Alhaji Jeng Fru

Sprid kärleken
Alhaji Jeng Fru
Alhaji Jeng Fru

Alhaji Jeng Fru – Det har gått över ett år sedan Alhaji Jeng, 40, gjorde sin sista stavhopp.
Han fungerar för närvarande som expert för SVT i Eugene. Dessutom fungerar han som mentor åt ett antal unga och entusiastiska fotbollsspelare på motsatt sida av ishallen.

Du kan se vad som ligger framför dig nu, och det är väldigt roligt. Han säger att han gillar det faktum att det alltid är många ballonger i luften. 2014 genomförde Alhaji Jeng sin första utmaning. Frågan om man skulle lägga på eller inte kom dock förrän några år senare, i januari 2018.

Han var 36 år när han avslutade sin elitsatsningen på efterhängsen.Även om Jeng, nu 40, inte har haft sysslolus sedan dess. För SVT Friidrotts-VM i Doha, Qatar, anställdes han som expert för 2019.Jag tycker att det är underbart, det bästa jobbet jag har haft, tycker jag. Om det heter arbete så har jag sett det som arbete, säger Han. Om det heter arbete så har jag sett det.


Alhaji Jengs intresse för friidrott väcktes av VM i Göteborg 1995. Fram till nu har han gått starkt. När jag satte mig i Angered framför tv, var det dit jag gick för att titta på sport. Nu är det dags för mig att sitta i tv-studion och gnälla om ingenting. Cirkeln kommer att kollapsa oavsett anledning, hävdar han.

Att sitta i studion som expert skiljer sig markant från Alhaji Jengs tidigare karriär, och han är övertygad om att han kommer att fortsätta att ha många vägar att utforska.Så är det med allt; man kan alltid förbättra sig och växa. Jag har mycket att lära och utveckla, så jag ber om hjälp från mina kollegor. Han hävdar att han har en “tydlig” ambition.

Alla de som ringer finns på min lista över saker att försöka nå ut till en efter en. Bara de som sitter fast i den svällande hettan. Oavsett hur många fler det påverkar som inte redan är där så är det målet. Människan vill uppmärksamma de minsta detaljerna, men hon vill inte missa något viktigt.

En ny virtuell dator har installerats, denna gång i Eugene, Oregon, USA. Alhaji Jeng är på resande fot och letar efter ett svenskt mästerskap som han tycker har mycket information om svenska medaljer. Han är så tydlig Armand Duplantis. Härnäst har vi Khaddi Sagnia, Daniel Sthl, och Simon Pettersson, som han tror har goda chanser att ta medalj.

Som en sidoanteckning finns det en fin toppavlad i Sverige just nu. I det stora hela tror jag på Carl Bengtströms rgryte-löparen Carl Bengtström. Det senaste året har varit ett extraordinärt år för honom. Att Alhaji Jeng har sett så mycket av masterplanen är inte förvånande, och han tror att spelarna kommer att kunna se många nya karriärvägar öppna sig.

Alhaji Jeng Fru

– Medaljer är tydliga hela tiden för att spela roll, verkar det som för alla. – Men det finns mycket att se utifrån, och jag tycker att det är underbart att se så många nya projekt börja. Vad jag tror kommer du att upptäcka i det här kapitlet.

Men Alhaji Jengs situation är mer komplex än bara en fråga om piké. Sedan några år tillbaka representeras han av Icon Sports Management tillsammans med Alexander Reggiani.Det här är en vågad resa som vi gör tillsammans.

Projektet är vackert, kan man säga, eftersom vi har ägnat större delen av vår tid åt att fokusera på unga och älskvärda fotbollsspelare. Alhaji Jeng fungerar som mentor till spelarna och hjälper dem med både fysisk och mental träning.

Exempel på IFK Göteborg-spelare han arbetat med är Kevin Yakob och Alai Ghasem. Irgryte IS Kevin Ackermann och Marcus Haglind-Sangré Kristopher Da Graca, tidigare medlem i IK Sirius, har avlidit.Jag har alltid haft en vag känsla av att vilja följa med mig själv till ytterligare mord från fronten. Även om jag är från Angered vill jag gärna ta rollen som “storebror”, sa Alhaji Jeng.

Om du är en talangfull fotbollsspelare är du en av dem. Det jag vill hjälpa dem med är att berätta om mina erfarenheter och vad jag har lärt mig under åren. Det är något jag verkligen gillar, och det ser ut som att det har varit uppskattat, säger han och pekar på:

Det är möjligt att ingen har samma förutsättningar. Det är möjligt för vissa att nå Europas elitligor, medan den andra är helsvensk. Trots att det inte spelar någon roll är detta den enda som är rolig. Om jag kan vara med och tillhandahålla en liten summa är det bara en bekvämlighetsfråga. Kevin Yakob berättade om sitt partnerskap med Alhaji Jeng i en intervju med Aftonbladet i början av juli. En av hans favoritspelare är Blvitt-spelaren.

Du kan se att detta är en extremt farlig dödande eftersom den har rätt placering. Han jobbar bara och vill lära sig hela tiden. Alltid, hur bra eller dåligt timmarna än går så är installationen den rätta, säger Alhaji Jeng.Eftersom Kevin vill bli bättre och arbeta hårdare hela sitt liv, tror jag att han kan ta sig till Europas största städer.

Alhaji Jeng Fru
Alhaji Jeng Fru

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!