Therese Johaug Pojkvän

Sprid kärleken
Therese Johaug Pojkvän
Therese Johaug Pojkvän

Therese Johaug Pojkvän – När det kommer till fart i backen är Therese Johaug inte den enda som kan hålla sig.Hon har också en lovande framtid i romantiska relationer.Nu har hon bestämt sig för att avsluta sin relation med Nils Jakob Hoff, pojkvännen.

Therese Johaug, 34, är känd som en formidabel skidåkare. Hon har vunnit tre olympiska guldmedaljer tack vare sina stenfasta stavtaggar, kvicka knogkontroller och graciösa skids, och hon har förutspåtts bli världsmästare totalt 20 gånger.

Genom åren har hon samlat på sig en mängd kunskap och erfarenhet, och hon förstår nu vad som krävs för att driva sig själv in i de högsta led av mästerskap. Därför bestämde hon sig för att inte tävla i Tour de Ski och istället fokusera på träning och återhämtning inför de olympiska vinterspelen i Peking 2022.

Det är inte bara i backen och på gymmet som framtiden ekar. Skidåkningens största stjärna har också ett blomstrande personligt liv, vilket bevisar genom sin närvaro på sociala medier att det finns mer i livet än bara träning och tävling för även de största skidåkarna. Therese Johaug gjorde sig ett namn genom att fira in det nya året med vänner och familj, som så många andra gör.

Hon tog även med sin 36-åriga pojkvän pojkvännen Nils Jakob Hoff, som var klädd till en varg, och ett snölandskap som kuliss till festen.Instagramanvändarna skidstjärnan och pojkvännen visade hur exalterade de var inför det nya året. När Therese Johaug och Nils Jakob Hoff äntligen knöt ihop säcken spred sig nyheten som en löpeld.

Therese Johaugs nya förlovningsring gnistrade och årets höjdpunkt för den norska backhopparen präglades av att ordet “doom” fanns med i en artikel.2019 var det värsta, men 2020 gav det bästa. God nytt år”, skrev Johaug i ett inlägg på Instagram.

Även inom idrotten är Nils Jakob Hoff en lovande framtidsutsikt. Innan han åkte i hamn förlovningen med Therese Johaug kunde han skriva “VM-guldmedaljör in rodd” på ditt CV, vilket fascinerade honom.De träffades äntligen på ett flygplan 2014, när de nordiska längd- och roddlandslagen båda var i full gång. Ett antal sportprofiler på Instagram har skickat lyckönskningar i kommentarsfältet på förlovningsinlägget.

Astrid yre Slind, Therese Johaugs landslagskollega, skriver “Grattis.”Den norske skidtestpiloten Tiril Eckhoff skriver, “Hurra.”Hur ser det egentligen ut när Therese Johaug äter lunch hemma med sina pojkvännen.Nu öppnar Skidstjärnan upp om sitt liv i en helt ny YouTube-kanal.


Jag har fått överväldigande positiv feedback, säger Johaug.Therese Johaug, den 32-åriga norska skidmästaren, har alltid varit ovanligt tillmötesgående i sitt personliga liv. På grund av detta blev många förvånade när hon lanserade en YouTube-kanal i slutet av augusti.

Du kanske följer med bakom kulisserna med några av världens bästa långfärdsåkare, som beskrivningen kanske lyder. Och tittarna har kunnat komma Johaug ganska nära under öppningstexterna. Hon har bland annat demonstrerat hur det är att ha en typisk mellandag hemma, och hur det låter när hon och kompisen Martine Ek Hagen går en promenad i parken.

Therese Johaug Pojkvän: Nils Jakob Hoff

Jag tycker att det har varit jättekul hittills. Johaug sa till SportExpressen, “Där kan jag ge följare en liten inblick i mitt liv och smälla in dem närmare inp.” Många människor har berättat för mig att de gillar mina videor och har lärt sig något av dem. Och det var min tanke med detta; Jag ville att folk skulle kunna ta något från slutet. Det kan vara allt från skidteknikråd till restaurangrekommendationer. Det kan inte bara vara spårvagnar.

Therese Johaug Pojkvän

Som ni ser har Nils Jakob Hoff varit uppmärksam från början. Han har filmat sig själv och blivit filmad av Johaug. Jag tror att han tycker att det är roligt. Det borde inte vara ett problem alls eftersom han tycker om att ta bilder och filma. Therese Johaug hävdar att han är besatt av att upprätthålla en YouTube-kanal.

Tävlingen i årets världscup drar igång i finska Ruka den 27 november. Johaug väntas återigen bli en tung favorit i vinterdistansloppen. Före 2012 var Gerard Piqué redan Shakiras nemesis.Det är vad den spanska journalisten Jordi Martin har kommit fram till och utnämnt den israeliska modellen Bar Refaeli som Piqués påstådda paramour.

Fotbollsstjärnan Gerard Piqué och den colombianska sångerskan Shakira korsades under ett framförande av 2010 års VM-sång. Sedan dess har de blivit ett av de mest kända paren i världen, fostrat två barn och gjort Barcelona till sitt hem.

Däremot detonerade otrohetsryktet som en bomb i somras slog. Shakira ska ha besökt Piqué med en annan kvinna och bestämde sig för att gå skilda vägar efter 12 års äktenskap. Vi är fast beslutna att bevisa att våra vägar skiljer sig åt. Eftersom våra barns lycka är vår högsta prioritet ber vi dig att respektera deras integritet”, skrev Shakiras publicist i ett pressmeddelande.

Trots detta har den spanske mittbacken backat upp gåvorna med bevis på att de hade ett öppet förhållande. Mer information om mittbackens affärsaffärer kommer nu, enligt Sport. Enligt journalisten Jordi Martin inträffade händelsen för tjugo år sedan.

Redan 2012 rapporterades det att Piqué var involverad med den då 27-åriga israeliska modellen Bar Refaeli, som skulle fortsätta att vara värd för 2019 års Eurovision Song Contest. Refaeli hade äntligen avslutat sitt förhållande med Leonardo DiCaprio, skådespelaren som hon hade dejtat av och på i flera år, när tiden var rätt för affärer.

Uppgifterna om Piqués tio r gamla affär, enligt Jordi Martin, gör att spänden mellan honom och Shakira blir allt mer. Haas bestämde sig för att vidta åtgärder när Ryssland invaderade Ukraina, vilket satte igång karriären för den ryska föraren Nikita Mazepin i Formel 1.

När Nikitas pappa Dimitrijs företag hade pumpat in miljontals dollar i verksamheten var 23-åringen den enda ryska spelaren i ligan. Formel 1-gemenskapen som helhet “är upprörd och orolig över invasionen av Ukraina och hoppas på en snabb och fredlig lösning på konflikten”, som stallen skrev i ett öppet brev.

Therese Johaug Pojkvän
Therese Johaug Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!