Suzanne Reuter Syskon

Sprid kärleken
Suzanne Reuter Syskon
Suzanne Reuter Syskon

Suzanne Reuter Syskon – Det har gått ungefär fem år sedan nunnorna rockade ut på Broadway och förlorade. Med sin själfulla musik och mystiska flykt när Whoopi Goldberg besöker kloster blev Whoopi Goldberg en internationell musiksensation.

Stockholmsföreställningen av “En värsting till syster” går av stapeln på China Teatern den 11 september. Our Time Is Now, Lorry och Fröken Frimans krig, och mycket mer. I fotspåren av artister som Gladys del Pilar, Charlott Strandberg och Birgitta Rydberg utbildar Suzanne Reuter nu till att bli musikalartist.

Idag har musikaler baserade på Whoopi Goldbergs Hollywood-film spelats i mer än tjugo länder (Sister Act, 1992). Whoopi Goldberg tog ett personligt lån för att göra denna musikaliska produktion till verklighet. Goldberg har varit en ständig närvaro på West End-scenen.

1977 var Philadelphia värd för olympiska sommarspelen. Deloris (Gladys), en klubbsångerska som drömmer om att bli nästa Donna Summer, anklagas falskt för mord efter att ha fastnat i tidens funk och disco. Polisen har pressat Deloris att komma med information om hennes nya plats – ett kloster där en sträng abbedissa vid namn Suzanne har utnämnts till chefskock.

Livet som det är nu är det som gör Deloris galen. Dessutom har intresset för kjolar varit på väg upp den senaste tiden, och under ledning av syster Maria Lazarus (Charlott) sjungs det så falskt att bantorna gapar tomma. Ingen verksamhet kan bedrivas i frånvaro av ett team och kunder. Deloris, ackompanjerad av sin klostersystrar, framför säsongens repertoar.

Nunnornas omväxlande sånger övergår till disco och funk, något abbedissan nog inte förväntade sig. Men nu är den sista timmen. När nunnekören släpper svängarna har alla de troendes böner besvarats.Anders Albien, filmens regissör, ​​har sagt: “När de svartvita slånbären börjar mogna synkat bryter en surt ansikte ut i breda flin.”

Suzanne Reuter Syskon: Annika Reuter

Den kraftfulla gospelkören höjer humöret hos de cyniska tacksägelseförfattarna. För att vara mer exakt kommer Kören att bli en förlängning av Rockettes swooping hoops och Supremes disco trio.
Musikscener som de unga i Storbritannien aldrig har upplevt på egen hand fungerar som en inspirationskälla.Deloris måste dock kämpa för att behålla bilden av sig själv som en oskyldig ung kvinna och inte överge det hälsosamma, hemliga liv hon alltid har känt som bartjej.

Suzanne Reuter Syskon

Musikalen nominerades till fem Tony Awards i USA, inklusive bästa musikal och bästa musik. Den Oscarsbelönade kompositören Alan Menken står i rollerna, efter att ha dragit inflytande från artister som Barry White, Donna Summer, the Supremes och Earth, Wind, & Fire. Mer än sex miljoner människor har sett musikalen.

Premiär den 11 september på Stockholms China Teater. Spela hela natten lång! Checka in för flyg den 12 mars (lokal tid); biljetter släpps efteråt. 1978 lanserade komediserien “Skyll inte p mig” karriären för Suzanne Reuter, då 70 år gammal, som nu allmänt betraktas som en av Sveriges mest älskade skridskoåkare. Hennes första filmroll var i “Lyckans ost” från 1983, och det var bara början på en lång och framgångsrik karriär.

Under åren mellan 1983 och 2000 samboade Suzanne Reuter med skridskoåkaren och regissören Tomas Pontén. Han gick bort 2015 av en långvarig sjukdom vid 69 års ålder.Tillsammans blev de tre sönerna – Simon, Joakim och Lukas – tillsammans. Ovan nämnda person gick bort 2018 och ligger begravd bredvid sin far. Om Suzanna Reuter någonsin träffar någon ny är hon väldigt nöjd med att hålla sitt personliga liv privat och utanför offentligheten.

Enligt uppgifter som Nyheter24 har fått bor hon för närvarande i Ekerö, utanför Stockholm, tillsammans med sin syster Annika Reuter, 58.För Suzanne Reuter har de långa åren som spenderats framför kameror och publik lett till en mycket lycklig ekonomisk situation.

Hon tjänade 754 083 kronor i tjänsteinkomst, 329 187 kronor i kapitalinkomst och 1 477 688 kronor i kapitalvinster och förluster under beskattningsåret 2021.Suzanne Reuter är även VD för det egna företaget, som hon grundade 1998. Enligt företagets beskrivning på Alla Bolag bedriver man “producerande verksamhet, konsultverksamhet, förlagsverksamhet, artistverksamhet, kompositörsverksamhet, textverksamhet, arrangörsverksamhet och handelsrörelse inom marknadsföring, In med andra ord, det finns mycket på hennes skrivbord förutom en bild på Den Reuter.

Företaget kommer att ha spenderat ungefär 1,7 miljoner dollar 2021 och kommer att ha knappt 2 miljoner dollar i kontanter till hands. I början av år 2021 stod det klart att Suzanne Reuter och Björn Kjellman skulle ta på sig rollerna som Ica-ägare i den populära LifeSavers-reklamen. De spelar ett syskonpar som inte alltid går helt över huvudet, men publiken har tagit till sig det bra.

Hur lång tid Suzanne Reuter lägger ner på att arbeta med reklam är fortfarande okänd; skådespelarna i fråga är ännu inte officiellt registrerade hos hennes företag. Men när hon blev tillfrågad att delta borde hon ha svarat ärligt och utan att tveka. Den är perfekt för min 69-åriga kropp. Det här kommer att vara perfekt för mig just nu.

Pengar som tjänas in genom frivilligarbete är också välkomna senare i livet. Enligt Aftonbladet har Reuter sagt i “P4 Extra” när man blir pensionsålder. Suzanne Reuter är en svår individ att sammanfatta eftersom hon har åstadkommit så mycket i sin karriär.

Att välja ett par av hennes ikoniska rullskridskor är nästan omöjligt, med tanke på att hon äger flera par. En sak som med säkerhet kan sägas är att Suzanne Reuter aldrig kommer att sluta vara aktuell. Nu när Björn Kjellman tagit över rollen som ICA-Stig i livsmedelsbranschens reklamfilmer kan vi äntligen skymta henne på våra tv-skärmar som nya ICA-Stig.

Hon är även aktuell med den biografiska komedifilmen Suedi och hennes roll i 2022 års premiäruppsättning av En dag kommer allt det här bli ditt.

Suzanne Reuter Syskon
Suzanne Reuter Syskon

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!