Melissa Horn Pojkvän

Sprid kärleken
Melissa Horn Pojkvän
Melissa Horn Pojkvän

Melissa Horn Pojkvän – 34-åriga Melissa Horn spelar en stor roll i den nya säsongen av TV4-programmet Så mycket bättre. Hon är värdinna tillsammans med Thomas Stenström, 33, hela säsongen. Melissas genombrott inträffade vid 21 års ålder, med släppet av albumet Long Nights. Som jag hade grävt foor, en duett hon sjöng med Lars Winnerbäck, 46 då, handlar om en misslyckad kärlek. Deras återförening är ämnet för texten.

Melissa har uppgett att hon inte ser behovet av att diskutera sitt romantiska liv i en intervju med Göteborgs-Posten från 2013. Samtidigt inser jag att det skulle vara omöjligt att producera den sortens verk jag gör utan att kunna diskutera dem länge med andra. Jag har tänkt mycket på det, men jag vet fortfarande inte hur jag ska tackla det. Intervjuer är inte min starka sida, erkänner hon.

På frågan om Melissa fortfarande kan skriva texter för att bearbeta personliga saker, säger hon ja:- Det är svårt ibland när man skriver avslöja hur saker och ting är, att jag kan blunda för saker så mycket jag vill i mitt dagliga liv, men det är inte så jag känner faktiskt.

Melissas ovilja att diskutera sin romantiska historia gör att få människor är medvetna om hur många pojkvänner hon har haft.Melissa var med i en intervju med den finska och svenska tidningen Yle 2017. Då tog hon upp frågan om hur många olösta romantiska relationer hon har med sig, med tanke på att hjärtesorg är ett återkommande motiv i hennes musik.

Även om det kanske inte är många, har jag lärt mig att göra det bästa av de jag har. Mitt sinne funderar alltid över möjligheter. Självklart målar jag, men jag tror inte att det gör någon skillnad om man varit tillsammans med någon i en vecka eller ett decennium; du kan skriva lika mycket om detta i båda fallen.

2019 släppte Melissa sitt senaste studioalbum. Melissa förklarade för Radio P4 Extra i Sverige varför hon sällan diskuterar sitt privatliv. Jag har alltid varit ganska beskyddande av mitt eget utrymme. Däremot känner jag mig ganska säker på att bli utestängd när jag är fri att fatta mina egna beslut och fortsätta min karriär och skicklighet. Hon sa, “Ibland vet jag hur man låter avslöjande utan att känna för det.

Det betyder dock inte att jag ska sitta ner med dem och förklara låtarnas djupare innebörd eller analysera dem i en mängd olika inställningar. Där tror jag att det finns en bestämd gräns för att jag ska fortsätta känna mig glad och känna att jag kan fortsätta producera musik i frågorna. Så mycket som möjligt söker jag positivt sällskap. För att säga det rakt ut vill jag helst inte vara sällskaplig i fel miljö.

I podcasten “Värvet” avslöjar hon sina starka känslor.- Enligt henne skiftade allt. För att spela in den kommande versionen av “Så mycket bättre” reste sångerskan till Gotland i somras. Hon varnar Kristoffer Triumf, intervjuaren, att han inte ska bli chockad om hon får ett “psykotiskt raserianfall” eller gråter under deras besök på “Värvet”, eftersom hon fortfarande befinner sig i en bubbla.

Tiden jag har tillbringat här har varit fantastisk. Hon erkänner, “Jag har inte riktigt landat än, det var faktiskt en jävla livsförändrande upplevelse för mig”, i podcasten. Det första avsnittet av “så mycket bättre”, som startar nu i oktober på TV4, är väl känt. Melissa Horn är en del av rollistan tillsammans med bland andra Peter Jöback, Maxida Märak, Siw Malmkvist, Cherrie, Andreas Mattsson, Thomas Stenström och Daniel Adams-Ray.

Melissa Horn Pojkvän

Melissa Horn skriver i “Värvet” att det finaste helt enkelt var att vara i närheten av de andra artisterna.Samtidigt som hon fann det utmanande att kommunicera om sig själv, säger hon, “det var att jag fick träffa och lära känna på djupet några otroligt trevliga individer som har gjort mig trevligare, mindre partisk och lite mer känslig på ett bra sätt .”

Melissa Horn var närvarande varje dag och lärde känna alla där.Jag har ingen aning om hur de kommer att kunna redigera allt som vi var inblandade i tillsammans, och just nu känner jag inte att det spelar ut som den där enorma rollen, vilket är extremt konstigt för mig eftersom jag har ett sådant behov av kontroll på de flesta andra områden i mitt liv.

Men, som hon hävdar i låten “Värvet”, kan saker alltid förändras. Det finns många överraskningar och tiden på Gotland flyger iväg. Det innebar att Melissa Horn var tvungen att kompromissa med sina principer och svika henne.

Jag insåg plötsligt att herregud, jag kunde inte ta på mig scenkläderna och gå runt en hel vecka. Bristen på stillestånd och prestationspressen gjorde det särskilt utmanande. Att hela tiden ha kameror riktade mot mig är något jag måste vänja mig vid. Nu när du är hemma har jag en miljon saker jag vill berätta om alla dessa individer, men när du var där var allt du kunde säga “Han är rolig” eller “Hon är så rolig”.

Melissa Horn Pojkvän
Melissa Horn Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!