Madonnas Pojkvän

Sprid kärleken
Madonnas Pojkvän
Madonnas Pojkvän

Madonnas Pojkvän – Det kryptiska meddelandet som skickades på sociala medier efter att den 63-åriga popikonens uppbrott med den 28-åriga dansaren blev allmänt känt förklarar varför hennes fans sörjer.Stjärnan delade en bild om karma där hon, klädd på sitt vanliga raffiga sätt, även höll ett bälte med budskapet “f**k you”. Detta har fått många att ifrågasätta den “officiella” förklaringen till uppbrottet.

Den engelska versionen av The Sun skriver: “När de båda jobbade med andra saker var det svårt att hålla igång romansen.” Samma källa säger vidare att paret borde förbli på god fot med varandra och att det inte borde finnas några hårda känslor mellan dem.

Men de lever alla sina egna separata liv på olika platser. Enligt Suns läger har paret tillbringat de senaste månaderna på turné och i lockdown, med rykten som cirkulerar om att de inte har sett varandra sedan januari och att Madonna har tillbringat sin lediga tid med vänner.

Madonna, född Madonna Louise Ciccone, är en av världens mest kända och inflytelserika popartister. Många kända män har omringat henne, och hon har varit en gåva två gånger. Till att börja med arbetade jag med 61-årige skådespelaren Sean Penn (1985-1989) och sedan med 53-årige regissören Guy Ritchie (2000-2008).

Andra i hennes inre krets inkluderar basketlegenden Dennis Rodman, 60, modellen Jesus Luz, 35, och rapparen Tupac Shakur. Hennes äldsta vän är 55-årige Carlos Leon, som hon delar ett barn med.Ikoniska singlar som “Like a Prayer”, “Vogue”, “La Isla Bonita”, “Like a Virgin”, “Material Girl”, “Into the Groove” och otaliga andra låtar gjorde Madonna till “Queen of Pop” i 1980- och 1990-talen.

Och trots att hon snart skulle kunna gå i pension är programmet precis lika hektiskt som det alltid har varit. Under föregående vecka var hon i Colombias tidigare “kokainhuvudstad”, Medelln, för en intervju. Att arbeta med ny musik och en kommande självbiografi kräver också en betydande tid.

Många undrar dock om eller om Madonnas arbetsschema var den verkliga anledningen till hennes uppbrott med dansaren Ahlamalik Williams, som hon träffade 2015. Madonna har alltid gillat att överraska och chocka sina följare.

Ingen borde ta strid med hennes tankar om karma i sociala medier, som hon sammanfattade så här: “Karma säger: när någon i ditt liv inte är rätt för dig, kommer Gud att fortsätta använda dem för att skada dig tills du är stark nog att trycka bort dem.”Detta kan tyda på att uppbrottet mellan Madonna och dansaren Ahlamalik Williams, 36 år yngre, inte är så vänskapligt som allmänheten tror att det är.

TMZ-sajten rapporterar att musikern har träffat föräldrarna till hennes tonårspojkvän, Ahlamalik Williams, och satte stopp för månader av rykten om de två.I september satte Madonna sin nya pojkväns föräldrar Drue och Laurie i New York efter en konsert; Williams är en av artistens bakgrundsdansare, och de två började tydligen dejta för ett år sedan men höll den växande kärleken dold.

Enligt TMZ har Madonnas vänskap med Ahlamalik Williams blivit ännu djupare. Den hävdar vidare att hon efter en av Madonnas senaste konserter bjöd in Williams föräldrar till hennes hotellsvit, där Madonnas personliga kock lagade en måltid åt dem.

Madonnas Pojkvän

Kärleken känner inga gränser för tid eller mognad. Fadern sa till TMZ: “Det är uppenbart att Madonna verkligen gillar vår son, och hon har bett oss till två av hennes framträdanden i London och Frankrike i början av 2020.” Fadern tillade, “Min son njuter av ‘la Vida Loca’ och jag är bara glad för hans skull.”

