Karin Magnusson Familj

Sprid kärleken
Karin Magnusson Familj
Karin Magnusson Familj

Karin Magnusson Familj – Journalisten Karin Magnusson har nyligen befordrats till en av programmets programledare i SVT:s flaggskeppsprogram “Morgonstudion”. Efter 25 år i branschen är hon säker på sina förmågor på jobbet och i sitt privatliv.

Nästan inget annat tv-program har skapat så mycket spänning inför premiären som SVT:s nya satsande Morgonstudion. Men därigenom ersätter programmet en av de längsta serierna i svensk tv-historia. Gomorron Sveriges mångårige programledare, som varit död sedan 1993, dör när det nya morgonprogrammet har premiär.

Karin Magnussons befordran till en av Morgonstudions programchefer offentliggjordes redan i januari. Karin behövde inte så mycket tid att tänka på när SVT vände sig med ett erbjudande, trots att hon jobbat hårt på sitt tidigare jobb som programledare för Aftonbladet TV.

Det känns som en ny spännande möjlighet att få vara med och skapa en tv-serie från grunden. Trots att de måste betala licensavgifter anser jag att public service-organisationer har en skyldighet att förnya och förbättra, som Karin uttrycker det.

Förändring är inte så dramatisk för mig som andra verkar tro att det är. Jag har startat många nya projekt i mitt liv, både inom radio och tidningsbranschen. På grund av SVT har jag den här konstiga känslan.Att ha ett morgonprogram som fokuserar mer på nyheterna är en bra satsning, enligt mig, men det måste göras på ett personligt sätt, med bra humor och energi, som Karin uttrycker det när vi träffas i tv-studion.

En fruktansvärd olycka tog livet av Karin Magnusson.Hon har förklarat sin kärlek till sina andra programmerare, som hon anser vara hennes nya bästa vänner. Okej, jag ska erkänna det: jag älskar dem just nu. De är snälla, roliga och kunniga. . Om jag kunde hitta en av dem att sitta och chatta med tills barnen kom hem skulle jag göra just det.

En barndomsvän påminde nyligen Karin om att hon hade pratat om att hon ville bli journalist ända sedan hon var liten. Inte så seriöst med tanke på hennes ålder och utseende. Maj:ts namnteckning finns på en artikelserie skrivna av Farmor Naemi för Västervikstidningen. Pappa Folke Magnusson arbetade som sekreterare på samma tidning.

Allt började när Karin var fem år.Det var uppenbarligen en tragisk händelse. Jag minns inte så mycket av min pappa, men jag känner att jag lärde känna honom genom fotografier och berättelser som berättats om honom av andra människor.

Även efter sin död förblev han en nära familjemedlem, inte minst på grund av sitt yrke som journalist. Vi tänkte alltid på pappa när vi läste vår lokaltidning, Västervikstidningen. Inverkan av Pappans tidiga avgång på Karins liv har varit betydande. Följaktligen känner jag mig inte längre orolig för någonting. För henne inträffade den värsta katastrofen när hon fortfarande var barn.

Även om tomrummet efter hennes pappa kommer att vara livet ut nöjer sig Karin med att låtsas att hon har en ny fadersfigur.Rune, pappa till mina två yngre systrar, kom in i mitt liv några år efter min egen pappas död. Han har varit en mycket betydelsefull figur i mitt liv och har lämnat ett outplånligt intryck på mig.

Karin Magnusson Familj

Rune är född på 1930-talet och är ett barn av arbetarklassen. Han var en snicker och hade en gammaldags arbetsmoral. Jag lärde mig artighet, disciplin och punktlighet av honom.Tyvärr slutade Rune i januari samma år. Han var en språkstörning som kunde ha motsatt sig att jag skulle framställa honom på det här sättet, men herre, betyder han mycket för mig. Karins mamma har arbetat som psykolog, främst med barn och tonåringar. På grund av hennes anställning flyttade hennes familj 1984 från Västervik till Boden.

Karin kunde inte sätta fingret på vad som orsakade hennes senaste blödning. Kort efter det lämnade hon till University of Minnesota som utbytesstudent. Det var fantastiskt att jag kunde ta upp språket utan kostnad och bekanta mig med den amerikanska kulturen på detta sätt. En kattunge föddes i Minnesota i år. Karin beskriver sig själv som att hon har en lättsam social sida som gör att hon känner sig hemma i USA.

Men det finns inget sätt att jag skulle kunna ge upp mina egna barn för adoption vid så ung ålder. Det är en känslig ålder som jag inte tror att någon behöver sätta igång förrän längre. Det blev utmanande att återvända hem och anpassa sig till det dagliga livet i norra Sverige. Karin hoppade av ett årskurs och jobbade ett år innan hon återvände för att avsluta sin utbildning på Kalix folkhögskola.

Medan hon var för ung för att bli antagen till skolans journalistprogram såg antagningsnämnden potential i hennes prestation och gjorde ett undantag.Karin fick senare inträde på Sveriges Radio i Stockholm genom sin erfarenhet där. Hon blev därefter rekrytetad till SVT i början av 1990-talet, när hon var värd för showen Dynamo, som var en massiv flopp.

Jag har jobbat hårt i hela mitt liv, men det är för att jag älskar det jag gör. En av mina främsta passioner är journalistik. Pressen att göra det bra är det som motiverar mig mest. Hon förklarar, “Jag vill bara göra saker lite bättre än förra gången.” Skapandet av Aftonbladet TV var en game-changer i affärsvärlden. Karin har varit programledare för nyhetsprogrammet Aftonbladet Morgon de senaste åren.

Det är idealiskt att arbeta på morgonen när man har barn eftersom det innebär mindre stress under dagen. Min äldsta dotter Essy sa till mig när vi började skicka måndagsupplagan av Aftonbladet: “Mamma, det känns som att du har blivit en homebody.”

Karin Magnusson Familj
Karin Magnusson Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!