Lisa Risby Föräldrar

Sprid kärleken
Lisa Risby Föräldrar
Lisa Risby Föräldrar

Lisa Risby Föräldrar – Flitiga Lisa debuterar i världscupen. Lisa Risby, en 20-årig blivande orienterare, har ännu inte tagit sig förbi den första tävlingsomgången. Hennes världscupdebut gjordes här.
Mlmedveten och en tjurskalle, en slitvarg, är två av mina favoritsaker. Så länge tävlingen är tråkig kommer jag bara att delta i nästa.

Lisa Risby, den regerande juniorvärldsmästaren, beskriver sig själv i dessa termer. När hon tog med sig sina medaljer från föregående års VM i Tjeckien, vann hon inte bara guldet utan även ett silver på medeldistansen, man kan med säkerhet säga att hon var en seriös utmanare till junior-SM.

Under hela året trodde Lisa att hon lätt skulle vinna i en sådan satsning.Fram till 2012 hade jag aldrig sprungit JVM i Slovakien, och det var synd. Jag ville ha vedergällning, så jag gjorde det, och det var fantastiskt.

Hon är Faluklubben OK Kre-springare och sedan och med den här säsongen är Lisa aktuell som senior. Hon har ett gäng vinnarskallar redo att gå. Dessförinnan är Björn och Marie Risby föräldrar. Marie har bland annat en Salt Lake City Olympic fjärdeplats. Lisa kunde inte ha brytt sig mindre om det.

Min grej hade ingenting med det att göra; men jag tror att orientering är väldigt roligt. Det finns en diskussion om vikten av att kombinera fysiska, mentala och tekniska förmågor för att nå framgång. På bara tre minuter kommer du att kunna leda dig själv och tyst falla till marken. Enligt henne är det väldigt roligt.

Efter ett snabbt stopp i Göteborg beger hon sig tillbaka till familjens gård i Finngärdet utanför Falun. Under de senaste decennierna har många tusen lopmil avverkats i terrngen och lagt grunden till den spiralformiga orienteringskarriären.

I kölvattnet av en svällande vinter, när hon inte kunde gå och var tvungen att ta en paus, gjorde hon skarpa uttalanden vid kommande tävlingar i Italien. Den här veckan gör hon sin världscupdebut som mittfältare i norska Kongsberg, och hon har inte hört någon press om det än.

Nej, det kan jag inte, för jag är nybörjare och kan inte sätta någon press på mig själv. Jag har redan många år bakom mig och kan lätt gå upp i 35:e klass om jag så önskar.Det betyder dock inte att hon kommer att göra succé i sin debut. Jag är en person som försöker ta en plats i varje lopp, säger berättaren. En kamp om platserna i herrklassen ställde Kres Lisa Risby mot suveränt starka Lisa Risby.

Det tog Lisa Risby bara tre dagar att få sin första smak av Idre. Så snart den första etapparen böjde sig för att börja sitt steg hade Lisa två varv och två segrar att kämpa med, både i loppen och i början av sitt sökande.

Det var två bra tipier här, men idag är det mycket mer looping, men Lisa säger att det var riktigt skönt med svrigheterna i mitten.För min del är det nu dags att träna och ladda in O-Ringen i datorn. På samma sätt hade Fredrik Bakkman sin herrsegraren.

Lisa Risby Föräldrar

Traning och O-Ringen, när VM inte längre är tillgänglig för min del av projektet.
Idre har haft en jättebra och förvånansvärt lyckad orienteringsvecka i år, så jag återkommer om schemat tillåter det, säger Fredrik.

Med tanke på omständigheterna hade hon all anledning att vara optimistisk. Rassmus Andersson och det ledarskap han hade från start kunde samarbeta. Efter den sista kontrollen anlände de tillsammans. De kunde båda stå utan att hindras av folkförsamlingen som bara stod under den sista kontrollen.

Försprngen Fredrik hade lagt in till stämplingen han också tagit ut ur trängseln som gick mellan de två stämplarna.Efter de två hoppade Tisarens Daniel Atts in som en godbit, vilket var lite av en överraskning, och sedan slog han upp ett samtal med Fredrik och Rassmus, som hade börjat varsin löpning exakt 21 sekunder innan han gjorde det.

Det hade skett en förändring av platsen, men det var fortfarande på stranden där Moras Roman Ryapolov kastade in Kents spjut, men han kunde inte se honom i sanden.Årets Idrevecka, den 42:a i ankomstordningen, samlade för första gången under året uppemot 800 nykomlingar.

De tvåfaldiga OS-medaljörerna Lisa Risby (OK Kre) och Fredrika Vngell (Linköpings OK) rundade de tre bästa på damernas 1 500 meter vid VM i London. Övriga toppplaceringar på damernas 1 500 meter vid VM i London var Evgeniya Ryapolova (IFK Mora OK), Linda Lindkvist (Leksands OK), och Ellinor Eriksson (OK Tisaren).

Lisa Risby Föräldrar
Lisa Risby Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!