Victoria Skoglund Barn

Sprid kärleken
Victoria Skoglund Barn
Victoria Skoglund Barn

Victoria Skoglund Barn – En ljuskrona hänger från hans hals när han tar sig fram i sin vita rock. I hans allra första luciatåg glittrar hans blå ögon och han är helt rak i ryggen. Vi känner att vi har åstadkommit något. Första våningen på första raden, med hans pappa och jag båda närvarande vid den tiden.

En kör av fåglar, sjöjungfrur och tomtar går alla samman för att sjunga “Gläns över havet och stranden.” Vi föräldrar är nästan hypnotiserade av det imponerande landskapet. En annan pappa lutar sig fram och viskar i mitt öra under en kort period av tystnad:

Det finns ingen anledning att vara orolig. Det är tillfälligt. Han kommer att vara precis som resten av killarna nästa år. Min reaktionstid är blixtsnabb eftersom jag är en vanevarelse. Hans ansikte förvrängdes till ett argt uttryck när han lyfte upp en trasa och riktade den mot honom.

Hans näsa blöder så hårt att hans vita skjorta är fläckig. Jag förvandlas till en lejoninna som vill höja min försvarare över vårt barn. Vad menar han med “gå över? Så som vår son är och vill vara är allt jag någonsin önskat mig.

Jag har en röd fläck på halsen. Jag håller käften och håller mina känslor i schack. Illamåendet tar över min kropp eftersom jag inte kan komma på ett försvar. Förolämpningen han viskade i mitt öra får mig att vilja skrika. Morgonens skimrande skönhet döljs av tyngden av hans ord. Det här är något jag aldrig har delat med dig förut. Han gjorde narr av det faktum att jag inte svarade på något av hans ord. När jag är arg är jag oftast ett verbalt monster.

Min sons naglar målades i olika pastellnyanser av mig som mamma. I kosmetikaavdelningen på hlen’s var vi mycket noga med att välja lack. Jag har bland annat köpt balettkläder och ögonskugga till honom. Vårt prinspar levde i höga klackar i många år, tills han bestämde sig för att ansluta sig till samhällets så kallade normer.

Alla homosexuella män och kvinnor som ville slåss och försvara sig kom att tänka på. De som tvingades ändra sitt sätt av andras krav. Reflekterar över de barn som är rädda för att berätta för sina föräldrar om sina känslor. När någon kvävs av ord och låtsas att deras känslor inte är verkliga och verkliga. Folk på stan som inte håller hand för att slippa svordomar. Par som håller sina känslor för sig själva.

När jag reflekterade över Lucias lugna morgon kom jag ihåg mig själv.Sonen är nu tonåring. Med mycket integritet, en stark känsla av självvärde och ett exceptionellt öga för skönhet. Min son, min son, mitt barn gör mig fortfarande stolt. Det är med stor stolthet som jag hyllar mina homosexuella, lesbiska och engagerade bisexuella och homosexuella vänner och arbetskamrater.

Som stolt mamma ska jag köpa lite nagellack till min son till jul.Jag är medveten om att han inte längre målar naglarna, men ändå. I mitt badrumsskåp är de en symbol för mitt engagemang för min familj och min egen personliga utveckling. Det väcker underbara minnen av mitt första barn.

Victoria Skoglund Barn

Jag vill skåla för kärleken med en sprakande eld. Höj din röst ännu högre för att stödja lesbiska, homosexuella och bisexuella. Det transpersoner och bisexuella samhället berikar världen med sin mångfald, skönhet och rena glädje.

Så här hände när kråkorna började skrika. Victoria Skoglund, trädgrdsmästaren, kunde visa att livet, precis som naturen, hade förmågan att åsidosätta och acceptera oväntade vändningar… Grannliv satte sig ner med TV4:s trädgrdsmästaren för att diskutera äktenskap, moderskap och margaritas.

När Victoria Skoglund har hand om att hålla mattorna på golvet ser hon till att alla är rena. Samtidigt har hon en glimt i ögat den där skvallraren om en person som tycker om att ha många barn i världen. Kanske är det gnistan som drar henne genom leran och gör henne till en välkänd odlingsexpert i TV4:s Nyhetsmorgon.

Jag har haft ångest över att spela i ett tv-program i många år, men jag bestämde mig för att satsa på det i längden eftersom jag är så nervös.Lasse Bengtsson tyckte 1997 att hon hade slutat vara en larv och börjat få utlösning. Första gången hon kom kunde hon bara stanna i tre minuter, enligt honom.

Idag sitter jag med Jesper Börjesson i flera timmar och vi skojar så där, haha! Att fokusera på att det bara är han och jag som pratar med varandra, så att det känns bättre, är något jag kanske gör i framtiden. Många trodde att jag skulle gå med dem och få en smäll av adrenalin, men det har inte hänt. Jag har absolut inget behov av att vara i hjärtat av staden, säger Hon, som var nästan ursäktande.

Det är faktiskt bäst om hon stannar i fängelsehålan. Där känner hon sig hemma, vilket inte är så konstigt med tanke på att hennes farfarsföräldrar Folke och Gunborg Mattsson grundade handelsfirman Zetas i Huddinge söder om Stockholm. När Victoria såg det hoppade hon upp och ner som en bokmask. Allt i vingården, från grusgng till gren på leden, har en historia att berätta Idag har hon.

Victoria Skoglund Barn
Victoria Skoglund Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!