Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar

Sprid kärleken
Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar
Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar

Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar – Johanna Rytting Kaneryd, en 24-årig BK Häcken-stjärna, befinner sig just nu mitt i en ansträngande övergångstid. Timslånga telefonsessioner med Dan, som är både uppmuntrande och utmanande, är en av anledningarna bakom detta.

Hon erkänner att hon har varit tvungen att “ryta iväg” någon gång. På Bravida Arena på lördag väntar Rosengrd i seriefinalen. Det är bara fem matcher kvar och BK Häcken vippar på gränsen till nederlag.

Det här är årets viktigaste match för mig och jag förväntar mig stora saker, säger Johanna Rytting Kaneryd, nykomling till BK Häcken från Rosengrd som kom lagom till säsongsstart.

Sedan hon gick med i den gula och svarta tröjan har hon blivit en betydande spelare tack vare sitt smidiga fotarbete och smidighet.

Det är ett helt annat klimat här i Häcken, där du aldrig kommer att vara lycklig hur trevligt det än är. Allt är av högsta kvalitet. Rosengrd, å andra sidan, har utmärkta arbetsvillkor, inklusive ett gym, och majoriteten av dess anställda är heltid. Det är min spelstil som gör störst skillnad, enligt mig. I motsats till Rosengrd, som föredrar en högre andel bollinnehav, tar vi ett mer direkt grepp.

En stor del. Förmågan att spela är a och o. Förra året var ett frustrerande år för mig eftersom jag ville visa vad du stod för, men nu är jag tvungen att göra det.

Det är bra att jag inte behöver röra på mig för mycket. Staden är enorm; Jag kommer från en ort med cirka 3 000 invånare utanför Köping. Malmö till Göteborg… Stockholm, jag har bott på båda ställena. Jag förväntade mig inte att det skulle ha en så djupgående effekt. Jämfört med Malmö, där du kunde trampa till vilken plats som helst inom fem minuter, kan du inte göra det här i stan.

Som 15-åring lämnade hon “byn” utanför Köping, känd som Kolsva, för att ägna sitt liv åt fotbollen. Hon flyttade till Tyresö där hon nu bor som boende med familj och tränar mycket oftare. Från tre gånger i veckan till två eller tre gånger om dagen vissa dagar.

Kanske var det inte det bästa beslutet. Även om du ser tillbaka kanske du var mer försiktig, jag har ingen ånger. Mycket har lärt sig. Hon slet sönder sitt främre korsband vid sexton års ålder.

Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar

Det var svårt att vara borta från sin familj och kanske inte ha det stöd man behövde från Tyresö också. Men jag hade turen att bo hos en kärleksfull familj som behandlade mig som om jag vore deras eget barn.

Pappa Det har gått mer än ett decennium sedan hon började spela fotboll, men hon ser fortfarande Dan som sin tränare, även om de är milsvida ifrån varandra. Det finns inga korta telefonsamtal för denna täta duo, som har ställt in telefontider och pratar i stort sett varje dag.

När han kommer hem från jobbet ringer han mig och vi pratar i en timme. Vi kanske inte är lika överens som vi brukade vara eftersom du har växt så mycket, men det är underbart att ha någon som kan titta på mig och undersöka en match två eller tre gånger för att verkligen bedöma vad jag gör.

Jo, han kräver och säger till mig när något inte är bra nog, men han har också ett sätt att uppmuntra mig och stärka min självkänsla. Han har den mest intima kunskapen i mitt liv. Just nu ligger fokus på fart, så jag ska inte sluta utan istället fortsätta använda min fart till min fördel.

I några fall har jag sagt något och han har tagit det. Nej, jag är inte utmattad, men jag har fått gå upp och skrika iväg vid ett tillfälle. Men istället för att han inte säger något.

All den offensiva mittfältarens tid och ansträngning ägnas åt att bli den bästa spelaren han kan vara. Med tiden har hon kommit att inse att att bygga muskler i gymmet har en betydande inverkan på hennes förmåga att utföra andra uppgifter på egen hand.

Med allt annat på gång är det underbart att vara fri att enbart fokusera på att göra sig redo för träning och tävlingar. I Champions League väntar Lyon hemma på tisdag.

Damtävlingen gjordes om helt för i år. Hisingsgänget kommer att spela mot Bayern München och Benfica förutom den franska majortruppen i sin grupp, ungefär som herrarna.

Nu får vi spela sex toppmatcher mot några av de bästa lagen i världen, vilket är väldigt roligt. Även om det är svårt att förutse var vi slutar så har vi inte råd att göra samma misstag som vi gjorde i Damallsvenskan igen.

Bayern München och Lyon är de två lagen som har presterat på toppnivåer under det senaste året, och de är svårast att spela mot. Om Benfica är ett anständigt lag vet jag inte så mycket om det.

Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar
Johanna Rytting Kaneryd Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!