De sa också att Ahlamalik Williams hade en flickvän innan han träffade Madonna, men att det inte fungerade mellan dem och att de så småningom skildes åt. Föräldrarna hävdar att deras son eller dotters älskare också har träffat alla sex av Madonnas barn. Hans dotter, Lourdes, är bara två år yngre.

Deras vänskap går tillbaka till 2015, och Ahlamalik Williams har varit på turné med Madonna två gånger. Armand Duplantis avslutade Diamond League-säsongen på storslaget sätt.För att vinna i Zürich behövde “Mondo” bara göra tre språng.Sedan, i Duplantis 40:e tävling över sex meter, satte han ett nytt stadionrekord med tiden 6,07. Armand Duplantis vann Diamond League med liten svårighet.

22-åringen hämnades för att ha missat triumfen i Bryssel förra veckan när han slet sig ut på 5,91.
Ikväll hoppade Duplantis 5,62 fot, tävlingens näst högsta höjd, på sitt första försök.Efter att ha misslyckats med att klara 5,92 på sitt första försök, bestämde sig världsrekordhållaren för att rädda sig själv och nöja sig med 5,82. Han lyckades på sitt andra försök. Då bad Duplantis om en målhöjd på 6,07.

Han missade målet på sitt första försök, men han höjde sig över det på sitt andra för att skapa ett nytt rekord för Zürich-stadion. Duplanti tävlade i sin 40:e tävling över sex meter. Duplantis vann Diamond League för andra året i rad med sin triumf i Zürich, vilket gav honom inte bara en trofé utan också en belöningsfond på 300 000 kronor.

Madonna har enligt uppgift gått vidare från sitt uppbrott med dansaren Ahlamalik Williams och träffar modellen Andrew Darnell, 23. Ta en titt på dessa bilder av den berömda målaren och hans nya flickvän! Relationen mellan Madonna, 64, och dansaren Ahlamalik Williams, 28, som varade i tre år, avslutades tidigare i år.

Det är nytt att Madonnas nya man är modellen Andrew Darnell. Page Six hävdar att den internationella konstnären och modellen, båda 23, var “mysiga” på Mister French i stadsdelen Chelsea i New York förra veckan. Förläng din tillgivenhet fritt under hela kvällen. Källor säger att Madonna hade sällskap till restaurangen av Darnell och BMX-sensationen Nigel Sylvester.

Ett vittne såg till och med Madonna och Darnell låsa läppar medan gruppen “dansade och tog fotografier vid bordet hela natten.”Insidern sa: “De höll uppenbarligen på.” Hela natten lång visade hon och Andrew en hel del offentlig tillgivenhet genom att hålla hand och kramas i båset. I augustinumret av Paper Magazine intervjuades Madonna av Darnell och de två sköts tillsammans.

Madonna kan ses kyssa modellen på ett foto och slicka Darnells bröstvårta på ett annat. Nyligen har kändisen setts lägga upp flera fotografier av Darnell på Instagram. Ta en titt på Madonnas nya squeeze nedan! Den 63-åriga popikonen Madonna har tydligen precis kommit in i singelscenen igen. The Sun rapporterar att hon och hennes 28-åriga älskare, Ahlamalik Williams, har avslutat sitt förhållande.

2019 började Madonna dejta dansaren Ahlamalik Williams. Enligt sociala normer ska ni inte längre vara tillsammans. Ahlamaliks inblandning har varit intermittent. Det finns en stor tillgivenhet mellan dem, men vid denna tidpunkt har de valt att skiljas åt. En källa sa till The Sun att de fortfarande är vänner men på olika platser i deras liv.

Tydligen har Williams lämnat Madonnas hus. Med sina fullspäckade scheman var det svårt för dem att hålla kontakten romantiskt. De har inte setts tillsammans sedan januari, så de kanske har gått vidare. Madonna och Ahlamalik Williams korsades första gången 2015, medan han uppträdde som bakgrundsdansare på hennes Rebel heart-turné. Några år senare började de dejta.

Trots det kan Madonna redan ha en ny pojkvän. Den internationella kändisen upptäcktes i Los Angeles på tisdagskvällen med en oidentifierad man, enligt Daily Mail. De två sågs tillsammans igen följande natt på en Burberry-fest som hölls på Beverly Hills Chateau Marmont. Det har påståtts att Madonna, 64, har blivit kär i Andrew Darnell, en 23-årig modell. Några månader tidigare hade hon avslutat sitt förhållande med den 28-åriga dansaren Ahlamalik Williams.

