Robin Calmegård

Sprid kärleken
Robin Calmegård
Robin Calmegård

Robin Calmegård – Efter år av att driva sitt eget företag började Robin med NENT Radio för 8 år sedan. En sann troende på kraften av kärlek och hängivenhet till ens arbete, visar han konsekvent denna maxim genom att möta motgångar med orubbligt mod.

Genom att jonglera med två roller på NENT bidrar han ännu mer till företaget och förmedlar sin hemliga sås för att få alla att känna sig välkomna och framgångsrika. Det är en utmaning som jag trivs med.

För mig är det viktigt att ta risker och att acceptera möjligheten att misslyckas för att utveckla motståndskraften och styrkan att övervinna framtida hinder. För att nå dina mål måste du ta initiativ och vara pionjär med innovativa tillvägagångssätt snarare än att bara följa flocken.

Sedan jag var 14 år gammal har jag drivit egna företag och mina 8 år med NENT är de längsta jag någonsin haft i ett “riktigt” jobb. Det var nervöst att gå med i NENT efter år av att driva mitt eget företag, men jag visste att passionen skulle ta mig igenom det.

Jag tog med en entreprenörsanda till bordet, en som driver mig till mina gränser, inspirerar mig att prova nya saker och ta ansvar och tvingar mig att gå den extra milen för företaget.Faktiskt dagligen. Jag uppskattar också företagets mod att låta mig testa nya roller, vilket har hjälpt mig att utveckla nya färdigheter och vidga mina vyer. Jag har alltid velat vara involverad i radio i någon egenskap, och jag tycker också om att använda och lära mig om ny teknik.

Det är otroligt att jag får göra båda på NENT. Jag är överlycklig över att jag kan prestera upp till mina fulla förmågor. Att prova något nytt kräver mod, men om du lyckas belönas du med ännu mer intressanta problem att lösa. NENT förväntar sig att du alltid ger allt.

Slutligen, som företag, har vi modet att sträva efter att vara branschens standardbärare snarare än en efterföljare. Det är bland de viktigaste förändringarna jag har sett nyligen. Förmågan att tänka kreativt är en nyckelfaktor för människors framgång. Övergången till ett nytt företag har påbörjats. Radiobranschen upplever en renässans och dess utövare är optimistiska om mediets framtid.

Stämningen i Radio at NENT är känd för att vara unik. Anledningen tror jag är att de flesta som arbetar med radio gör det inte för pengarna eller av nödvändighet, utan för att de verkligen tycker om det. Det är unikt och svårt att beskriva, men den som ger radio ett försök utvecklar snabbt en stark anknytning till mediet.

Många jag känner har försökt lämna radion för andra sysselsättningar, bara för att återvända. Det är en fantastisk tid eftersom alla där delar ett gemensamt intresse för och entusiasm för radio.

Jag har inte bara tillbringat mycket tid på NENT Radio, utan jag anser också att det är mitt andra hem eftersom jag tycker så mycket om att vara där och interagera med mina kollegor. Och när vi stannar sent beror det på att vi älskar vårt arbete och varandra, och vi vill anstränga oss extra för att se till att allt är perfekt.

Robin Calmegård

Den svenska radioprogramledaren Robin Pierre Siurua Calmegrd föddes den 19 mars 1986. Han har tidigare arbetat på radiostationerna Lugna Favoriter. Nu jobbar han för Rix FM som deras On Air Host och Digital Coordinator. Han jobbar i rix moronzoo och sänder även själv på söndagskvällar mellan 18:00 och 20:00 på radio och tiktok. Det är över 125 000 personer som följer Robin på tiktok.

Tidigare var Calmegrd programchef på radiostationen Favorit 103,9 i Södertälje.Den kommersiella radiostationen Lugna Favoriter sänder mjuk popmusik på FM-ratten, DAB+ och online. Stationen erbjuder i första hand musik och en ung vuxen voiceover-skådespelare som använder minimal dialog.

När kanalen hade premiär den 19 april 1996 spelade den en konsekvent blandning av familjevänliga och populära lättlyssnade låtar med en nick till 1980- och 90-talen (Soft AC), och musiken har uppdaterats under åren. Även kortare nyheter, trafikrapporter och väderprognoser finns i morgonsändningarna.

I Stockholm hade stationen en gång flest lyssnare bland privata lokalradiokanaler, men de senaste åren har konkurrensen från RIX FM och Mix Megapol fått lyssnarantalet att skifta. Det var inte förrän 2002 som Lugna Favoriter började frakta till Sveriges huvudstad Göteborg. Den 1 september 2008 togs Lugna-favoriter bort från Göteborgsområdet och den 1 januari 2009 togs de bort även från Halmstad, rnsköldsvik och Hälsingland, vilket gav plats för Rix FM.

Mediekonglomeratet CLT-UFA, som tidigare ägde Radio Luxemburg och bytte namn till RTL Group 2000, lanserade och finansierade till en början Lugna Favoriter. Sedan 2002 har kanalen varit en del av Nordic Entertainment Group, tillsammans med andra radiostationer som Rix FM, Bandit Rock, Power Hit Radio och Star FM.

Lugna Favoriters FM-sändningar avbröts den 1 augusti 2018 och de spelades inte längre på FM-radiostationer. Efter det sändes allas favoritlåtar över hela Internet och på deras lokala digitala ljudsändare (DAB). Efter januari månad 2021 kommer den klassiska FM-stationen Lugna Favoriters på Stockholms 104,7 MHz att ersättas av den mer eklektiska Lugna Klassiker. Den 1 januari 2022 återvände Lugna Favorites till 107,5 MHz FM-radioratten.

Den 19 april 1996 började Lugna Favoriter skicka beställningar i Stockholm. Modifiera med detta Radio Q.De första sändningarna började i Göteborg den 6 februari 2002.
Den 1 september 2003 startade Ume Sändnings.

Robin Calmegård
Robin Calmegård

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!