Rebecka Hemse

Sprid kärleken
Rebecka Hemse
Rebecka Hemse

Rebecka Hemse – Rebecka Hemse ligger på golvet när vi pratar i telefon. Det finns inget mer att göra än att vänta ut febern och hostan. Teaterrepetitioner har fått läggas åt sidan, möten ställs in. Influensa sätter verkligen tålamodet på prov.

Tålamod är ordet hon valde, det första som kom att tänka på när hon erbjöds frågan. Dels för att ordet är, som hon säger, så skickligt sammansatt. Dels för att varje person kommer att behöva utmana detta mod. Vissa mer än andra – Rebecka Hemse är en av dem.

Jag har varit ganska otålig. Eller kanske snarare, så länge jag kan minnas har jag fått kämpa med att inte vara för snabb med kommentarer, låta andra dra på sina egna erfarenheter istället för att visa vägen och visa.Att få stå ut med problem, tuffa processer, med människor som retar, barn som ofta är för långsamma… Att våga ha tillit till att allt blir bättre.

Rebecka Hemse regisserar just nu en nyskriven pjäs av Sara Stridsberg, Sårad ängel ; nu väntar äntligen första premiären för Dramaten.Snacka om tålamod! Pandemin har verkligen orsakat det. Med tio veckor på oss att träna i visir och munskydd hade vi gott om tid att tänka igenom alla detaljer. Sedan skulle vi spela för åtta personer i loungen Och nu.

Det är verkligen inget trevligt med en pandemi, men jag har försökt fundera på vad jag kan lära mig. För teatern som helhet har det utan tvekan varit bra att träna på flexibilitet. Det normala maskineriet har inte orkat, vi har fått designa nya sätt och lösningar, hitta en ny tidsberäkning.

Rebecka Hemse spelar också en av nyckelpersonerna i Lars Noréns Tid är vårt hem , presenterad av Stadsteatern. Pjäsen varade i fyra timmar. En patientpublik krävs. Å andra sidan, om man skulle korta ner pjäsen skulle det bli ointressant. Även för publiken handlar det därför om ett slags väntan.

Man får stå ut med att skådespelare är dåliga i början, osäkra, försöker. Som skådespelare vet du direkt om regissören inte har förtroende för din arbetsprocess, eller inte har tålamod att vänta på det.Hon tycker att tålamod är särskilt viktigt i hennes arbete. Det finns en långsamhet inom teatern, fortsätter hon, som inte bara är strukturell.

Rebecka Hemse

Själva arbetet innebär slipning, det är en konst att upprepa, för att få en bra finish. Ofta arbetar vi med gammalt material, pjäser skrivna för länge sedan som måste tolkas om och om igen.Att stå på scen kräver också att du möter många obekanta upplevelser, av vilka några kan få dig att känna dig sårbar eller utsatt. Du lär dig att om du är tålmodig och uthållig kommer du så småningom att lyckas.

Om du någonsin har fött barn vet du att du bara måste vänta ut och låta saker hända som de kommer. Dessutom när hemska saker händer dig. När man upplever depression för första gången har man ingen aning om hur det kommer att sluta, som Niklas Rdström enligt uppgift har sagt. Det är lättare att komma ihåg att tidigare olyckor var obehagliga men i slutändan tillfälliga andra eller tredje gången.

Som ett resultat avslutade de svenska formgivarna sina visningar på Mercedes Benz Fashion Week i Stockholm med fokus på vikten av tålamod. Oriflame och Tony&Guy bidrog båda väsentligt som stora sponsorer. Stockholm Fashion Week drar igång om sju dagar. Stockholm, Sverige. Steve Madden, känd för sina skor, är en stolt sponsor.

Jag förstår inte varför de svenska modeaktörerna inte går ihop och kör allt i ett svep. Sju dagar av otroliga evenemang, fester och fashionabla pratstunder under samma vecka. Jag har frågat strategiska huvudpersoner om detta vid flera tillfällen, alltid med samma resultat. Vi är inte i krig med varandra och har inga planer på det. Hmm. Men. När. Kommer. Det. Hände.

Hår av Carin Wester, som jag får höra är riktigt gott. mycket polerad, med en expertdesignad garderob och ett övergripande utseende. Hur mycket hår har du? Nåla fast den på plats och linda den runt ditt huvud. Gå sedan ut och köp lite glansspray. Att visa upp ras- och kulturell mångfald på banan är ett hett omtvistat ämne bland världens främsta modemärken.

Josefine Olsson och Hanna Jos Olsson, som skapade Greta, kan ha varit inne på något. Möjligen J. Lindeberg också, som uppvisade variation inte bara i sin garderob. Det är en universell sanning att vi alla är felaktiga på något sätt.

Att exponera sina kläder är en rättighet för varje människa. Du behöver inte vara en fotomodell för att gå graciöst. Att låta hälften av kultureliten fungera som klädhängare på Diana Orvings Berns-utställning är en rolig idé. De två skulle vara Frida Hyvönen och Rebecka Hemse. Namnet Thström. Namn: Kajsa Grytt De ryska bloggarna chuggade vätskan. Tja, vad så!

Lämna Max Factor och Schwarzkopf i dammet. Ut med Tony&Guy och Oriflame. Svenska kosmetikaföretaget Oriflame tog en risk genom att marknadsföra Elin Klings nya produkt, “the One”. I Berns pressrum provade jag det senaste modet från Tony & Guy.

Rebecka Hemse
Rebecka Hemse

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!