Olle Sarri Fru

Sprid kärleken
Olle Sarri Fru
Olle Sarri Fru

Olle Sarri Fru – Skridskoåkaren Olle Sarri och hans sambo Anna Littorin har byggt om en duplex på Södermalm i Stockholm till tre sovrum. Här kombinerar de en minimal estetik med exklusiva detaljer som hotellrockar i satin och bestick i guld.

Sedan 2003 har jag och min familj gjort kvarteret Södermalm till vårt hem, där vi har bott i bostadsrätt. De 68 kvadratmeter stora bostäderna klipptes ihop 1914 och har en förhöjd nivå av klibbighet.

På grund av den stora prisskillnaden mellan de två alternativen, shoppade vi runt ganska länge för att hitta ett passande par som vi kunde utöka till en trio. Vi tittade på mer än åttio lägenheter innan vi bestämde oss för den vi så småningom köpte. På svenska: vi hade väldigt roligt. Ett par hade börjat renovera och sedan bröts till följd av stressen.

De hade tappat koll på sina pengar och kunde inte få tillbaka dem. Huset har ett fantastiskt läge, precis där vi skulle ha velat bo om vi fick välja. Vi kunde utöka vårt boende från två till tre personer eftersom utrymmet var så rymligt. Vi flyttade det lilla huset för två år sedan. Den stora gemensamma ytan är nu ett kombinerat kök och gemensam yta.

Den lilla stugan används nu som både kontor och gästrum. Nu finns även en tvättmaskin. Jag lyssnar på högsta möjliga tonhöjd, men jag har alltid sökt det och är nu så tacksam över att ha hittat det. Blandad. Vi har det ganska enkelt och ekonomiskt, men vi har också världens sexigaste slädesäng från Youbed riktad rakt mot hotell. Både mjukhet och hårdhet kan programmeras in med 20-intervallsintervaller på axlarna och topparna.

Vi har även en specialbeställd guld sammetssoffa. Det hela började när vi bestämde oss för att vi ville ha en enorm snygg vinröd öronsoffa med lika långa sidor. Det fanns inga vid den tiden. Karl sa att det var enkelt och elegant att sätta ihop en prototyp med hjälp av billiga delar från en butik där de sålde förmonterade moduler. Det var för stor soffa när vi var klara. Efter efter gick vi till samma försäljare och beställde en ny, mindre med guldtofsar.

Vi hittade äntligen det enorma matbordet på Ikea. Anna mörkbet satt resten av skidan medan jag slängde den i vitlack. Ingen kan se att det bara är en provisorisk bräda. Jag har lärt mig genom åren att investeringar i kvalitet snarare än kvantitet ger de bästa resultaten. I längden lönar det sig. Jag kan lätt se mig hålla fast vid den här låten för resten av mitt liv. Vi gjorde även våra gäster ett härligt sängöverkast. Ellen vill ta den med sig när hon flyttar.

Att bryta sig loss är det man ska göra. Om vi ​​väntar tills vi har mer plats kommer vi inte att behöva någonting. Vi har en espressomaskin och lite kaffe redan, så det är egentligen inget annat jag behöver. Jag har precis städat Ellens rum med henne.

Hon får saker gjorda och låter inte sina känslor få det bästa av henne. Hon ville ha med sig dagbokens anteckningar, men det hon inte behövde gick till Myrorna och de yngre barnen.En rejäl “Jo förresten!Dessutom tre rom till kassan. Julia Dufvenius har gjort om hela “Heder”-serien i tidsriktigt skrymsle och sammet i ett hem som går tillbaka till 1780-talet.

Olle Sarri Fru

Efter att ha flyttat till en rad andra städer bosatte hon sig äntligen i Stockholms innerstad, där hon köpte en egen krog med rosenträdgård. Vi har hyresrätt och bor i ett hus som vi äger, som har två våningar. Det finns en rosenträdgård utanför ett kulturhus byggt på 1780-talet.

Extremt överseende, ofta opraktisk och jämnt härlig. Ett hem med en historia och möjlighet att leva i av flera människor samtidigt. Här erbjöds rehab för soldater vid sekelskiftet. Ett djur och en människa står utanför och har sex på ett fotografi, medan två män hänger ut genom fönstret och dricker vin. Vårt kök fungerade som läkarmottagning och vårt dagliga boende var en sovsal.

Det har varit dåligt i ugnen. Allt beror på vilken våg som används. Det finns en uppsjö av snedtak, vinklar, vrr, trappor och biutrymmen. Det finns en klausul i kontraktet som säger “140 kvadrat”, men jag tänker inte betala den.

Vi gjorde en massa saker. På Skeppsholmen sov vi i ett fantastiskt halvägt hus komplett med trädgård och kort stig till vattnet. Han brukade vara pianist men fick en mild vräkning från vårt nuvarande hus. Vi behövde något större, och han var tvungen att kunna spela, så byten var perfekt. Jag gillar idén att kombinera gammalt och nytt på oväntade sätt, som en slaggbräda från 1800-talet med en modern armatur med flera lampor ovanpå.

Ett hem byggt på 1700-talet har karaktär helt på egen hand. Sophie Arhholm, en vän till mig, har Sofine designmöbler i sitt hem. Jag smsar alltid till henne om jag känner mig osäker på mig själv när jag är ute på cykeln.

Jag har varit känd för att smyga in i dotterns sovrum, källarkontoret eller extrarummet för att få lite arbete gjort utan att störa henne. Någonstans kan du plantera en dörr och chatta i 45 minuter utan att någon blir uttråkad. Var och en av karaktärerna i “Heder” växte upp i min familjs och mina vänners hem. Vi bor i ett vackert K-märkt hem från 1880-talet i Göteborg med min mamma. När min styvfar gick bort var jag ansvarig för att underhålla hans rum.

Under de varmare månaderna tillbringar jag min tid i lägenheten på nedre våningen. Den gamla kontorsbyggnaden i tre våningar i dina drömmar behöver nya handmålade originalskumskivor, men du vet priset på riktiga hantverk. Jag hoppas att Göteborgs domkyrka kommer att se bra ut. “Det var ett jäkla mirakel, man! Tack för att du lade ner allt det där!”

Olle Sarri Fru
Olle Sarri Fru

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!