Anton Körberg Familj

Sprid kärleken
Anton Körberg Familj
Anton Körberg Familj

Anton Körberg Familj – Dan Anton Fabian Körberg, född 19 september 1977, är en svensk programmerare, musiker och skdespeler. En farbror till Avicii, han är son till Tommy Körberg och Anki Lidén. Han spelade Adam Frick i tv-serien Vita lögner (1997–1998) och var producent för Pussel och Kanal Lokal STHLMs Pussel och Pussel. Tim Bergling, mer känd som Avicii, var Anton Körbergs mors halvbror.

Körberg spelar trummor i “Boots On” och Ryan Roxies band Roxie 77, som båda var inspirerade av Alice Cooper och Electric Angels (tidigare Happypill).2011 fungerade han som programledare för programmet. Även på tv har han medverkat i Karatefylla-serien.

Som roostskimmer spelade Körberg svensk läktare för Viking Snor-Per i Draktränaren och för P.H. i filmen Hopp.I filmen Space Jam: A New Legacy spelade Körberg även horn för Snurre Sprätt. Han är programledare för Star FM på 107,8 MHz. Han är programledare på Star FM.

Dan Anton Fabian Körberg, en svensk tv-värd, musiker och skådespelare, föddes den 19 september 1977 i Stockholm.Anki Lidén och Tommy Körberg är stolta föräldrar till honom.Dessutom är han Aviciis halvbror.Som Adam Frick i tv-serien Vita lögner (1997–98) på TV3 har han presenterat spelprogrammet “Pussel” på TV4 och humorklippet “Alla Världens Reklam” på TV11.

Han medverkade också i TV6-dramat Karatefylla. Utöver sitt arbete med countryrockbandet “Boots On” uppträder Körberg även med bandet Roxie 77 aka “Happy Pill”, som inkluderar gitarristen Ryan Roxie, tidigare medlem i Alice Cooper, Slash och Electric Angels.

Under sin tid på Rockklassiker var han värd för morgonshowen Morronrock från 2009 till 2015.Han gav rösterna till Spitelout Jorgenson i How to Train Your Dragon (2010) och P.H. i filmen Hop (2011).Anton Körberg har tillbringat en tid i Pappa Tommys håla, men han har också tagit sig till sin egen gräsmatta.

Följande är några saker du kanske inte visste om Tommy Körbergs son, Anton!Tommy Körberg, 72, var en av artisterna med i S mycket bättre 2020, som ställdes in.Förutom sin framgångsrika musikkarriär har Tommy ett fascinerande personligt liv.

Ann-Charlotte Nilsson, 51, var hans nya fru 2007. Elvira, familjens sällskapskanin, har hand om att ta hand om dem. Tommy Körberg har dock ytterligare två barn från sitt tidigare äktenskap – 43-årige Anton och 24-årige Erlend.

Många kanske kan komma ihåg vad Anton tänkte efter att ha hört honom nämna det i olika tv-par. Allt du behöver veta om Tommy Körbergs son Anton finns här!1977 föddes Anton den 19 september och han är nu 43 år gammal. Han heter hela Dan Anton Fabian Körberg och har tillbringat en tid i sin farfars vagga sedan han hörde ett skrik i rampljuset. Anton är en datorprogrammerare, en musiker och en skdespeler i ett!

Från 1997 till 2002 sändes den svenska såpoperan Vita lögner i TV3. Denna fiktiva stad Strömsvik var en återkommande scen i tv-serien. Här fanns ett sjukhus och en strandbar med mycket folk som umgicks.I denna tv-serie spelade Anton Körberg en betydande roll.

Han var där varje säsong och spelade snygging i Adam Frick-baren. Pussel, som sändes i Kanal Lokal Sthlm, är ytterligare ett tv-sammanhang där Anton kan kännas igen.Från och med nu kommer Tim “Avicii” Bergling att kallas Halvbror.

Anton Körberg Familj

Tommy Körberg och Anki Lindén fick en son tillsammans, Anton, när de var i ett förhållande. Idag är de inte ett par. I Ankis frånvaro har Klas Bergling gått samman med sin son Tim Bergling, mer känd som Avicii.Detta antyder att Avicii och Anton var ett par.

Tommy Körberg är far till tre barn: ett litet barn, en skateboardåkare och en familjefar. Elvira Nilsson, 12, och hennes mamma Ann-Charlotte Nilsson har en dotter tillsammans. Mellangrabben Erlend Körberg, 25, parades ihop med exeten Kirsti Skavberg Roaldsen, som var 25.

Anton Körberg, den 44-åriga äldste sonen, dejtar dock just nu ishockeyspelaren Anki Lidén. Som skateboardåkare hade Anton Körbergs pappa en lång och framgångsrik karriär, bland annat i TV3:s Vita Lögner mellan 1997 och 2002.

Anton Körberg har även blomstrat i andra tv-samarbeten, som programledare för Pussel, som sändes i Kanal Lokal Sthlm. Tommy Körberg var 29 år när sonen Anton dog, och han stod precis vid hans sida i rättssalen.Tommy har berättat att han då visste att han hade stått Antons förstfödde son väldigt nära.Det finns inget sådant som en förfader. Både jag och Antons mamma följde med honom på hans resa.

Anton Körberg Familj
Anton Körberg Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!