Adriana Död

Sprid kärleken
Adriana Död
Adriana Död

Adriana Död – Hösten 2020 kommer de misstänkta att åtalas för mordförsök, medhjälp till mord och planering för mord i samband med dödsskjutningen av 12-åriga Adriana.Tolvåriga Adriana dödades i en skottlossning på en McDonald’s i Norsborg, där två av de misstänkta hålls anhållna anklagade för mordförsök. En åklagare har hävdat att männen var de tilltänkta offren och är nu misstänkta för att ha planerat repressalier mot förövarna av skottlossningen.

Du organiserar och planerar, och vi kan kolla molnchattarna för att se om vi var inblandade. Ytterligare ett nätverk används för att lura potentiella skadeståndssökande. När de gör det, hävdar kammaråklagare Ida Arnell, kommer målsäganden att bli föremål för handeldvapen och automatvapen den 7 september 2020.

Som ett resultat av detta är anklagelserna som kommer att väckas senare i höst direkt relaterade till dödsskjutningen av den 12-årige pojken. Enligt ett uttalande från Åklagarmyndigheten åtalas den misstänkte för många fall av mord samt grov misshandel, förberedelse till mord och mordförsök.

De två personer som hållits häktade i Turkiet för förhör i samband med ett mord och mordförsök har fått sina frihetsberövanden borttagna, enligt ett pressmeddelande som gick ut förra veckan. Åklagaren beslutade att det inte fanns tillräckliga bevis för att väcka åtal, och därför har de lagts ned.

Enligt vice chefsåklagare Anna Svedin kommer en kille även fortsättningsvis att hållas i frånvaro och efterlyst globalt för mord och mordförsök.I Norsborg, den 2 augusti 2020, sköts Adriana, 12 år, när hon var ute och gick med sin hund. Det var mycket mediabevakning av skottlossningen och på tvåårsdagen av Adrianas mord hölls en blomsterparad genom Hallundas gator till hennes ära.

Vid tiden för mordet hade 12-åriga Adriana fortfarande två veckor kvar av sommaruppehållet när hon sköts och dödades utanför en McDonald’s-restaurang vid en trafikplats i Hallunda, Botkyrka kommun, söder om Stockholm, natten till augusti. 2, 2017.

De misstänkta, som körde en stulen Audi, använde minst två olika skjutvapen i en störtflod på minst 21 skott. Två kulor kom in i Adrianas kropp och hon dödförklarades strax efter att hon förts till sjukhuset. Enligt åklagare Anna Svedin riskerade ytterligare tio personer att bli beskjutna.

Enligt utredningen var inte Adriana det avsedda målet. Såvitt kan fastställas försökte de misstänkta skjuta två unga killar med anknytning till lokala gäng som stod utanför restaurangen. Åklagare och polis har gjort betydande framsteg i utredningen de senaste veckorna. I Spanien har polisen gripit en man anklagad för mord och letar efter en andra person som de tror var inblandad.

Adriana Död

I fredags lades Serkan Demirkiran, 23, Ferdi Kücükgöl, och Furkan Kücükgöl, båda 22 år gamla, upp på Interpols lista över internationellt efterlysta personer för deras roll i den avsiktliga planeringen och verkställandet av ett mord och andra mordförsök på kvällen i augusti. 2, 2020.

Adriana, 12, sköts två gånger och dog senare av sina sår. Ett stort antal individer kunde ha skadats eller dödats av skottlossningen. En hel del eftertanke och planering lades ner i handlingen, både före och efter den begicks.

De tre misstänkta kommer alla från Norsborg och hade lokala postadresser så sent som i februari och mars i år. Inom en kort tid flyttade de till centrala Stockholm och fick en postbox som ny adress. De tre misstänkta var närvarande vid en musikvideoinspelning i Sollentuna dagen före mordet. Mordvapnet och flyktbilen som användes för att döda Adriana kan ses i bilderna, som har spridits brett på nätet.

Män poserar på en gruppbild tillsammans med flera andra som åtalades på torsdagen för grova vapenbrott; alla ingick i videon.Polis och åklagare meddelade under en presskonferens på torsdagen att de har bevis som tyder på att Serkan Demirkiran, Ferdi Kücükgöl och Furkan Kücükgöl har lämnat Sverige och för närvarande befinner sig i Turkiet.

Åklagaren, Anna Svedin, är “mycket säker” på att de för närvarande befinner sig i Turkiet.Vi kommer att inleda utlämningsprocessen med Turkiet. Dessutom tror jag att dessa herrar är fullt informerade om den nuvarande situationen i Sverige.

En av de skyldiga i det här fallet verkade ha allt under kontroll. Södertörns tingsrätt fick i tisdags ett mejl från Serkan Demirkiran där han bad om en ny advokat. Hej, jag heter Serkan Demirkiran och jag är misstänkt och förmodligen häktad”, skrev den misstänkte i början av mejlet.

Tre killar eftersökta i Sverige råkar alla vara svenska. Men de spårar sina anor tillbaka till Turkiet, så det tar inte lång tid att bli medborgare i det landet. Åklagaren hävdade att detta tillförde ytterligare ett lager av svårigheter till den redan utmanande utlämningsprocessen.

De vägrar vanligtvis att överlämna turkiska medborgare vid brottsmisstanke, även om jag har funnit att så inte alltid är fallet. Det finns anledning att tro att dessa individer begick mordet på ett barn, och jag hoppas att denna information kommer att få Turkiet att revidera sin tidigare bedömning.

Adriana Död
Adriana Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!