Mikael Rickfors Sjukdom

Sprid kärleken
Mikael Rickfors Sjukdom
Mikael Rickfors Sjukdom

Mikael Rickfors Sjukdom – Efter medicinsk rådgivning har Mikael Rickfors skjutit upp alla sina kommande fra. Om det inte vore för det ihåliga benet som håller protesen på plats hade jag nog mträdanden. Han ska genomgå en höftprotesoperation i början av juni. Jag skulle ha lekt överallt om jag kunde, men läkaren säger att jag inte borde göra det eftersom benet som håller protesen har urholkas.

Om han fortfarande hade levt hade han uppträtt i helgen på festivalen Back to the 80s i Malmö och Stockholm. Mikael Rickfors, 70, fick skjuta upp de föreställningarna och sina andra maj- och junidatum på grund av sjukdom. Efter sin läkares order har han vidtagit denna åtgärd. Egentligen säger han till Nöjesbladet på telefon, han har ställt in till andra veckan i juli, och han har ingen aning om det räcker.

Den försenade operationen beror på “fler komplikationer än jag föreställt mig”. Hans höftprotes från cirka fem år sedan är utsliten och måste bytas ut. Jag fick en höftprotes för ungefär fem-sex år sedan, som alla andra, men nu är den trasig och ersättningen är mer komplicerad än jag förväntat mig, tillägger han. Det är nu en månads återhämtningstid innan den avgår i början av juni.

Rickfors har tidigare berättat att han har hemokromatos, en ärftlig sjukdom där kroppen inte klarar av att eliminera överskott av järn från blodet och som har kopplats till levercancer. På grund av sin hemokromatos var han tvungen att operera om höftleden. För det mesta, ja. Han hävdar att bristen på behandling för hemokromatosen ledde till att ledbrosket förstördes i detta fall.

Följer den behandlande läkarens råd. Känner du något obehag just nu?spelat lite överallt; dock varnade läkaren mig för det och sa: “Du kan inte, det kan lossna och du vill inte vara en del av det.” Det är alltså förebyggande till sin natur. Halvvägs i juli månad är när han vill återvända till scenen. Jag kan inte säga säkert eftersom det delvis beror på hur lång tid återhämtningen tar.

Mikael Rickfors Sjukdom

Rickfors skämtar om att han måste ta till kryckor om han inte kan springa in på scenen. Det är uppmuntrande att du verkar så medveten. Det är sant att jag spenderar tid i studion och gör musik. Om du inte kan röra dig, dra fördel av situationen genom att spendera lite tid i studion. “Jag måste bara vara försiktig med takten,” säger han med ett annat skratt, “men det är inget större.

Sjukdom orsakad av Mikael Rickfors | 2005 var Mikael Rickfors den första som uppmärksammade sjukdomen. Oavsett vad jag försökte, kunde jag bara inte få upp någon passion eller energi. Som ett resultat av skador på hypofysen och andra angripna organ upplever patienten en nedgång i energi. Hans utmattning, som Mikael Rickfors beskrev i “Cancerpodden”, gjorde att han bara kunde hålla ögonen öppna en begränsad tid varje dag.

Försämringen av hans tillstånd fick Mikael Rickfors att misstänka reumatism. Naturligtvis, säger han i podden, hade han en känsla av att något inte stod rätt till. Förspelsändamål stoppades en operation. Efter fem år med sin konstgjorda höft tvingades han ta bort den. För fem år sedan, förklarar Han, bestämde hon sig för att göra en hysterektomi, och processen var mycket mindre jobbig för henne än hon hade räknat med.

Tyvärr har det gått dåligt och måste tas bort, och att göra det visar sig vara mer utmanande än han hade räknat med. Nu när juni har börjat är det dags att vila och föryngra sig. Rick har tidigare hävdat att han är ledare för dem som lider av hemokromatos, ett tillstånd där kroppen inte kan spola ut överskott av järn, vilket så småningom kan leda till cancer. Hemokromatos var grundorsaken till hans höftprotesoperationer. I det stora hela är det precis så det fungerar.

Han säger att om hemokromatosen inte behandlas kommer ledbrosket att eroderas bort. Inom några veckor ringde telefonen hos en engelsk uppringare. Rick hade tydligen hört The Baby, framförd av The Hollies, på BBC:s musiklista, Top of the Pops. Tack vare den obskyra svensken kunde The Hollies uppträda i sitt land. Även om det är sant att det är högre i vissa länder, är det inte fallet överallt.

Dessutom sjöng de två sånger av Mikael: “Touch” och “Don’t Leave the Child Alone.” Han försökte begrunda, be och prata engelska i ett försök att fånga Ricks öra, och han sjöng också på en lättare ton än vanligt. Till en början hade jag antagit att det skulle vara lätt, men jag hade fel. När han utvecklade sina svenska språkkunskaper minns Mikael den spännande period då han först började tänka på engelska. En halv liter av Mikael Rickfors blod ska tas en gång i månaden.

Under hela “Cancerpodden” berättar den ikoniska musikern om sin dödliga sjukdom, som i slutändan kan orsaka levercancer. Konstnären minns att han kände sig “hemskt sjuk” och “hade ingen kraft och ingen passion för någoting.” Mikael “Micke” Rickfors, 68, en musiker som är mest känd för sitt arbete med Grymlings, fick diagnosen hemokromatos för drygt tio år sedan.

I det senaste avsnittet av “Cancerpodden” diskuterar Mikael Rickfors sin diagnos och svår tid fram till det. Hemokromatos är en genetisk störning som hindrar kroppen från att eliminera överskott av järn. När det är som värst orsakar det dödsfall och leder ofta till levercancer. För mer om Mikael Rickfors dödliga sjukdom, gå här. 2005 var Mikael Rickfors den första som öppnade upp sig om att ha cancer i offentligheten.

Jag kände mig hemsk, som om jag inte hade någon energi eller motivation att göra någonting. Eftersom hypofysen är ett av målen för denna sjukdom, stoppar den så småningom alla sista tecken på vitalitet. Enligt “Cancerpodden”-författaren Mikael Rickfors, “var jag otroligt utmattad och orkade inte vara uppe mer än en timme eller två om dagen.” När sjukdomens symtom först började dyka upp skrev Mikael Rickfors av dem som ett fall av reumatism.

Mikael Rickfors Sjukdom
Mikael Rickfors Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!