Viktor Gyökeres Föräldrar

Sprid kärleken
Viktor Gyökeres Föräldrar
Viktor Gyökeres Föräldrar

Viktor Gyökeres Föräldrar – Svensk professionell fotbollsspelare och framåt för mästerskapssidan Coventry City och det svenska landslaget, Viktor Einar Gyökeres (ungerska uttal: [KR]; född 4 juni 1998). Innan han gick med i Brighton 2018 spelade han för den svenska klubben BrommapojKarna i nästan 50 matcher efter att ha gjort sin seniordebut där 2015.

Innan han gjorde sin senior landslagdebut 2019 representerade han Sverige på flera juniornivåer och var turneringens gemensamma toppscorer på UEFA European Under-19-mästerskap 2017. fter hans överföring 2013 från IFK Aspudden-Tellus till BrommapojKarna blev Gyökeres medlem i klubbens under-17-trupp.

Efter att ha tillbringat tid med Junior Squads gjorde han äntligen sin seniorlagdebut två år senare. Den 20 augusti 2015 fick han en stag i en 3-0 Svenska Cupen-seger över om Sylvia, hans första mål för klubben. Gyökeres gjorde sju mål nästa år för att leda BrommapojKarna till främjande till superettan efter att de hade förflyttats året innan.

Efter det gjorde han det spelvinnande målet i Svenska Cupen-kvartfinalen mot Elfsborg från toppdivisionen och skickade Brommapojkarna till semifinalen. Brommapojkarnas säsong slutade emellertid efter en förlust på 4-0 till IFK Norrköping i nästa omgång. Gyökeres tecknade ett två och ett halvt års kontrakt med Premier League-sidan Brighton & Hove Albion den 6 september 2017, efter att ha gjort 10 ligamål vid den tiden, med affären att bli officiell i slutet av Superettan-säsongen.

Han gjorde 13 mål i 29 ligamatcher, inklusive ett hat trick på säsongens sista dag, vilket hjälpte BrommapojKarna att vinna ligan och tjäna marknadsföring till Allsvenskan. Albion från Brighton och Hove den 1 januari 2018, Gyöpeses blev en fullfjädrad medlem i Brighton-organisationen och gick med i under-23-truppen för utbildning. Den 28 augusti spelade han i klubbens första seniorspel, en förlust på 1-0 till Southampton i EFL Cup.

Gyökeres debuterade FA Cup den 26 januari 2019 som ersättare i en mållös hemdragning med West Bromwich Albion. Han gick med i FC St. Pauli i Tysklands andra division på lån i juli 2019 för den kommande säsongen 2019-20. I säsongöppnaren markerade en 1-1 bort oavgjort mot Arminia sin debut som ersättare. När St. Pauli var värd för SV Sandhausen den 29 september, gjorde Gyöpes båda målen i en 2-0 hemmaseger.

Gyöpes fick sitt första mål för Brighton i en 4-0 EFL Cup-seger över Portsmouth den 17 september 2020. Gyökeres är på lån till Swansea City från den engelska fotbollsliga under resten av säsongen 2020-21, som börjar den 2 oktober, 2020. Nästa dag hade han sin första smak av professionell fotboll när han gick in i spelet i den 82: e minuten av en 2-1 hemmaseger över Millwall.

Den 9 januari 2021 gjorde han sitt första mål för klubben, och hans andra hjälpte Swans att gå vidare till FA Cup-kvartfinalen med en 2-0-seger bort på Stevenage. Den 14 januari 2021 kallade Brighton honom tillbaka. Den 15 januari 2021 undertecknade Coventry City Gyökeres till en låneavtal. Fyra dagar senare debuterade han i ett 3-0-nederlag vid Reading, där han började och spelade i 59 minuter.

Viktor Gyökeres Föräldrar

Det var hans första mål i den engelska Premier League, och det kom på hans debut på St. Andrew’s, en 2-0-seger över Sheffield onsdag den 27 januari. Den 9 juli 2021 undertecknade han ett treårigt kontrakt för att återvända till Coventry City permanent. Gyökeres gjorde i Coventrys första hemmamatch sedan april 2019 på grund av markdelning med Birmingham City i den första matchen i mästerskapssäsongen 2021-22 den 8 augusti, vilket återförde Sky Blues till en 2-1-seger över Nottingham Forest.

I 45 ligamatcher för Sky Blues 2021-22 gjorde Gyöpes 17 mål. Medan han fortfarande var en ung man representerade Gyökeres Sverige på fotbollslagen under 19 och under 21 år. Gyökeres spelade en nyckelroll i Sveriges kvalifikation för UEFA European under 19-mästerskapet 2017, startade varje match och gjorde två gånger (inklusive det vinnande målet mot Italien).

Han inkluderades så småningom i Sveriges lista för Georgia -turneringen, där han gjorde i alla tre av sitt lags gruppspel men slutligen inte kunde leda Sverige genom gruppfasen. Som ett resultat av sina tre mål som gjorde under andra halvlek tilldelades han Golden Boot tillsammans med Ben Brereton, Ryan Sessegnon och Jol Piroe i England, Nederländerna och Belgien.

Gyökeres spelade i Sveriges 0-1-förlust mot Finland den 8 januari 2019. Gyökeres gjorde sitt första mål för Sveriges seniorlag bara tre dagar senare, i ett 2-2-slips med Island. Gyökeres kallades upp till det svenska landslaget i oktober 2021 för att ersätta Zlatan Ibrahimovic för VM -kvalet 2022 mot Kosovo och Grekland efter att ha gjort 9 mål i 11 EFL -mästerskap för Coventry.

Han föddes i Ungern och har fortfarande ungerska rötter. Gyöpes flickvän är en professionell kvinnlig fotbollsspelare som heter Amanda Nildén. Han överfördes till Brighton 2018 och Nildén gjorde resan med honom till EnglanD, där hon snabbt etablerade sig som en nyckelmedlem i klubbens kvinnors trupp. Familj till Victor Yöker | 2013 överförde Gyokeres från IFK Aspudden-Tellus till BrommapojKarna, där han omedelbart gick med i klubbens U17-trupp.

Två år efter att ha tagit sig upp genom ungdomslagens rang, debuterade han med Senior Squad. I en 3-0 Swedish Cup-seger över om Sylvia den 20 augusti 2015 gjorde han sina första mål för klubben. Gyokeres gjorde sju mål nästa år för att hjälpa BrommapojKarna att återvända till superettan efter att ha blivit nedtagen året innan. Trots att han hade avslutat föregående säsong i andra divisionen kunde klubben åstadkomma detta.

Senare, i en svensk cup-kvartfinal match mot Elfsborg, en sida som tävlade på toppnivå, gjorde han det spelvinnande målet för Brommapojkarna. Tack vare detta resultat avancerade rommapojkarna till turneringens semifinal. Tyvärr drogs BrommapojKarna av IFK Norrköping, 4-2.

Viktor Gyökeres Föräldrar
Viktor Gyökeres Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!