Tomas Andersson Wij Familj

Sprid kärleken
Tomas Andersson Wij Familj
Tomas Andersson Wij Familj

Tomas Andersson Wij Familj – Tomas Andersson Wij, mer känd under sitt artistnamn TAW, är en svensk sångare, kompositör och journalist. Han föddes som Tomas Per Andersson Wij den 6 februari 1972. I Stockholmsförorterna Fruängen och Sköndal, där han växte upp, föddes han den 6 februari 1972.

Svenska Dagbladet, Pop och Nöjesguiden var alla vanliga stopp för Tomas Andersson Wij som författare mellan åren 1990 och 1997. Han var redaktör för ZTV-programmet Knesset i mitten av 1990-talet. Sommaren 2000 arbetade han som DJ för Sveriges Radio.

På antologifronten har han redigerat två böcker: Solidaritet och Boken om Recovery (båda utgivna av Cordia Press 1998). (Libris, 2002). Sven-Gösta Holst och han var med och grundade och redigerade den existentialistiska tidskriften Von Oben, som gav ut två nummer 2002 och 2003 och var med och grundade och redigerade av Holst.

Han fortsatte med att producera de två första albumen av den svenske singer-songwritern Tomas Andersson Wij efter att ha hört ett oavslutat demoband 1995.Följande album Ett slag för dig framförde han ofta, ofta som soloakt med sin gitarr. Totalt fyra gånger nominerades han till Swedish Grammy Awards. TAW betraktades också som en utmärkt poet och författare av litteratur.

TAW:s svenska texter till Billy Joel-låtar på Helen Sjöholms CD Euforia – Helen Sjöholm sjunger Billy Joel, utgiven 2000, drog mycket mer uppmärksamhet. Han framförde Carolas vinnarlåt Evighet, mer känd som “Invincible”, i Melodifestivalen 2007 i Globen.

Samma år utsågs han till “bäst klädda artist” av Café Magazine.Förutom Freddie Wadling, Totta Näslund och Bo Kaspers Orkester har han skrivit eller översatt texter för ett flertal musiker.

Evert Taube-stipendiet tilldelades honom 2013.Kalkvita väggar är en förtjusande term. Betonghårda. Som ett resultat av den försiktiga manövreringen finns det många högklackade dubbar i hela rummet.

Inåt är det skramlar och sorlar ljud. Trapporna trampar upp och ner med ateljégrannarna. Tomas Andersson Wijs nya skiva “Spr” har anlänt till anrika Kexfabriken på Södermalms sögatan. Vilken typ av ljudfilsinspelningsteknik som helst skulle vara idealisk för dessa utelämnanden.

– Jag har haft oerhört mycket tur och har haft möjligheten att arbeta med några av de bästa ljudteknikerna i världen på några av de allra första studiorna. Medan jag gick i skivskolan var jag spänd. Så att göra en low-fi-film var fantastiskt, liksom att kunna filma den på ett ställe där jag kände mig helt hemma. Från samma plats i ryggen beskriver Tomas Andersson Wij sin önskan att lägga sig i sin egen stol och somna.

Ett fnys av fest hördes i luften. Det gjordes på kvällarna för att slippa störa och bli störda av de i huset. Temperaturerna var höga och svällande. Som om det inte redan var tillräckligt spänt i huset, gav Nadas fullsatta bar Nada ännu mer ljud. Det var en stor hjälp att få feststämningen in i spelet. Allt Tobias Fröbergs snobbi är hans fel.

För ett och ett halvt år sedan började Samarbetet. Efter ett antal försök av Tobias att generera Tomas, men utan resultat, föll bitarna plötsligt på marken. Tomas var i ett tillstånd av självtvivel och sökte desperat tröst.

Tomas Andersson Wij Familj

Tobias var en producent som hade ett liknande sätt att arbeta med musik som Tomas.Det var inte mycket mer än att han stod i hörnet av rummet och sa: “Så här kan du också ha det”, säger Tomas och skrattar mot. Du kan komma ur vägen för den nuvarande vägen och hitta en ny.

Det finns ett rikt arv av singer/songwriters och Tobias passar in. Jag väljer mig själv för att vara en del av hans familj, för att kunna höra honom producera mig. Att inte vara ett kontrollfreak som jag.

På svenska skulle detta kallas “förlöste mycket”.Tobias Nytänk var en stor tillgång för den nya skidliften. Alla i rummet var fast beslutna att gå med Tomas i sin egen ateljé under hela låten. Jag och Tobias kunde frigöra mycket snö genom att jobba tillsammans.

När jag började jobba med honom raderade jag allt jag skrivit på den här sidan. Såvitt någon kunde säga hade jag inte skrivit något innan vi gjorde sista handen på urnan. Varje skidåkare vill snabbt framåt till något annat, säger Tomas.

De förändringar som Tomas har gjort i sitt studioarbete och hur han skriver texter är inte bara frukten av hans insikt om att han hade tappat tron ​​på sig själv som artist. Pappa Sngaren för första gången.

– Det är en upplevelse nära livet att uppfostra barn. En aldrig tidigare skådad kraft släpptes lös av mannen. Dessutom tror jag att det har haft en betydande inverkan på plattans nuvarande tillstånd, som är här och nu. I sammanhanget handlar det om vad som har hänt i år, på olika sätt.

Jag har skrivit mycket om det här förut, säger talaren och fortsätter.Jag älskade mig själv så mycket innan jag bestämde mig för att skriva en bok om mina barn. När artister gör det tycker jag att det är väldigt smörigt.

Tomas Andersson Wij Familj
Tomas Andersson Wij Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!