Bathina Philipson Ung

Sprid kärleken
Bathina Philipson Ung
Bathina Philipson Ung

Bathina Philipson Ung – Bathina och Aje Philipson, som varit gifta i present sedan 2014, skiljs åt med 35 år. Vi var ett par förra året på Niklas och Jenny Strömstedts föreställning Tillsammans med Strömstedts. De pratade där om sina olikheter, som de hade känt igen från början.

Strax efter ett halvår sa jag till Aje: “Men du och jag har inget gemensamt. Du är gammal och jag är en ung. Du är kristen och jag är muslim. Bettina Philipson svarar på visa, “Du har rätt, jag är överviktig,” berättade hur Aje Philipson hade sagt något som gjorde henne glad vid den tiden.

Vi två delar åsikten att du är fantastisk, så det är det. Enligt Bathina Philipson, som gav uttalandet en avslappnad ton, var allt bra. I en intervju med Expressen utvecklar hon varför hon och hennes partner lever så olika liv men avslöjar att de delar liknande mål i sin relation.

Vi är båda familjemänniskor, och våra värderingar speglar det. Aje växte upp i en kärleksfull familj, och det är den typen av miljö vi hoppas kunna skapa för våra barn. Sedan, sa hon till tidningen, “folk kan göra det på olika sätt, men familjen är den som har gått förlorad.”

De är inte natt och dag, men det finns vissa skillnader mellan dem ändå. Men det råder ingen tvekan om att var och en av oss är unik. Vi har alltid varit så. Vi upptäckte att vi delade samma värderingar, humor och allt annat. Men våra rytmer och intressen är olika, och vi lever två separata liv samtidigt.

I dag är Bathina Philipson 43 år och hennes pappa, Aje Philipson, 78. Hon tror att skillnaden i deras åldrar är en bidragande orsak till hur olika deras liv ser ut.Jag är utåtriktad, medan han är nöjd med sin rutin och inte känner ett konstant behov av att interagera med andra män. Han är en glad kille, medan jag är mer av en dyster dyster.

Men enligt vad Bathina Philipson sa till Expressen är han också en “sjukt bra pappa” som tycker om att umgås med sina barn.Tv-personligheten Bathina Philipson var bara 22 år när hon träffade sin avlägsna kusin, mångmiljonären och kungavännen Aje Philipson, som var 35 år äldre än henne.

När bagarna deltar i “Tillsammans med Strömstedts” berättar hon uppriktigt om sin syn på verksamhetens ekonomi. Hade Aje varit tyst och varit anonym eller okänd hade jag inte fallit för honom. Två olika världar kolliderade vid millennieskiftet när Bathina Philipson, född i Syrien och uppvuxen som en av Uppsalas nio syskoner, började dejta den flamboyante, 57 -årige Aje.

I “Tillsammans med Strömstedts” välkomnar kockarna på Philipsons Ingarö sommarhem Niklas och Jenny Strömstedt. Och Bathina Philipson berättar om de svårigheter de mötte i början av sin relation, som att hennes muslimska familj förväntade sig att hon skulle gifta sig med en muslimsk man.

Bathina Philipson Ung

Efter ett tag, särskilt när vi bestämde oss för att bilda familj, insåg jag att jag behövde lägga alla kort på bordet. Hon säger till programledaren Jenny Strömstedt, “Det var ingen vändning, jag var i min tredje månad av graviditeten vid den tiden.”

Personligen tror jag att mamma visste ett och annat om det. Men jag berättade det inte för någon och jag tog inte kniven från min mamma förrän efter fem år. Fördomarna kring Bathina Philipsons plötsliga klassresa och parets relation kom samtidigt frn alla möjliga hll, men utan att hon lät sig pverkas allför mycket, säger hon.

Så länge jag kan minnas har jag varit en riktigt kraftfull individ. Därför, om man stärker sig lite, kommer ingen faktiskt att berätta för dig var de känner sig rädda. Men ryktena var tydliga: “Hon är ung, hon kommer från ingenstans, och hon träffar en rik man. Det är klart att hon är på jakt efter monetär ersättning från honom.

Okej då. Men hade Aje varit tyst och varit ingen eller ingens Aje, då hade jag inte fallit för honom. Det var hans liv att ge. Jag tycker att han är snygg, han ser riktigt trevlig ut, han har integritet, han har sunt förnuft, han är en bra person och han är en fantastisk pappa. Han är extremt begåvad på många sätt, liksom många andra saker. Om han inte hade de sakerna hade pengar inte varit en faktor. Det är Bathina Philpsons åsikt:

Pengar gör livet lite mer intressant, men att påstå att det är allt som finns, det låter inte alls särskilt intressant. Familjen Philipsons barn, Axel, Hugo och Märta, är resultatet av deras äktenskap mellan Aje Philipson, 78, och Bathina Philipson, 42. Aje Philipson är son till bilhandlarna Gunnar och Märtha Philipson, och det ryktas att han är värd cirka 130 miljoner svenska kronor.


‘Tillsammans med Strömstedts’ sänds på torsdagar klockan 21:00 i TV4. Enligt ett pressmeddelande från Nord Stream AG har kratrar på tre till fem meters djup upptäckts nära gasledningarna. Avståndet mellan de två tornen bör vara 248 meter.


På tisdagen tillkännagav Nord Stream AG resultaten av sina undersökningar vid platsen för de tidigare gaskällorna i Sveriges ekonomiska zon. Företaget har upptäckt kratrar med ett djup på tre till fem meter, på ett avstånd av 248 meter från varandra. Krattarna verkar vara produkten av mänsklig teknik och är därför inte naturliga.

Bathina Philipson Ung
Bathina Philipson Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!