Desire Inglander

Sprid kärleken
Desire Inglander
Desire Inglander

Desire Inglander – I det här inlägget ska vi lära oss mer om ämnet. Hon och hennes partner Duplantis, en förstaårsstudent på Lafayette High School 2015, satte nationella rekord för förstaårsstudenter både inomhus och utomhus. Som världens yngsta idrottare tilldelades han titeln Årets idrottare i världen 2020.

Den 6 mars genomförde hans flickvän Armand EM inomhus. Armel satte ett mästerskapsrekord på 6,05 meter innan han fortsatte med att försöka 6,19 meter tre gånger, varav den andra var nästan lika hög som världsrekordet.

Armand utsågs till årets friidrottare i Gatorade Louisiana Boys som nybörjare på gymnasiet.Det blir Desire Inglanders 19-årsdag 2022. Armand är en stor man med en höjd på 5’5″ och uppåt. Som modell lägger Inglander ofta upp bakom kulisserna bilder från sin karriär på sociala medieplattformar som Instagram, YouTube och Tik Tok.

Armand, Desires pojkvän, började med stavhopp när han bara var tre år gammal i sin familjs hem i Lafayette, Louisiana.Den svenske stavhopparen Armand Duplantis dejtar Desire Inglander. Som ett resultat av deras förhållande delar Armand och Inglander regelbundet bedårande bilder på varandra på sociala medier.

På midsommarafton, ett av Sveriges mest omtalade och äldsta firande, träffades de för första gången.. På Instagram går Armand Mondo Duplantis Freundin under användarnamnet duplantis.
Den 21 mars 2022 hade Duplantis Instagramkonto 380 000 följare och 221 inlägg.

Desireinglander är Desires Instagram-handtag, med 47,6 000 följare.Att vilja, önska, längta och begär är alla termer som används för att beskriva ett sinnestillstånd som kallas en önskan. Begär är ofta förknippade med en lång rad egenskaper.

De ses som spekulativa positioner om möjliga framtider. Liksom övertygelser försöker de förändra världen genom att skildra hur den borde vara snarare än vad den faktiskt är. Agenter drivs att uppfylla sina mål av de önskningar som driver dem. Önskemål och övertygelser om hur man uppnår dem är nödvändiga för att detta ska hända.

Desire Inglander

Önskemål målar sina föremål i ett positivt ljus och framställer dem som önskvärda. I motsats till den negativa upplevelsen av att inte uppnå sina mål är njutningen som kommer av att uppnå sina mål vanlig. Känslomässiga reaktioner är ofta närvarande när en person har en medveten önskan.

Det råder stor oenighet bland forskare om hur man definierar önskningar, det vill säga vilka av dessa egenskaper som är väsentliga och vilka som bara är tillfälliga. Medan många forskare i stort sett är överens om dessa allmänna egenskaper. Enligt teorier baserade på individers beteende är önskningar inget annat än strukturer som motiverar oss att vidta åtgärder.

Njutningsbaserade teorier bygger på premissen att tillfredsställelse av ens önskningar medför känslor av njutning. Teorier baserade på värderingar kopplar önskningar till värderingsrelaterade attityder, till exempel viljan att döma eller framstå som att bedöma något som bra.

Enligt några enkla distinktioner kan önskemål kategoriseras i olika typer. Vad subjektet vill ha för sig självt är inneboende, medan vad subjektet vill ha för något annat är instrumentellt.

Stående begär, å andra sidan, stannar kvar i ens sinnes fördjupningar men eftersträvas inte aktivt av en själv. I motsats till propositionella önskningar är objekt-önskningar fokuserade på specifika objekt.Flera författare skiljer mellan högre och lägre begär, de förra är kopplade till andliga eller religiösa mål, och de senare är kopplade till fysiska eller sensoriska nöjen.

Det finns ett brett utbud av applikationer för önskemål. Medan vissa människor tror att begär helt enkelt är motiv för handling, tror andra att motiv för handling kan existera oberoende av handlingsönskningar.

Ett föremål är värdefullt enligt passande attityd-teorier om det är lämpligt att önska det eller om vi skulle önska det. Som framgår av teorier om tillfredsställelse av önskan om lycka, huruvida ens önskningar uppfylls eller inte avgör ens lyckanivå.

Psykologisk forskning om hur lust väcks har använts av marknadsförings- och reklamföretag för att hitta effektivare sätt att övertala konsumenter att köpa en viss produkt eller tjänst. Tekniker inkluderar att framkalla en känsla av brist hos tittaren eller att framkalla önskvärda associationer till produkten.

Konst är en produkt av en persons djupaste önskningar. Romaner om kärlek och romantik kretsar kring tanken på att mänsklig lust motverkas på grund av sociala normer, klasskillnader eller andra faktorer. Handlingarna i melodramafilmer är designade för att väcka publikens känslor genom att skildra “kriser av mänskliga känslor, misslyckad romantik eller.

Desire Inglander
Desire Inglander

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!