Enligt Hollywoodlife har Andrew Darnell förutom sin modellkarriär även medverkat i HBOMAX-serien “Betty”. Darnell representeras av IMG Models. Andrew Darnell, Madonnas påstådda pojkvän, har lagt ut bilder på paret tillsammans på sin Instagram. Fotografierna visar den 64-åriga internationella kändisen och den 23-åriga modellen som omfamnar i en mängd olika sociala miljöer.

Madonnas Pojkvän

Sångerskan har ännu inte delat ett foto på sig själv med sin nya skönhet. Madonna, en 61-årig internationell superstjärna, dejtar Ahlamalik Williams, en 25-årig dansare. Nu när sångerskan har träffat föräldrarna till sin unga partner, rapporterar TMZ att paret har gått vidare till ett mer seriöst skede av deras förhållande. Ahlamalik Williams föräldrar tog slutligen upp ryktena om deras sons förhållande till Madonna.

Det ryktas att Williams är en av artistens bakgrundsdansare, och de två har dejtat i hemlighet i ett år. Parets förhållande utvecklades ytterligare under hösten och i september träffade Madonna Drue och Laurie, hennes pojkväns föräldrar, i New York efter en show. TMZ rapporterar att Madonnas relation med Ahlamalik Williams har utvecklats till en ny, mer engagerad nivå.

Källan hävdar att Madonna nyligen bjöd in föräldrarna till sin hotellsvit efter en konsert. Drue Williams, Williams far, hävdar att Madonnas personliga kock förberedde middag för hela gruppen. Ålder är irrelevant när det kommer till kärlek. Jag har inga problem med att min son lever det höga livet, sa pappan till TMZ. Han hävdar också att det är uppenbart att Madonna bryr sig djupt om sin son.

Den internationella superstjärnan har skickat personliga inbjudningar till föräldrarna till två av hennes kommande konserter i London och Paris under det nya året 2020. Som Ahlamalik Williams föräldrar har nämnt tidigare hade deras son en flickvän innan han träffade Madonna; ändå höll inte förhållandet och de två skildes till slut.

Det har rapporterats att Madonnas sex barn hade träffat killen också. Hans dotter Lourdes är bara två år yngre än honom. De två har varit vänner sedan 2015, och Ahlamalik Williams har varit på turné med Madonna två gånger. Getty Images/Robyn Beck Past Skrivet av Rosa Sanchez kl. 7:57 EDT den 25 mars 2020 sminkfria paparazzifoton I en skandal i december 2019 sågs Madonna och hennes backup-dansös delta i en oväntad fysisk kontakt.

På sin Madame X-turné fotograferades den 61-åriga popstjärnan med sin 25-åriga pojkvän, Ahlamalik Williams, höll hand och kyssades på en hotellbalkong i Miami. Daily Mail lyckades också säkra bilder på “Material Girl”-sångerskans dotter, Lourdes Leon Ciccone, ofta känd som Lola, gosa med sin mycket äldre hunk på samma balkong.

Liknar hennes mamma kanske? Williams sågs ofta vid Madonnas sida under månaderna innan de ångande bilderna. Bandet om två tog sin show på vägen och uppträdde för fans över hela världen från Europa och Asien till Amerika. Fans på den tiden trodde förmodligen bara att han var en annan av hennes dansare. Vi har nu bevis som bevisar motsatsen.

Jag har sammanställt all information om Madonnas älskare som ni har frågat efter. Tack, Madonna, säger Ahlamalik Williams. Enligt Daily Mail har Ahlamalik Williams arbetat med Madonna sedan åtminstone 2015, då han sågs på hennes Rebel Heart-turné. Trots sin tystnad om ämnet nämner han henne ofta på Instagram och marknadsför hennes musik genom att lägga upp bilder på sig själv när han lyssnar på hennes låtar.

Madonnas Pojkvän
Madonnas Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!