Åsa Jinders Dotter

Sprid kärleken
Åsa Jinders Dotter
Åsa Jinders Dotter

Åsa Jinders Dotter – Artisten Josefine “Little Jinder” Jinder avslöjade i våras att hon var gravid med sitt första barn, och att hon och hennes mångårige hemliga partner planerade att ta steget och bli föräldrar. Ungen föddes den 19 september och den nyblivna mamman meddelade förlossningen på sociala medier en tid efteråt.

Det verkar som att du vill veta allt om barnet!” “Det var dagens viktigaste händelse!” Det går så här: “H * n är det sötaste på denna jord!”

Jag hade hoppats att flytten till Paris skulle förändra mitt liv, göra det möjligt för mig att börja om och kanske uppnå en viss nivå av perfektion. Få ett leende på läpparna. Efter att ha träffat någon och blivit förälskad i honom eller henne återvänder jag till Stockholm eftersom jag är gravid. Det var behovet av att fly som förde mig tillbaka, sa Josefine Jinder i Elle i augusti.

Åsa Jinders Dotter: Little Jinder

Lady Jinder, Tjeckiens violinist och riksspelman, är nu en stolt mormor efter att ha fött sitt första barnbarn, Little Jinder. Hon är förmodligen extatisk över både sitt barnbarn och sin dotter, som spelade in en ny låt med Lykke Li och Ludwig Göransson efter hennes dotters födelse.

“Jag är förundrad över hur underbara min dotters nyfödda bilder är bara några veckor efter att hon födde.” Wow, vilken lista med “Källor” till glädje. I ett nyligen inlägg på Instagram skrämde Jinders mamma, “Musiken… så…

När Madam Jinder gav sin dotter en lysande recension av sitt arbete, la hon också upp ett foto på sig själv som håller i deras nyfödda barn på sociala medier. Eftersom du bara kan se barnets lilla hand är det svårt att avgöra om barnet har några identifierbara familjeegenskaper. Men herregud vad bedårande!

Åsa Jinders Dotter

Little Jinder, allmänt känd som Kodjo Akolor, 35, och Howlin ‘Pelle Almqvist, 38, är programledare för Musikhjälpen. Artisten däremot fick en störtflod av negativ feedback vid första sändningen.

Lilla Jinder delade sin ångest över de hatiska kommentarerna på sin Instagram-sida.

Även om jag ger allt och njuter av Musikhjälpen 2016, kan jag inte förmå mig att delta i de förtalande Twitter-kommentarerna som består trots min svält och sömnbrist. Så deprimerad? Gör något trevligt för någon annan istället för att uttrycka att du är ful, negativ eller “bara avbryter”, säger Little Jinder i sitt blogginlägg.

Äntligen meddelar sångerskan att hon tar en paus från sociala medier fram till slutet av maraton-sändningen i Musikhjälpen.

Alexandra Pascalidou, en radiopersonlighet, uttrycker också sin sympati och skriver: “Så ledsen. Jag är så ledsen för det som har hänt dig, och snälla vet att jag har din rygg. Allt jag kan göra, snälla låt mig veta.” God Jul och Gott Nytt År”

Som ett tack till alla Little Jinders fans publicerade Musikhjälpen i onsdags följande meddelande från honom: Tack så mycket för all kärlek och stöd du har skickat till mig, och jag vill att du ska veta hur mycket jag uppskattar det.” Fortsätt med det goda arbetet och engagera dig i kampen! “Jag avgudar dig,” svarade hon . Showen sänds i första hand från rebro, hemmabasen för programledaren tre.

Kärleken har dött, och den kommer aldrig att återuppstå. Vi fick gå skilda vägar efter en lång och utdragen procedur. Oavsett hur förberedd man är så blir skilsmässan ändå en chock, säger sa.

Båda hennes barn, särskilt Josefine, har varit en enorm källa till uppmuntran och stöd under det senaste året. Sonen Johannes är student vid Högskolan i Halmstad.

Enligt sa Jinder tar det tid att landa när man har levt med och blivit påverkad av en annan människa så länge. sa Jinder: Jag är verkligen glad att Josefine har funnits där för mig

Det kommer en dag då man måste möta verkligheten att “ja, vi älskar verkligen inte varandra längre”, men det är svårt att möta inifrån, säger sa. Karin Adelsköld, en ny bekantskap, uppmuntrar. Förutom stödet från sina barn har Karin Adelsköld, komiker, erbjudit sitt stöd också.

De har alla gått igenom misslyckade romanser och var tvungna att säga adjö till sina älskade hundar. Dessutom bodde sa i Bollnäs och Karin i stersund, som båda låg långt från Stockholm.

Åsa Jinders Dotter
Åsa Jinders Dotter

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!