Victor Leksell Familj

Sprid kärleken
Victor Leksell Familj
Victor Leksell Familj

Victor Leksell Familj – Sveriges egen Victor Leksell (född 4 april 1997) är en sångare. Medan han började släppa musik 2018 dök hans genombrottshit “Svag” inte upp förrän 2020.Den nådde topplatsen på den svenska singellistan och blev senare certifierad nonuple platina där.

Den svenska singer-songwritern Leksells första studioalbum publicerades den 17 juni 2020 under titeln Fnga mig när jag faller. I Sverige nådde den topplaceringen, medan den i Norge bara blev så hög som tredjeplatsen. Victor Leksell har gått från att lägga upp Instagram-omslag till att slå världsrekord på bara tre korta år. Hans genombrottssingel “Svag” har blivit den mest allestädes närvarande låten i svensk historia.

Det känns löjligt”, säger den 23-årige artisten om framtiden.När Victor Leksell släppte singeln “Svag” i januari i år hade han ingen aning om att den skulle bli en topplista i både Sverige och Norge. Han visste bara att han aldrig tidigare känt så starkt för sin egen vaggvisa och att hans morföräldrar också tänkte på det. Han hävdar att det är korrekt i så många avseenden.

Eftersom Victor Leksell har tillbringat större delen av året hemma i pojkrummet i Torslanda på grund av pandemin har han inte riktigt kunnat greppa hur det har gått hittills. Nu har “Svag” passerat Daniel Adams-“Gubben Rays I ldan” som Spotifys mest streamade svenskspråkiga låt genom tiderna.

Det är svårt att tro att den på bara ett halvår har spelats mer än många av hans barndomsfavoriter, inklusive låtar av Veronica Maggio och Laleh. Detta enligt Victor Leksell.Allt har växt så snabbt och så stort att jag ibland känner att mitt hjärta inte riktigt är fäst vid situationen.

Men jag blir mer och mer säker på mina mål och de saker jag står för. Begreppet “svag” syftar på den obekväma känslan av att vara i samma utrymme som någon du bryr dig om, trots dina bästa avsikter. En känsla som, enligt Victor Leksells uppfattning, nästan alla kan identifiera sig med igen.

Victor Leksell Familj

När han sjunger vill han att folk ska tro på vad han sjunger. Min värsta mardröm är att titta tillbaka och undra, “Varför sjunger jag det här?” Jag vill inte antyda något med detta. Förutom kärlek handlar “Svag” också om förväntningar på män: “Visa dem hur stark du är / Låt dem aldrig se dig fälla trar.”

Den vanliga uppfattningen under ens uppväxtår har varit att en grabbar ska vara tuff och aktiv. Därför är det så ljuvligt härligt att jag äntligen får göra det jag tror på och livnär mig på.Sättet du tog var inte särskilt farligt.

Det dröjde ett tag innan Victor Leksell bestämde sig för att sjunga till förmån för andra. Men efter att han tagit det första steget gick allt smidigt. Han deltog i “Idol” 2017, framförde singeln “Vart du sover” året därpå och har sedan dess släppt sitt debutalbum och slagit flera rekord. Att sjunga, även inför publik, ses inte längre som en utmaning.

Nu ser jag massor av människor som vill sjunga på grund av mina texter, och det får mig att må riktigt bra. Eftersom Victor Leksell inte går på så många konserter består hans somrar ofta av att umgås med familjen, titta på film och spela musik med vänner och kollegor. Debutalbumet är ute nu, och de kommer att spela “Svag” i framtiden. Väntar på nästa kapitel nu. Frågan är bara vad den kommer att bestå av.

Det här är min första riktiga chans att testa nya saker, knyta kontakter och tänka djupt på vad det är jag vill åstadkomma. Jag har fortfarande inte riktigt fått bukt med det, säger han. Han är dock inte särskilt cynisk, utan konstaterar istället att “det som händer, händer.” Det är avgörande att han får fortsätta att göra musik.

Efter sin framgång på Idol bestämde sig Victor för att visa upp sina fotbollsskor istället för att ägna sig helt åt musik. Och det var bra också (eller tur). Viktors musikaliska karriär har tagit fart som en raket och 2020 har hans album “Svag” 175 miljoner Spotify-streams, vilket gör det till det mest spelade svenska albumet genom tiderna.

Under den tid det tar att skriva den här meningen har hans musik streamats mer än två miljoner gånger på en enda månad. Efter att nyligen återhämtat sig från en svår tid fick Viktor den 21 oktober på Hammarby Sjöstad veta att hans nära vän och kollega, Nils Einar Grönberg, hade blivit mördad på ett kallblodigt sätt.

Under en tid träffades Viktor och Einar för att spela en omgång schack. Tid tillbringade med att underhålla publiken på Brännbollsyran. Viktors karriär har inte bara blomstrat de senaste åren, utan även hans privatliv. Även inför sådana motgångar förblir Hans blomstrande kärleksliv en inspirationskälla. De två, Victor och Lisa Magnusson, är tillsammans.

Paret delar en lägenhet i Stockholm och Instagram-användare kan kika in på deras dagliga upptåg. Endast fem personer har lyckats undvika Bianca Ingrosso och hennes pojkvän, DJ Phillipe Cohens, offentliga uppvisning av tillgivenhet. De träffades när de bara var 16 respektive 17 år och deras resa tillsammans har varit allt annat än smidig.

Paret har gjort slut tre eller fyra gånger tidigare, men efter deras senaste split trodde Bianca säkert att den här gången äntligen var över. Och det var slutet på det; Phillipe dumpade henne. Hon sa: “Jag kommer nog aldrig att bli bra igen efter det här”, eftersom familjen Wahlgren tillbringade en termin utomlands i Thailand.

Victor Leksell Familj
Victor Leksell Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!