Christian Hillborg Fru

Sprid kärleken
Christian Hillborg Fru
Christian Hillborg Fru

Christian Hillborg Fru – Svenska Musikaliska högskolan gav Mirja Turestedt en examen 2002. Sedan dess har hon varit med i produktioner från Shakespeare till Lagerlöf till Strindberg till modern dramatik. Hon har spelat centrala roller i TV-program, TV-teater och TV-filmer. I den kommande filmen “Unmoored”, som hon också kommer att producera, spelar hon huvudrollen i Maria. Hon kan kommunicera effektivt på engelska, spanska, franska, italienska och bulgariska, och hon har en BA i dessa ämnen.

På dagen för presskonferensen för En del a de mi hjärta bodde skådespelarna Jonas Karlsson, Christian Hillborg och Shima Niavarani på Grand Hotel i Stockholm och om filmteamet hade en trevlig stund att chatta med dem.

Jonas Karlsson, en skridskoåkare som vanligtvis jobbar på Dramaten, och Johan Ulvesson framför “Jag väntar på Goudut”. Christian Hillborg, svensk skådespelare och komiker; regisserade nyligen “Friberg”, som vann priset för årets bästa komediserie; arbetar ibland med internationella film- och tv-projekt; kommande “Top Dogs” sänds direkt efter det nya året.

Det blev riktigt varmt. En av de varmaste somrarna vi någonsin haft. Det jag minns mest av producenten Patrik är att han var livrädd att det faktiskt skulle bli av. Vi har flera potentiella romantiska miljöer i parker och andra utomhusplatser. Tomas Ledin skrev att “de svenska somrarna alltid tycks regla bort” (Sommaren är kort red anm.).

Hur går vi vidare vid det här laget? Det finns inget för oss att göra än att hoppas på att allt kommer att lösa sig. Sedan visade det sig att den här sommaren var så svällande. Det var det minsta av problemen. Hade ett lätt regn fallit hade scenen varit vacker. Vid ett tillfälle under vår dans blev rummet så varmt att folk började undra om det ens var möjligt.

Vi gav dansarna stora dunkar fyllda med vätskeersättning. De stod framför enorma fläktar. Den dagen vi filmade de där massiva dansrutinerna i ‘Helt galen’ kommer alltid att vara ett kärt minne för mig. Det var hundratals dansare samt en blasorkester, hejaklacksledare och proffs som gjorde en folkdans. Dansstilarna var perfekt balanserade.

Jag gillar hans ballader som “Tillfälligheternas spel” och “Genom ett regnigt Europa”, för att citera Christian. Sedan gillar jag “Just nu”, de luktar lite som 1970-talet också. Tomas är en riktigt duktig musiker. Det är en väldigt begåvad grupp spelare. Sedan hörde jag “Taxi Taxi” (utanför Knivhuggarrocks röda album). Det finns så många att det är svårt att välja en.

Shima: Jag har alltid haft en favoritlåt, även innan den här filmen kom ut, så det var ren tur att just den här låten råkade hitta vägen till oss. Jag tror inte att “Hon gör allt för att göra dig lycklig.” Jag gillar verkligen den låten. Jag har ingen koppling till det stora numret “Helt galen”, som jag har sjungit för sångaren i ett band.

‘Sensuella Isabella’ och ‘I natt är jag din’ har båda dykt upp där, men en låt som alltid kommer på min spellista när jag lyssnar på svensk musik är ‘Hon gör allt för att göra mig lycklig.’ När jag såg i manualen att den fanns tillgänglig för våra karaktärer blev jag överlycklig.

Christian Hillborg Fru

Det är fantastiskt när en film av den här typen görs med skicklighet och innehåller musik. Det enda lämpliga svaret var tacksamt. Människan kan bara titta över. Man skulle rimligen kunna anta att en liknande musikalisk bild inte kommer att göras på ett tag. Vi får se, men det kan leda till upptäckten av nya faror. Ingen i Sverige har ännu gjort en klassisk musikalfilm.

Det var ett bra tag sedan det hände någon annanstans. Jag, precis som Jonas, är tacksam för samma sak. Den otroliga chansen att ta del av en musikalisk långfilm. Jag tyckte det skulle vara så häftigt om de gjorde en musikalisk långfilm i Sverige. Det känns fantastiskt att få spela på en riktig stadion. få andra att sjunga, dansa och spela. Skådespelarna var också ganska bra. Både du (Christian Hillborg) och jag var riktigt sena till processen; hela skådespelaren var inte klar, men det kändes som en bra start.

Att en musikalisk långbild ska göras har varit ett löpande skämt i Sverige ett tag. När den tiden kommer kommer du att känna dig lycklig att ha varit där för att se historien. Att det är Tomas Ledin-låtar gör dem mycket coolare. Jag hade redan komponerat en musikal med titeln “Bullets over Broadway”, efter en musikal av Woody Allen. Jag tycker att det är så svårt att göra musik att vi hade långa dansrepetitioner och studioframträdanden för att få alla att samlas och vänja dem vid att jobba tillsammans från början.

I Stockholms näringsliv är Isabella, 35, en formidabel kraft. När hon återvänder till sin hemstad för att fira sin pappas sexto-jubileum känner hon sig som en vinnare och den enda av sina gamla skolkamrater som det har gått bra för.

När Isabella inser att hennes barndomsbästa vän, Molly, ska gifta sig med sin crush, Simon, och hon inte är inbjuden till bröllopet, börjar hennes självförtroende urholkas. Isabella är van vid att få sin vilja igenom, så det gör henne upprörd att se Simon nöjd med någon annan. En bit av Isabellas hjärta kommer alltid att gå sönder för Simon.

Svenska Musikaliska högskolan gav Mirja Turestedt en examen 2002. Sedan dess har hon varit med i produktioner från Shakespeare till Lagerlöf till Strindberg till modern dramatik. Hon har spelat centrala roller i TV-program, TV-teater och TV-filmer. I den kommande filmen “Unmoored”, som hon också kommer att producera, spelar hon huvudrollen i Maria. Hon kan kommunicera effektivt på engelska, spanska, franska, italienska och bulgariska, och hon har en BA i dessa ämnen.

Martin Lorentzon har inga vänner och är ingen gåva. Trots detta har Spotifys grundare, 34-åriga Tara Derakshan, en flickvän. Också hon är entreprenör; hon är hjärnan bakom Sniph, en parfymerbaserad pensionstjänst som Lorentzon har investerat i. Det jag älskade mest med min Lorentzon var att han var modig och riskabel samtidigt som han var en anständig människa med två fötter stadigt planterade på jorden.

Christian Hillborg Fru
Christian Hillborg Fru

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!