Liamoo Barn

Sprid kärleken
Liamoo Barn
Liamoo Barn

Liamoo Barn – Direkt efter födelsen av Liamoos dotter Alina hade Liamoo vänliga ord att säga om både sitt barn och sin partner. “Hej älskling! När det kommer till mitt privatliv har jag aldrig varit en som har skrivit så mycket. Caroline Omarein, 29, är en annan göteborgare.

Det är carolineomarein på Instagram, men hon har bestämt sig för att hålla sin profil privat. Hennes bio, å andra sidan, beskriver henne som “L” följt av hjärtemojien. Caroline och Liamoo har inte tagit samma karriärväg.

Men att jag blev pappa till en liten flicka är alltså meningen med livet, avslöjar Liamoo för Hänt.te. Så fort du tittade in i mina ögon för första gången tappade jag helt koll på allt annat “När Liamoo meddelade sina Instagram-följare att han hade blivit pappa skrev han följande meddelande. Han fortsatte med att säga:

Några ord från Liamoo om att hålla flickvännen hemlig: Liamoo har tagit beslutet att undanhålla alla bilder eller texter som hänför sig till hans flickvän. Även när hon blev mamma till hans barn vägrade han att erkänna henne.

Jag kommer inte berätta för dig. Det är som om jag lever två liv samtidigt. Om du ser mig live är jag Liam. Om du ser mig i en inspelningsstudio är jag en helt annan person. Jag är Liam.Det kan vara svårare att hålla flickvännen hemlig nu när paret har ett barn tillsammans.

Det visar sig att våra yrken inte är exakt lika. Hon är en vårdpersonal som alltid finns där för andra. Liamoo säger i en ny intervju med Hänt att det inte är så roligt att förknippas med sitt liv i rampljuset eftersom det måste hanteras professionellt.

Caroline Omarein är namnet på Liamos nyfödda dotters mamma.Även om jag inte skriver så mycket om mitt personliga liv, är att bli pappa till en liten flicka den största glädje jag någonsin har upplevt “Förra söndagen, fars dag, tog Liamoo till Instagram för att uttrycka sina känslor.

Som man kan se i Liamoos video håller konstnären ömt om sin dotter, som är klädd i en söt vit hatt, och lägger en hand på hennes lilla ansikte.Det är inte det jag vill att du ska göra”, säger Liamoo med ett ömt leende. “

Det är inte rättvist! Ditt ansikte är för vackert för det!” Ett av konstnärens tidigare verk sa att hans familjs lycka var “total.” “Min uppmärksamhet drogs enbart till dig i det ögonblick du låste ögonen med mig för första gången.

Vad kan jag hjälpa dig med. Mitt liv är ditt, pappa älskar dig!”Under sitt tidigare framträdande i Melodifestivalen var Liamoo, då 24 år gammal, indragen i en allvarlig kärlekstriangel. Han är nu pappa för första gången, och han är fast besluten att hålla identiteten på sin dotters mamma hemlig.

Liamoo Barn

Tidigare har förhandsfavoriten uppgett att han eller hon inte kommer att avslöja sin identitet.
Melodifestivalen välkomnar Liam “Liamoo” Cacatian Thomessen tillbaka som en av festivalens tidiga favoriter.Bluffin’,” hans aktuella och catchy singel, förväntas driva honom till seger i Eurovision Song Contest i Turin, Italien.

Liamoo har dock redan tjänat mest pengar.Alina, hans dotter, föddes i slutet av oktober.I samma ögonblick som du tittade in i mina ögon för första gången, glömde jag allt annat och fokuserade all min uppmärksamhet på dig.”

Liamoo skrev på Instagram, tillsammans med en video av honom och bebisen “För mer information, se följande länk:Liamoo å sin sida är ovillig att säga vem mamman till hans spädbarnsdotter Alina är.Jag kommer inte berätta för dig. Det är som om jag lever två liv samtidigt.

Han berättade för Hänt att han går förbi Liamoo på scenen, men han går förbi Liam hemma. Det visar sig att våra yrken inte är exakt lika. Hon är en vårdpersonal som alltid finns där för andra. Att vara i allmänhetens ögon är det då inte roligt att förknippas med mitt personliga liv.

Du kanske inte är helt anonym när du är i samma rum som en Melodifestivalens stjärna.Det var en riktig kärlekskarusell när Liamoo och hans “Idol”-kollega Hanna Ferm tävlade i Melodifestivalen 2019 tillsammans.Ungt scenpar med fantastisk utstrålning fängslade media.

Jag tror inte att vi är ett gift par.”Vi är fortfarande unga”, sa hon. Hans svar var samtidigt: Jag hade inte sagt nej. Inget har dock hänt hittills. Liamoo följde omedelbart upp med: “Jag träffar någon.” Det spelar ingen roll, säger han.

Liamoo Barn
Liamoo Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!