Dolph Lundgren Familj

Sprid kärleken
Dolph Lundgren Familj
Dolph Lundgren Familj

Dolph Lundgren Familj – En stor internationell stjärna från Sverige, Dolph Lundgren har jobbat med Sylvester Stallone. Dolph och Anette Qviberg fick två döttrar, Ida och Greta, under sitt äktenskap. Idag är dessa barn till en välkänd Hollywoodstjärna!

Förutom att vara känd för sitt arbete i filmer som Rocky 4 och Creed, har Dolph Lundgren ett färgstarkt personligt liv.Det var 1991 som Dolph gifte sig med sin första fru Peri Momm, som han hade träffat genom en kärlekstriangel med sångerskan Grace Jones redan på 1980-talet. Trots att äktenskapet varade bara ett år skilde de sig 1992.

Skådespelaren gifte sig med societeten Anette Qviberg två år senare. Ida Lundgren föddes 1996 och Greta Lundgren föddes 2001 som ett resultat av deras förening. Dolph Lundgren och Anette Qviberg skilde sig efter 17 års äktenskap och han fann snabbt kärleken med Jenny Sandersson.

Dolph och Emma Krokdal, en 24-årig norsk tränare, förblev tillsammans tills han blev kär i henne. Emma och Dolph, trots deras 38-åriga åldersskillnad, är nu förlovade och börjar planera sitt bröllop.På grund av detta har paret fått kritik.


Särskilt äldre kvinnor är kända för att göra dåligt informerade uttalanden. Det finns mycket positiv feedback också. Som jag tidigare sagt bryr jag mig bara om vad våra närmaste vänner och familjemedlemmar tycker. Emma Krokdal uppgav i en intervju att vem som helst får säga vad den vill.

I händelse av att Dolph får ytterligare ett barn har Ida och Greta åtminstone hunnit växa upp. Dottern Ida, som är i samma ålder som pappas nya fästmö, har bestämt sig för att satsa på modell som en karriärväg för sig själv.

Hon har skrivit kontrakt med Wilhelmina i USA och Mikas i Sverige, två av världens största modellbyråer. “Det har varit en fröjd att se min dotter Ida växa upp till en vacker ung kvinna. Det är nästan som om det har gått för snabbt” har han tidigare skrivit.

Greta Lundgren, familjens yngsta medlem, fyller 20 år i år.Förutom Greta och Ida har båda fått ett stort antal Instagramföljare. Big Sister har mer än 200 000 följare på appen, medan Greta har mer än 60 000.

Ett besöksförbud har utfärdats mot Ida Lundgrens ex-pojkvän efter att han hotat henne och hennes familj. Exet försökte hindra Lundgren från att lämna ett hotellrum genom att bland annat stjäla hennes pass och mobiltelefon. Dolph Lundgrens dotters tidigare pojkvän, Ida Lundgren, har fått order om att sluta trakassera och äventyra familjen Lundgren, enligt TMZ.

Minst 100 yards (cirka 90 meter) har satts som minimiavstånd mellan Ida Eaton-Morris och resten av familjen Lundgren av en domare, enligt TMZ.Den 1 juni påstås Eaton-Morris ha tagit Idas telefon och pass för att hindra henne från att lämna ett hotell i London.

Eaton-Morris ska ha tagit tag i Idas ansikte när han var full och ringt 911, vilket fick avsändaren att skicka poliser. Polisen kunde inte gripa honom eftersom han flydde från platsen. Lundgren uppskattar att något liknande inträffat tio gånger eller mer.

Enligt Eaton-Morris har hon bland annat hotat att spränga sin mammas bil och ta sitt liv. Ida är övertygad om att hon och hennes exman inte längre är tillsammans, men hennes exman vägrar tro henne.

Dolph Lundgren Familj

Det finns ett rättegångsförbud fram till den 30 juni, och Eaton-Morris kommer att förhöras om anklagelserna vid den tidpunkten.I actionfilmernas värld är Dolph Lundgren inget namn som borde vara okänt. Han är känd för sina stora ramar och skurkroller och är en välkänd skådespelare.

Förutom skådespeleri är han också filmproducent, regissör och kampsportutövare. Hans skådespelarkarriär började i slutet av 1970-talet och han har varit med i många filmer och shower sedan dess. Dolph Lundgren är ett mer populärt artistnamn för skådespelaren, men han föddes som Hans Lundgren den 3 november 1957 i Stockholm.

Hans far, Karl Johan Hugo Lundgren, var ingenjör och hans mamma, Sigrid Birgitta, var engelskalärare. Fram till sexton års ålder bodde han i Stockholm med sina föräldrar och farföräldrar innan han återvände till hemlandet Sverige för att bo hos sin mormor och farfar i Nyland, ngermanland. Hans hade två yngre systrar och en äldre bror, och hans far var fysiskt och verbalt våldsamt. Som ett resultat drevs Hans att lyckas eftersom hans far kallade honom en förlorare om och om igen.

Förutom konst och musik tog han en ingenjörsexamen. Sedan är det faktum att han sedan sex års ålder varit fascinerad av stridssporter som judo och karate, som han skulle fortsätta att bli en tävlande i världsklass i. Det är intressant att veta att Dolph Lundgren är en välutbildad skådespelare.

Efter gymnasiet gick han på Washington State University och Clemson University i South Carolina för sina grund- respektive doktorsexamen. Dessutom tog han en magisterexamen i kemiteknik från University of Sy.

Dolph Lundgren Familj
Dolph Lundgren Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!