse”. Översvämningar, strömavbrott och farliga vägförhållanden är alla möjliga, som myndigheterna varnade för.

Kanadensiska meteorologer uppskattade vindar på 120 mph på fredagskvällen och sa att de förväntade sig att orkanen skulle försvagas när den närmade sig stranden. För närvarande finns det över 360 miljoner sedlar värda cirka 11 miljarder pund i omlopp. Den som sitter på gamla brittiska 50 eller 20 pundssedlar borde nog göra sig av med dem eftersom de kommer att vara värdelösa efter nästa vecka, som TT förklarar.

Det var långa köer hos Bank of England på torsdagen, där sedlarna kan växlas. Gamla sedlar är gjorda av papper, medan de nya är av plast. Pengar tryckta på det nya papperet och med porträttet av drottning Elizabeth är fortfarande lagligt betalningsmedel. Enligt Stockholmspolisen greps en kille i 30-årsåldern misstänkt för att ha våldtagit en kvinna i 20-årsåldern inne på en central nattklubb i Stockholm på lördagskvällen.

Kvinnan kontrollerades på det lokala sjukhuset. Den brottsmisstänkte anhölls på nattklubben. En 26-årig kille sköts och dödades i Malmös industrikvarter den 25 december 2014. Enligt Sydsvenskan ska en 29-årig man som varit efterlyst världen över för mord de senaste sju åren gripits.

När han var i Grekland överlämnade han sig till myndigheterna. Han kom nyligen tillbaka från en internationell resa. Det var därför, som kammaråklagare Anna Edelbalk sa till pressen, att det tog lite tid att få hit honom.

Mannen häktades i fredags och sitter anhållen misstänkt för mord. Den tilltalade, genom sin advokat, insisterar på att han inte planerade att döda någon men erkänner verkligheten i situationen. Det här var det tredje mordet i Malmö det året. Flera ögonvittnen har vittnat om att en enda, maskerad inkräktare tagit sig in i building och öppnade eld. Hennes agent bekräftade för Deadline den amerikanska artisten Louise Fletchers bortgång, mest ihågkommen för hennes skildring av den elake sjuksköterskan Ratched i “Gökboet”.

Faktum är att hon nådde 88 år. Hon vann en Oscar för att ha spelat huvudrollen i Milos Formans banbrytande film från 1975. Förutom “Star Trek: Deep Space Nine” och “Seventh Heaven” medverkade Fletcher i en rad andra viktiga filmer och tv-serier. Enligt Ekot har över hundra lokförare slutat sina jobb på SJ hittills i år.

Fackförbundet Seko har spekulerat i att det nya schemaläggningssystemet för tåg som implementerats under det senaste året kan bära skulden till uppsägningarna. Varje dag måste SJ ställa in ett tiotal resor på grund av personalbrist. Ekot har hört från lokförare att arbetsförhållandena har försämrats. Monica Lingegrd, VD för SJ, har uppgett att företaget anstränger sig för att ge arbetarna mer förhandsbesked om sina scheman.

Skateboardåkare Död
Skateboardåkare Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!