Sofia Aronsson Pojkvän

Sprid kärleken
Sofia Aronsson Pojkvän
Sofia Aronsson Pojkvän

Sofia Aronsson Pojkvän – Som Sofia Aronsson uttryckte det, “det var jättebra.” Presenterade invigningen av sin splitternya, mångmiljongård TV4-stjärnan och fitnessexperten Sofia Aronsson köpte en gård i Skara för 1 miljon dollar 2016. Det var en storslagen invigningsceremoni för hennes gård förra helgen. Det var fantastiskt än jag kunde föreställa mig att det skulle vara. På lördagen var det ett hundratal besökare till Skara.

Tränaren och TV4-personligheten Sofia Aronsson slog upp portarna till miljonfastigheten hon köpte av den framlidna svenska träningsstjärnan ke Svanstedt 2016. Axevaltränaren har 45 hästar i träning för tillfället, inklusive den tolvfaldige miljonären Anna Mix, som gör debut på V75 på rebro på lördag. Bara fantastiskt, som man säger. Hur var edsavslutningsceremonin?

Det överträffade mina vildaste förväntningar på alla möjliga sätt. Enligt Sofia Aronsson, som var bland de runt 300 deltagare, “var det oerhört härligt”. Det var gott om buller, kaffe och bullar. I början av mars ryckte Sofia Aronsson upp sitt liv och började förbereda gården för sin ankomst. När vi först anlände fanns ingenting på plats för öppningen; sedan dess har vi arbetat outtröttligt för att göra allt klart; och slutligen var timingen rätt, så den stora invigningen hölls förra helgen.

Aronsson tillägger, “Det är inte lätt att hitta en dag som passar alla, och så hade jag hästägarfest på kvällen, och då ville jag välja en dag där folk inte behövde gå till jobbet dagen efter för annars det skulle vara svårt att övertala folk att stanna över. Det var helt fantastiskt.” Vad har du sysslat med på gården sedan du flyttade in? — Det är klart att det är en investering.

Vi har städat i hagarna, röjt parkeringen, ordnat med blommor och tagit bort grus och byggmaterial som har samlats där. Gårdens huvudentréväg är komplett med gårdsskylt och andra nödvändiga landmärken. Det finns inte mycket kvar, men det tjänade sitt syfte vid edsavslutningsceremonin.

Hur var prislappen? Det är en investering, för att vara säker, men du gör betalningar till dig själv regelbundet, vilket är fantastiskt. Det var enkelt för mig att köpa den här marken när vi hade chansen eftersom jag vill fortsätta göra det jag gör och ge den bästa möjliga upplevelsen för mina anställda och människorna som äger hästarna jag tränar. Du har nått Stall och vi välkomnar dig. I en miljö där du och din häst är i fokus lyser Sofia Aronsson.

Sofia Aronsson Pojkvän

Sofia Elin Maria Aronsson är en svensk travtränare, jockey och dressyrryttare. Hon föddes den 22 maj 1984 i Fglum. Hon tävlar på banor i både Sverige och Frankrike, men Axevalla är hennes favorit i det förstnämnda. Aronsson driver sin verksamhet från Bjertorps travanläggning i Kvänum, Sverige, och från Chamant, Frankrike, som ligger norr om Paris.

Aronssons tidiga exponering för hästar väckte en livslång passion. Hon fick sin första häst vid 15 års ålder och var kompis med Mimmi Elfstrand, dotter till travtränaren Olle Elfstrand, från ung ålder. Hon lärde sig repen på Wgens travgymnasium där hon också träffade sin blivande kusk Kim Eriksson. Efter gymnasiet arbetade hon med de svenska konstnärerna Hans Adielsson och Petter Lundberg, samt i USA, Nya Zeeland och Frankrike.

När Aronsson gick sin professionella tränarkurs tog hon Hot Tub till Frankrike för sin debut. Längden på Aronssons vistelse i Frankrike var från början planerad att vara tre månader men blev sju till slut. Under 2018 tränade Aronsson ett 40-tal hästar, inklusive de framstående vinnarna Star Advisor Joli, Tsar de Houelle, Västerbo Fantast och Legoholm Zon.

2018 fick Aronsson ett brett erkännande i travvärlden mycket tack vare att hon ansvarade för hästen Anna Mixs träning under hans besök i Sverige. Aronsson arbetar ofta med förarna Kim Eriksson, André Eklundh, Felicia Molin och Oskar Kylin-Blom. Hon går emellanåt och tävlar i motorcykelracing. Efter Robinson, vad blir det av Tova-Sophia Aronsson?

För första gången visar hon offentligt sin relation med pojkvännen Nicklas och meddelar att de två har bestämt sig för att bilda familj tillsammans. Hon hävdar att efter att vi bildat familj skulle hon ge mig en ring. Kvaliteten är utmärkt! För det mesta har min hälsa hållit i sig. Ingen vill ha mig, inte ens Covid (skrattar). För att säga sanningen, jag blev förvånad över detta. Även om jag har tagit mina bilder är mitt liv i allmänhet relativt normalt.

Medan dina snopstora medtävlande från förra årets Robinson-utgåva har bleknat i dunkel, fortsätter ditt namn att dansa i spalterna. Finns det något du kan berätta för någon som vill undvika att bli en fallande Robinson-stjärna? Håll det äkta och var dig själv. Sätt stopp för charaden. Var allvarlig. Du måste vara en färgstark person för att detta ska fungera. I vissa fall, ja. Vissa av dem gör det, men andra inte. Precis så.

Prestation in de berömdas rike: för hundra år sedan fick jag en kram av Zlatan på nattklubben V. När vi gick förbi varandra antog han utan tvekan att jag var någon annan. Efter att ha hälsat på mig omfamnade han mig. Har själv aldrig varit ett stort fotbollsfan, men min vän som var där var väldigt förtjust i honom! Börjar han kalla dig en diva på grund av din berömmelse? Nej, och jag tvivlar på att jag har utvecklats mycket heller. Jag är fortfarande samma person och har inget intresse av att bli känd.

Min kille finns alltid där för mig och backar mig till 100 procent. Baby gör vad hon vill för det gör henne glad, förklarar han. Du nämnde att det var en tönt som skickade ett par röda underkläder till dig senast vi chattade. När du hällde upp kaffet, satte du tårarna i halsen? Kanske är det min tendens att överskatta svårighetsgraden av mina besvär, men det finns tillfällen då jag är övertygad om att jag har haft någon form av minnesförlust. Som ni ser är mitt minne hemskt. I slutet av arbetsdagen kan jag inte längre komma ihåg vem jag tjänade. Vad skrämmande! Till och med ord undkommer mig ibland.

Sofia Aronsson Pojkvän
Sofia Aronsson Pojkvän 1

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!